Portal of Cleansing 1

Puhdista energioita

liity portaaliin

PORTAL OF CLEANSING 1 – Puhdista energioita

Tämä Portaali on omien energioiden sekä kodin energioiden puhdistusta. Energiatasolla peseytyminen ja kodin siivous on yhtä tärkeää kuin fyysiselläkin tasolla tehtävä puhdistus ja tässä Portaalissa on siihen täydelliset työkalut.

 

Alitajunnassa ja tietoisessa mielessä on sekä vaikeita käsittelemättömiä asioita, että myös oman mielen luomia uhkakuvia ja pelkoja,  jotka vaikuttavat suuresti ajatusmaailmaan ja tunne-elämään.

Jos jotain ei kykene käsittelemään, se talletetaan sisimpään odottamaan hetkeä, että pystyy. Portal of Cleansing 1 tarjoaa sinulle sen odottamasi hetken. 

Tilaa portaali

Merkkejä puhdistuksen tarpeesta

 • sinua ahdistaa, väsyttää tai kiukuttaa normaalia enemmän
 • olet kateellinen, kaunainen tai mustasukkainen
 • hermo palaa
 • mielesi on yhtä sekameteliä ja on vaikea saada kiinni mistään tai tehdä mitään loppuun
 • koet, että perheenjäsentesi tai muiden ihmisten läsnäolo lähinnä ärsyttää
 • haluaisit vain yhä enemmän ja enemmän omaa rauhaa

LISÄÄ MERKKEJÄ:

 • mieli pyörittää asioita joille ei voi mitään, mutta jotka ärsyttävät suuresti
 • olosi tuntuu tunkkaiselta
 • olosi on jollain tapaa negatiivinen, vaikka tietoisesti pyrkisit olemaan kiitollinen ja onnellinen
 • olosi on raskas
 • olet unohtanut vahvistaa energiasuojasi tai olet pelännyt jotain, sillä pelko avaa suojauksen.
 • väsymys
 • stressi
 • kiire
 • koet, että kannat koko maailman taakkaa harteillasi
 • kotiin palaaminen ahdistaa
 • töihin meno ahdistaa
 • kaupassa käynti ahdistaa
 • ahdistaa, jos ei pääse käymään missään

AURAN PUHDISTUS

Päivittäinen, nopea ja helppo kuunneltava harjoitus, jossa energiakehosi puhdistuvat kaikesta sellaisesta tarpeettomasta, jota siihen on tarttunut mukaan, eläen elämää. Maailma on täynnä kaikenlaisia energioita, joita kaikkia ei kannata kantaa mukanaan 😊

KODIN PUHDISTUS KRISTALLILOHIKÄÄRMEIDEN AVULLA

Kodin energioiden puhdistaminen vaikuttaa positiivisesti jokaiseen, joka kodissa asuu tai vierailee. Säännöllinen energiapuhdistus kotiisi, tekee siitä ihanan paikan, todellisen keitaan autiomaan keskelle, jossa on aina hyvä olla 💛

valokaappi puhdistaa energiasi

VALOKAAPPI

Valokaappi on syvempää puhdistusta varten. Se puhdistaa sisimpää kerros kerrokselta. Mitä ikinä siellä onkaan, se nousee turvallisesti valoon tai ensin käsiteltäväksi ja sen jälkeen valoon. On asioita, jotka puhdistuvat helpommin ja on asioita, jotka vaativat useamman käynnin valokaapissa.

LADY PORTIAN ENERGIAHOITO

Tämä kuunneltava energiahoito on hyvin voimakas puhdistus, jossa ensin hoidetaan auraa, kehoa ja tietoista mieltä. Sen jälkeen Lady Portia saapuu ja virtauttaa energiaansa ytimeesi saakka, erittäin vahvan rumpumusiikin saattelemana.

Tämä hoito vaikuttaa energiajärjestelmään, puhdistaa karmaa, tarkentaa sielunsuunnitelmaa ja siten vaikuttaa myös tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja valintoihin.

Miksi Portal of cleansing 1?

Vaikka omien energioiden hallinta olisi jo rutiinia, IHME -metodi päivittäisessä käytössä ja sisäinen tasapaino hyvällä mallilla, tulee toisinaan silti hetkiä, jolloin oma värähtely laskee ja mieli painuu matalalle. Näitä ovat yleensä lähipiirissä tapahtuneet asiat, jotka menevät syystä tai toisesta ihon alle.

Syynä värähtelyn laskuun voi myös olla mediassa ja somessa kiertävät tulevaisuuden uhkakuvat, jotka tavalla tai toisella koskettavat. Oli syy mikä hyvänsä, energioita pitää puhdistaa, että tasapaino palautuisi.

PUHDISTAMISEN VAIKUTUS

Oma hyvä olo on tietenkin ensimmäinen palkka, joka energioiden puhdistamisesta seuraa. Se tulee nopeasti, olo muuttuu heti välittömästi kuuntelun aikana tai sen jälkeen. Oma värähtely on kuin radiovastaanotin ja riippuen siitä, millä taajuudella oma värähtely on, sellaista ohjelmaa eli ajatuksia ja tunteita se vastaanottaa. Jos värähtely on matalalla, ajatukset ja tunteet ovat matalalla.

Puhdistamisen seurauksena värähtely kohoaa, jolloin myös ajatukset kirkastuvat ja synkät tunteet vaihtuvat positiivisiin.

Tämä sama tapahtuu myös silloin, kun puhdistetaan kodin energioita sillä erotuksella, että vaikutus ulottuu kaikkiin muihinkin ihmisiin, jotka samassa tilassa ovat.

ALOITA PORTAALI

Miten Portal of CLEANSING 1 toimii?

Neljä erilaista energioita puhdistavaa kuuntelua ovat sinun energiatason suihku, shampoo, hoitoaine, suihkugeeli, kuorintavoide, kasvovesi jne. Käyttämällä kuunteluita säännöllisesti, energiasi pysyvät puhtaina, aurasi kirkaana ja mielesi selkeänä ja positiivisena.

Portal of CLEANSING 1 on sinua varten, jos:

Haluat käyttäytyä kypsästi myös ärsyttävissä tilanteissa ja oppia päästämään omasta ärsytyksestä irti.

Haluat lisätä kotiisi hyvää, positiivista ja korkeavärähteistä energiaa.

Haluat puhdistaa sisimpääsi ja edetä henkisellä polulla suuria harppauksia.

Haluat pystyä tekemään valintoja ilman, että alemmat tunteet vaikuttavat päätöksentekoosi.

Oletko odottanut jotain merkkiä?

Tämä on se odottamasi merkki. Valomaailma on valmiina ja odottaa, että pääsee auttamaan sinua. Kaikki on enää sinusta itsestäsi kiinni ja mikä sinua estäisi?

Kun tilaat ensimmäisen kerran Portal of Onenessin, saat aloituskuukauden -20% alennuksella, kun käytät kassalla koodia PORTAL20 💛

Liity portaaliin nyt

Tämä on se hetki, josta on helppo jälkeenpäin ajatella, että se oli loppuelämäni ensimmäinen päivä.