Portal of Healing 1 – esittely

MIKSI PORTAL OF HEALING 1- HUOMIOI ITSESI

Tässä Portaalissa saat huomioida itsesi, omat kipusi, heikkoutesi ja tarpeesi. Nyt on aika. Elämä on monesti pelkkää suorittamista, on opiskelua, töitä, perheen perustamista ja ajanhallinnan kanssa tasapainoilua, että ehtisi kaiken tekemään ja olisi vielä sosiaalinen siinä samalla, eikä jättäisi ketään heitteille.

Kun kaikessa tässä onnistuu, jää yleensä yksi ihminen täysin heitteille ja oman onnensa nojaan eli suorittaja itse.

Nyt onkin aika nostaa oma hyvinvointi arvoon arvaamattomaan ja huomata, miten paljon paremmin kaikki sujuu, kun keskittyy enemmän omaan itseensä 💛

MITÄ PORTAL OF HEALING 1 – HUOMIOI ITSESI SISÄLTÄÄ

Tämä Portaali sisältää 5 jaksoa, 5 hoitokuuntelua ja paljon tietoisuutta lisäävää tekstiä. Suosittelemme, että kuuntelet jokaista hoitoa 10 kertaa ja jatkat vasta sitten seuraavaan jaksoon. Tällä tavoin intentiosi säilyy vahvana jokaista hoitoa kohtaan ja saavutat suurempia tuloksia. Kun antaa itselleen ja eheytymiselleen aikaa, saa parantua ja voimaantua korkeimmaksi parhaakseen, eikä puhdistuminen ole liian suurta tai rankkaa. Siksi valomaailma on antanut ohjeet vastaanottaa 10 kertaa jokaista Portal of Healing 1:n energiahoitoa, ennen kuin siirtyy seuraavaan.

Jokainen jakso sisältää vahvan, mutta lempeän kuunneltavan energiahoidon. Jokainen hoitokuuntelukerta luo muutoksia elämääsi, korkeimmaksi parhaaksesi. Hoito hoidolta sisimpäsi eheytyy 💛

Alla olevassa kuvakarusellissa on esitelty hoidot:

Sisimmän eheytyminen on hyvin moniulotteinen prosessi, joten sen vaikutukset ilmenevät käytännön elämässä myös hyvin monella eri tasolla. Sisimmän eheyttäminen on juurikin se kuuluisa henkinen polku. Matka kohti valaistumista on yksinkertaisesti sisimmän eheyttämistä, sirpaleista kokonaiseksi. Mitä enemmän eheydyt, sitä kokonaisempi olet ja sitä enemmän valoa voit kantaa mukanasi. Mitä kokonaisempi olet, sitä lähempänä olet kirkkainta valoa eli sitä pidemmällä olet omalla henkisen kasvun polullasi.

MITÄ PORTAL OF HEALING 1 – huomioi itsesi ANTAA?

Portal of Healing 1 saa sinut huomaamaan oman tilanteesi ja katsomaan sitä suoraan silmiin ilman vääristäviä linssejä.

Se antaa viisautta nähdä ne ratkaisut, jotka sinua auttavat ja antaa voimaa toteuttaa niitä.

Jo ensimmäinen hoitokuuntelu näyttää sinulle missä mennään. Voit jo tässä vaiheessa miettiä elämääsi, tuleeko heti jotain mieleen, mikä kaipaisi korjausliikettä?

Muserrutko taakan alle, kun sanot kaikille ja kaikkeen aina automaattisesti kyllä? Oletko liiankin avulias, itsesi kustannuksella?

Teetkö liikaa töitä tai uurastatko kotona yksin pitääksesi paletin kasassa? Tuntuuko, että kannat koko maailman taakkaa harteillasi. Oletko jo lähellä palaa loppuun?

Oletko ehkä tottunut pienentämään itseäsi, ettet vain olisi vaivaksi kenellekään? Huomaamattomuus ja itsensä pienentäminen ovat luonnollisia suojamuureja silloin, kun oma voima on kateissa, eikä ole voimaa pitää puoliaan. Silloin on helpompi muuttua harmaaksi ja näkymättömäksi, suojaan katseilta.

Portal of Healing herättää voimasi, nostaa selkäsi suoraksi ja näyttää sinulle, miten arvokas oletkaan 💛 Se antaa inspiraatiota ja motivaatiota elää elämää omilla ehdoillasi, ei enää toisten määrittelemää elämää.

Saat voimaa, selkeyttä, viisautta sekä hyväksyntää itseäsi ja elämää kohtaan. Portal of Healing 1 saa sinut rakastamaan sinua itsenäsi, sellaisena kuin olet. Sydämesi avautuu ja sen haavoja ja arpia hoidetaan 💛 Se myös antaa sinulle ymmärrystä menneisyydestäsi ja kaikesta, mitä on tapahtunut. Miten ne tapahtumat ovat tehneet sinusta juuri sen ihmisen, joka nyt olet.

Sisäinen lapsesi saa kaipaamaansa huomiota, jolloin tietoiset ja tiedostamattomat lapsuuden muistot, ongelmat, tunteet ja traumat saavat hoitoa 💛

Lopulta viimeinen Portal of Healing 1:n hoito antaa sinulle Ylösnousseiden Mestareiden avun ja tuen elämäsi polulle. He hoitavat sinua korkeimmaksi parhaaksesi ja juuri niitä aiheita, joita itse haluat hoidettavan 💛

Kuunneltavat energiahoidot antavat sinulle elämäniloa, rakkautta, hyväksyntää, lähentymistä valomaailman kanssa, luottamusta tulevaisuuteen ja uskoa omaan itseesi. Se näyttää sinulle, millaista elämäsi voi parhaimmillaan olla 💛

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

3 thoughts on “Portal of Healing 1 – esittely

Vastaa