Lohikäärmeiden sanat sinulle

Ystävämme, on aika puhdistua ja parantua. Kiitos, että olet valmis energiallemme.

Me Smaragdisäteen lohikäärmeet olemme antaneet tämän hoidon Piian ja Teemun tehtäväksi. Me autamme sinua runsaudessa, mutta erityisesti nyt tässä hoidossa keskitymme auttamaan kaikessa siinä hyvässä, mikä liittyy fyysiseen kehoosi. Tämä hoito on väkevä. Se on mystinen, se on viisas, se on myös lohduttava. Ei ole ollenkaan erikoista, jos koti-ikäväsi nousee esiin sillä hetkellä, kun energiamme yhdistyvät energiaasi. Me olemme tuttuja ennestään ja iloitsemme, että kohtaamme jälleen.

Haluamme sanoa sinulle, että muutos, jota olet kaivannut, on lähempänä kuin arvaatkaan. Matka muutoksen pyörteen läpi ei välttämättä ole helppo – tämä hoito voi avata jotain sellaista, mitä et odota, mutta kokemalla sen kaiken, huomaat, että olet perillä nopeammin kuin olit koskaan olettanutkaan.

Me kuljemme kanssasi tämän matkan. Tiedämme korkeimman parhaasi. Tiedämme, mitä tämä matka sinulle tuo. Olet valmis käsittelemään. Olet valmis purkamaan uskomusjärjestelmääsi. Olet valmis päästämään irti jumiutuneista ajatusmalleista. Olet valmis muutokseen. Mutta sitä ennen me tuomme peiliä eteesi, me pakotamme sinut käsittelemään vaikeita, piilotettuja tunteita ja ajatuksia kehoosi liittyen. Me kärvennämme tulellamme sisimmässäsi piilossa ollutta negatiivisuutta, mutta vasta sitten, kun olet antanut itsesi tuntea ja hyväksyä sen, mitä kohti et ole ennemmin katsonut. Et pääse enää itseäsi karkuun eikä sinun tarvitsekaan. Sinä olet Ylösnousemuksen Portaalissa ja sinä olet valmis muutokseen.

Hoidon tehostaminen

Voit tehostaa hoidon vaikutusta, ottamalla siihen mukaan Piian ja Teemun virittämän lohikäärmeveistoksen. Tällä tavalla sinulla on entistä vahvempi yhteys meihin lohikäärmeisiin ja meillä sinuun. Energiamme asuu näissä veistoksissa.

Nauti hoidoista, nauti puhdistuksesta ja nauti parannuksesta. Olet valmis tähän.

Runsaudella,
Smaragdisäteen lohikäärmeet

Lohikäärmeveistokset