Mestari El Moryan sanat sinulle

Annoin tämän puhdistavan harjoituksen Piialle ja Teemulle sen vuoksi, että on erittäin tarpeellista hyväksyä menneisyytensä, ennen kuin siitä voi päästä eteenpäin. Ellei hyväksymistä koskaan tapahdu, jää ihmisen energia osittain menneisyyteen elämään yhä uudestaan ja uudestaan niitä tapahtumia, joita katuu, joita suree, joita vihaa, joita ei hyväksy.

Tämä menneessä eläminen tietenkin estää sen, että voisi koskaan kasvaa kokonaiseksi ja olla todella se, joka on. Ei se ole mahdollista, jos osa energiasta on sidottu menneisyyteen. Tämä, on kokonaisvaltainen puhdistus, rakkaudella minulta sinulle.

Meditaatiossa me kuljemme rinnakkain läpi tähän asti eletyn elämäsi, koemme ja tunnemme yhdessä kaiken, mitä olet kokenut ja hyväksymme yhdessä kaiken sen osaksi tarinaasi, osaksi sinua. Tulet kohtaamaan tapahtumia, jotka nostavat erilaisia tunteita esiin. Saatat kohdata kivuliaitakin asioita, jotka pakottavat sinut kohtaamaan ne, hyväksymään ne ja päästämään irti. Myötätunto itseäsi kohtaan ja kiitollisuus elämääsi kohtaan nousevat esiin.

Olen tukenasi. Kuuntelu on äärimmäisen lempeä ja rauhoittava, mutta samalla se on järisyttävän puhdistava. Vapaudumme yhdessä kaikista niistä kahleista, jotka sitovat energiasi menneisyyteen. Minä autan, et ole yksin.

Sinun,
El Moryasi