Tässä sinulle maksuton 18 minuutin kiitollisuusharjoitus 💗

Kiitollisuusharjoituksella:

  1. Avaat sydäntäsi
  2. Kohotat värähtelyäsi
  3. Opit tuntemaan kiitollisuutta yksinkertaisista asioista
  4. Lisäät elämääsi iloa
  5. Huomaat, kuinka hyvin asiasi lopulta ovat

Kiitollisuuden tunne on paljon tärkeämpää kuin pelkän kiitoksen sanominen.

Kun opit tuntemaan aitoa kiitollisuutta siitä, mitä sinulla on tällä hetkellä elämässäsi, niin elämästäsi tulee paljon positiivisempaa ja energisempää. Alat imemään oikeita asioita elämääsi, jotka tekevät sinulle hyvää.

Kiitollisuus on tärkein voimavara silloin, kun elämä koettelee ja ahdistuksen tunne nousee mieleen.

Tee kiitollisuusharjoitus kanssamme niin ymmärrät, kuinka hyvin asiasi ovat ja kuinka paljon olet jo saavuttanut. 💗

Harjoitus on täysin maksuton.

Kiitollisuus on yksi ihmisen tärkeimpiä taitoja

Kiitollisuuden avulla osaamme arvostaa niitä asioita, ihmisiä ja kokemuksia, joita olemme saaneet tavata ja kokea. Ilman kiitollisuutta asiat olisivat itsestäänselvyyksiä, eikä positiivisia tunnepiikkejä syntyisi. Olisi vain aallonpohjia. Kiitollisuuden onkin tutkittu olevan täsmälääke negatiivisia tunteita, kuten vihaa, katkeruutta ja haitallista stressiä vastaan.

Kiitollisuusharjoitus on helppo tapa vaimentaa valloillaan olevia negatiivisia tunteita ja suunnata huomio positiivisiin ja hyvin tavallisiinkin asioihin, joista huomaat hetken tutkiskelun jälkeen olevasi erittäin kiitollinen. Kasvaneen kiitollisuuden tunteen on tutkittu parantavan unen laatua, lisäävän positiivisia tunteita, vahvistavan ihmissuhteita ja lisäävän halua auttaa toisia.

Kiitollisuusharjoitus vaientaa negatiivisuuden

Negatiivisia tunteita ei pidä koskaan padota eikä niitä pidä kieltää. Ne kannattaa kuitenkin aina laittaa oikeisiin mittasuhteisiin ja käsitellä esimerkiksi kiitollisuuden kautta. Ehkä huomaat, että tilanne ei olekaan niin paha, vaan valloillaan oleva tunne on paha.

Aloita maksuton harjoitus

Tyyni lampi, johon heitetään kivi

Kuvittele pientä söpöä ja pyöreää lampea keskellä metsää. Sen pinta on peilityyni. Tyyneys kuvaa sinua, kun olet rauhallinen ja energiasi ovat tasapainossa. Mutta mitä käy, kun lampeen heitetään luumun kokoinen kivi? Tyyneys katoaa ja koko lampi värähtelee.

Negatiiviset tunteet ottavat ihmisestä vallan usein samalla tapaa. Meihin ei tarvitse osua kuin pieni ja vääränlainen tunne, niin se valtaa koko kehomme kuin pienestä kivestä syntyneet aallot. Kiitollisuusharjoitus auttaa sinua torjumaan aaltojen leviämisen joka puolelle kehoasi, energioitasi ja mieltäsi, koska kiitollisuus asettaa asiat mittasuhteeseen; usein negatiiviset asiat ovat pieniä asioita, jotka valtaavat kaiken alleen.

Tällöin ongelmana ei ole itse tilanne, vaan tunne.

Kenelle kiitollisuusharjoitus sopii?

Kiitollisuusharjoituksesta hyötyy kuka tahansa, koska se ohjaa ajatuksiasi pois epäonnistumisista, katkeruudesta, uhrienergiasta ja pettymyksistä. Harjoitus kasvattaa kiitollisuutta, nykytilasi arvostusta, itsetuntoasi ja omanarvontuntoasi.

Kun opit arvostamaan itseäsi ja tätä hetkeä, niin vertailet itseäsi ja elämääsi vähemmän muihin. Tällöin kateus, ahdistus ja huonommuuden tunne hälvenevät. Ymmärrät, että sinun tulee verrata itseäsi ainoastaan itseesi; siihen, mitä olit eilen ja mitä olet tänään.

Harjoitus sopii sinulle, jos:

  • Haluat oppia arvostamaan itseäsi ja elämääsi sen kaikkine nousuineen ja laskuineen enemmän
  • Tahdot helpon keinon käsitellä negatiivisia tunteita, kuten katkeruutta, vihaa ja pettymystä
  • Koet, että itsetunnossasi on vahvistettavaa
  • Haluat olla avuliaampi myös muille ihmisille ja nähdä heissä hyvää
  • Tahdot lisää iloa, positiivisuutta ja rauhaa elämääsi

 

Kokeile kiitollisuusharjoitusta nyt. Lupaamme, että 18 minuutin jälkeen olosi on hyvin erilainen, mitä se oli ennen harjoituksen tekemistä.

Kiitollisuuharjoitus onnistuu parhaiten hiljaisessa ja rauhallisessa tilassa, jossa olet yksin kaikessa rauhassa. Ota siis hetki aikaa itsellesi, täytä lomake ja aloita kiitollisuuharjoitus vaikka heti.

Aloita maksuton harjoitus

“Ole kiitollinen elämäsi pienimmistäkin asioista. Nauti niistä nyt. Eräänä päivänä katsot taaksesi ja huomaat, että ne pienet asiat olivatkin elämäsi suurimpia. 💕”