IHME -valmennus

  • Kurssin ilmoittautumisaika päättyi 08/13/2020.

Mitä muut ovat sanoneet

IHME
Ritva Makkonen mennessä

Minä niin odotin IHMEEN alkamista. Sitten kun IHME alkoi se muutti elämäni. Näiden viiden viikon aikana koen kaikki tunteet itkemisestäiloon ja kaiken mahdollisen siltä väliltä. Puhdistuin ja puhdistui ja nyt olo on seesteinen. Kiitos tästä IHMEESTÄ! Pia ja Teemu. Ritva

Ihmeen rauha ja varmuus
raijatuomiranta mennessä

Olin mukana ihmeessä nyt toisen kierroksen. Ensimmäisellä kerralla tunsin iloa ja riemua siitä, miten yhteys yläkertaan muuttui yhä helpommaksi ja selkeämmäksi, ja tunsin saavani yhä kirkkaamman yhteyden omaan sieluuni ja korkeampaan minääni. Tällä toisella kerralla nuo yhteydet jatkoivat vahvistumistaan, ja aistin energiat koko ajan herkemmin ja selkeämmin. Olen tähänkin saakka kokenut vankkaa uskoa ja luottamusta Valon voimiin ja kykyyni tehdä yhteistyötä Luojani kanssa. Siksi se muutos, mikä IHMEen myötä tapahtui näissä asioissa, tuntuu suorastaan uskomattomalta. Olen tyynempi, rauhallisempi ja vakaampi. Oloni tuntuu ihanalta, ja tunnen olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan, juuri nyt, elämässä elämääni ja palvelemassa Luojan suurta suunnitelmaa täällä maan päällä. Suuret kiitokset avusta, Piia ja Teemu. Raija

IHME koulutus
Tea Lindholm mennessä

Tietoisuus on kasvanut mm. niin, että näen asiat laajemmasta perspektiivistä. Itsetuntemus on myös kasvanut. Sisäinen rauha ja rauhallisuus on lisääntynyt. Saan kuitenkin aikaan enemmän asioita kun aikaisemmin. Olen myös paremmin oppinut estämään negatiivisten asioiden mielen valtaamisen. Kiitos, kiitos, kiitos teille Rakkaat Pia ja Teemu!

Kiitos Piia ja Teemu!
Kati Lampinen mennessä

Matkalta keräsin itselleni tulevaa muutosta varten ainakin tarvittavia voimia nukkumalla öitä paremmin ja lisäämällä hyvinvointia itseeni.

Kiitos valon, rauhan ja rakkauden IHMEestä
minnaeheinonen mennessä

Ihmeen aikana kaikki on sujunut ällistyttävän hyvin. Elämä on ollut soljuvaa ja sujuvaa kaikissa kuvioissaan. Sisäinen rauha on voimistunut ja luottamus sekä johdatus elämässä vahvistunut. Ihme on luonnollinen ja ihmeellinen. Sen kautta ihmisen yhteys aitoon itseensä on voimakas ja rakkaus ja hyväksyntä itseä kohtaan voimistuu. Korkeamman värähtelyn ylläpitäminen on helpompaa ja luonnollista.