IHME -valmennus

  • Kurssin ilmoittautumisaika päättyi 08/13/2020.

Mitä muut ovat sanoneet

Kiitos Piia ja Teemu!
Kati Lampinen mennessä

Matkalta keräsin itselleni tulevaa muutosta varten ainakin tarvittavia voimia nukkumalla öitä paremmin ja lisäämällä hyvinvointia itseeni.

Kiitos valon, rauhan ja rakkauden IHMEestä
minnaeheinonen mennessä

Ihmeen aikana kaikki on sujunut ällistyttävän hyvin. Elämä on ollut soljuvaa ja sujuvaa kaikissa kuvioissaan. Sisäinen rauha on voimistunut ja luottamus sekä johdatus elämässä vahvistunut. Ihme on luonnollinen ja ihmeellinen. Sen kautta ihmisen yhteys aitoon itseensä on voimakas ja rakkaus ja hyväksyntä itseä kohtaan voimistuu. Korkeamman värähtelyn ylläpitäminen on helpompaa ja luonnollista.

IHME
anita.gorman mennessä

Valo minussa, rauha minussa, tasapaino minussa. Tätä kaikkea on IHME. Kiitos, että olen löytänyt tien itseeni ja minulla on nyt välineet miten pysyä ja olla tasapainossa, rauhassa ja valossa!

IHME
Marja Kallioinen mennessä

Rakkaat Pia ja Teemu. Kiitos tästä IHMEestä. Pääsin mukaan toisen kerran, IHME voimistaa minua vielä entisestään olemaan oma itseni. Uskallus tehdä vaikeitakin päätöksiä on tullut helpommaksi. Nyt päällimmäisenä on Rakkaus, luottamus elämään. Lempeys itseäni ja muita ihmisiä kohtaan. Ilman arvostelua ja draamaa. Seison omassa voimassani. Uskallan olla myös heikko ja tunnustaa itselleen ottaa apua vastaan. Tämä syksy on luopumista . Rakkaasta äidistä. Surunkin keskellä IHME on auttanut minua. Kiitän siitä ihanasta elämästä jonka sain viettää hänen kanssaan. IHMEen myötä näen nyt elämän kauneuden ja Runsauden, olen oppinut nauttimaan elämästä. Rakkaudelliset kiitokset. Marja Kallioinen

Rauha ja Rakkaus
Tiina mennessä

Kiitos, kiitos, kiitos💖💗❤ Yli viisi viikkoa IHMEttä takana. Olen muuttunut ,surun murtamasta ja koko ajan höösääväst ihmisestä , rauhalliseksi ja kaikkea rakastavaksi. Valo on laskeutunut minuun. Sydän sykkii valoa ja rakkautta. Jatkan matkaani valossa. Vahvuus, varmuus ja voima sydämessäni. IHME on lähellä se on tässä IHME minussa minä IHMEessä