Kuin aalto merenpohjaa, jokainen sekunti muovaa sinua.

Merta tai aikaa ei voi pysäyttää – eikä tarvitsekaan.

Kyse ei ole siitä, että aikaa olisi vähän. Kyse on siitä, että emme osaa arvostaa aikaa; kuinka paljon heitämmekään siitä hukkaan; kuinka huolimattomasti sitä käytämmekään.

Suojelemme omaisuuttamme viimeiseen asti – iloitsemme tavarasta, jonka hankimme tekemällä työtä johon emme haluaisi aamulla mennä – pysymme parisuhteessa, joka vie enemmän kuin antaa – elämme jollekin toiselle kuin itsellemme – kannamme sisällämme suurempaa taakkaa kuin jaksamme kantaa.

Kaiken tuon me teemme sen yhden asian kustannuksella, jota emme saa koskaan takaisin.

Aikaa. Sitä et saa koskaan takaisin. Aika on arvokkainta mitä sinulla on, koska sen käyttäminen määrittää, millainen elämäsi on.

Tämä sivu voi olla yksi elämäsi tärkeimmistä sivuista, koska tältä sivulta löydät kokemuksia valmennuksiemme käyneiltä. Toivottavasti heidän kokemuksensa innoittavat myös sinua.

He ovat päättäneet, että ”Jos vain…”- ja ”Sitten kun…”-elämä saa riittää.

Koska elämä on nyt.

Ja elämä on sitä mitä sinä – ja vain ja ainoastaan sinä – teet siitä.

Kokemuksia IHME-valmennuksesta

Hei ihanat rakkaat Piia & Teemuja maailman ISOIN kiitos valmennuksesta 💛

Minun ihana tuttava ”tuuppas” minut valmennukseen ja hyvä niin. Hän oli itse käynyt tämän valmennuksen. Tämä IHME tuli niin hyvään aikaan, koska olen aloittamassa työkokeilun yli vuoden sairausloman jälkeen (työuupumus, masennus).

Vanha minä ennen valmennusta oli pelokas tulevaisuutta kohtaan, pettynyt itseeni, tunneturta, en osannut laittaa rajoja saatikka pitää niitä, haluton ja mauton oikeastaan kaikkeen, tunne-elämä ailahteleva, eksynyt henkiseltä polulta ja kaikkea muuta matala energistä kökköä…

Mutta nyt uusi ihana minä olen tärkeä, olen IHME, olen rakentanut omia rajoja ja aion pitää niistä kiinni!!!

Olen luottavaisempi ja luotan, en enää ajattele, että nämä henkiset jutut on niin ”vaikeita” etten minä pysty/osaa ja ettei mulla ole aikaa. IHME on ”helppo”, näppärä ja kaikkien opittavissa.

Uskallan unelmoida/toivoa asioita tulevaisuutta ajatellen. Tulevaisuus on valoisampi. Kaiken muun hyvän opin lisäksi pääsin eroon tupakanpoltosta. Olen tältä osin vapaa ja onnellinen!!

Tässäpä hiukan minun tuntemuksia, teille ihanat, vielä kerran iso käsija iso kiitosettä mahdollistitte tämän kaiken, olette IHMEellisiä ja rakkaita ♡

-Jenni Kurvinen
Pauliinan palaute

Kiitos valtavan paljon tästä valmennuksesta! Oli todella ilo ja kunnia olla mukana ja osana IHMETTÄ.

Valmennuksen alussa minun itseluottamukseni oli romuna.

Valmennuksen lopuksi minun itseluottamukseni on ammennettua voimaa täynnä, alkukantaista ja vahvaa. Röyhkeää ja valmista. Hämmentävää ja helppoa.

Olin jopa järkyttynyt, miten nousin ”romusta röyhkeän varmaan” olotilaan. Sanan röyhkeä olisin niin halunnut jättää pois monta kertaa, mutta minun ei annettu tehdä sitä. Se kuvaa niin hyvin kontrastia.

Valmennuksen alussa minun maailmankuvani oli pohjimmiltaan kaunis.Valmennuksen lopuksi minun maailmankuvani on muuttunut. Totaalisen muuttunut. Elän eri taajuudella. Olen uudelleen ohjelmoitu. Viritetty ja valmis.

Kiitos tuhannesti teille valoisille valmentajille ihanasta matkasta! Olette timanttia! ♡♡♡

– Pauliina

Se rauhallinen olo ja itsevarmuus, jotka IHME on tuonut mukanaan, on minulle korvaamattoman arvokas asia. Tuntuu siltä, että asiat ovat kaikesta huolimatta hallinnassa, ja semmoinen turha hötkyily ja huolehtiminen on jäänyt pois. Näin pystyn antamaan myös toisille enemmän itsestäni ja saan sitä kautta lisää merkitystä elämääni.

Olen valtavan kiitollinen tästä kaikesta! ♡

– Tiina Eskelinen
Hannan palaute

En ole vuosiin ollut näin rauhallinen, luottavainen ja onnellinen. Elämä vaan sujuu. Nykyään elämän haasteista on niin paljon helpompi selvitä. Ei kaadu seinät niskaan. Stressitaso on pudonnut, unen laatu ja määrä noussut. Eivät haasteet ole kokonaan hävinneet, niihin on vaan helpompi löytää ratkaisut.

Elämä IHMEen myötä on niin paljon tasapainoisempaa.

Lopulta IHME on vain ajatuksen päässä. Olen saanut elämäni takaisin. Suosittelen sydämestäni tätä valmennusta ja kokemusta.

Lämmin kiitos Piia ja Teemu  ♡

– Hanna Ollila

Kun aloitin ihmeen syksyllä, oli vauvani vastasyntynyt. Tuntui kuitenkin tärkeältä aloittaa juuri silloin. Olihan se hankalaa, kun kuuntelut jouduin monta kertaa aloittaa alusta vauvan tarvitessa minua kesken kaiken.

Meidän pieni neiti oli muutaman kuukauden hieman huono nukkumaan, itki paljon ja kärsi iho-ongelmista. Missään välissä IHME ei kuitenkaan tuntunut taakalta, vaan se oli keinoni rentoutua ja opin pian elämään ihmeessä koko ajan.

– Elina Oikari

Olen oppinut valmennuksen aikana paljon itsestäni. Suurin opeista on että pystyn antamaan itselleni anteeksi ja päästämään menneistä irti.

Olemalla armollisempi itselle ja hyväksymällä myös omat heikkoudet alkaa rakkaus itseä kohtaan. Tämä pieni-suuri IHME on tehnyt elämäni runsaammaksi ja valoisammaksi. Runsaat energiat virtaavat ja ovat saaneet minut ihan uusille tasoille värähtelyllään.

Kaikesta on tullut yksinkertaisempaa kun palaset loksahtelevat vihdoin paikoilleen.

– Anne Pyykkönen
Minnan palaute

Oma kehonkuva on muuttunut positiivisemmaksi ja olen saanut paljon itseluottamusta ja itsetuntemusta lisää. Olen alkanut arvostamaan itseäni ja järjestänytkin itselleni enemmän omaa aikaa. Stressinsietokyky on lisääntynyt ja olen saavuttanut sisäisen rauhan ♡

On mahtava huomata kuinka kriisitilanteissa nykyään toimin niin rauhallisesti ja luottavaisesti. En raivoa enää vaan pystyn käsittelemään asiat ja tunteet jotka nousee pintaan ♡

Mielettömän suuri KIITOS Piia ja Teemu taas. Te ootte niin huikeet, aivan ihanat ja todella todella Rakkaat opastajat ja opettajat ♡

– Minna Sulasalmi
Tarun palaute

Lähdin IHMEen matkalle vahvistaakseni omaa minuuttani.

Etsin ja löysin vastauksia moniin tunne-elämään vaikuttaviin osa-alueisiin.

Mielenkiinto ja selvänäköisyyden kasvu henkisiin asioihin lisääntynyt huimasti.
En vertaile itseäni enää mihinkään enkä kehenkään.
Enkä anna sitä toistenkaan enää minulle tehdä.

Kiitos Piia ja Teemu että sain olla mukana IHMEessä ♡

Uskon että olen saanut itselleni näkymättömät henkselit jotka kannattelevat minua silloin kun tuntuu etteivät omat jalkani kanna.

– Taru Leppänen

Avainsanoja viiden viikon jälkeiselle tuntemukselle ovat luottamus, ilo, hengen ohjaus ja sisäinen rauha. ♡

IHME-valmennuksen myötä sisäinen rauha laskeutui minuun. Olen suuresti kiitollinen tästä valmennuksesta ja kaikesta energiatuesta kasvuni kanssa. ♡♡♡

– Gitta Eriksson

Valo minussa, rauha minussa, tasapaino minussa. Voinko enempää muutosta itsessäni havaita. Tätä kaikkea IHME toi elämääni. Se antoi minulle työkalut, että voin itse pitää itsestäni huolta. Matka jatkuu, minulla on eväät ja luottamus siihen!

– Anita Görman

Tämä on niin mahtava juttu ettei sitä usko ennen kuin kokeilee itse. Toivon todellakin, että muutkin saavat kokea IHMEen ja sen myötä edistyä henkisen kasvun polulla.

Kiitos Piia ja Teemu upeasta valmennuksesta, kasvuntiestä kohti parempaa minää ja IHMEttä.

– Virpi
Susan palaute

IHME kulkee nyt mukana jokapäiväisessä elämässäni, se on työkalu jolla saan rauhoitettua itseni kiireisen päivän keskellä, kun olen epävarma, stressaantunut tai jotakin ikävää on tapahtunut.

IHME tasapainottaa ja muistuttaa omasta voimasta joka meissä kaikissa on. IHMEen tekeminen on yksinkertainen mutta voimakas keino muistuttaa itseään siitä mikä lopulta on kaikkein tärkeintä.

Suosittelen lämpimästi Piian ja Teemun valmennusta!

– Susa Sinkkonen

Ihme valmennus on ollut todellinen ihme.

Minun energiani, itsetuntoni, stressinsietokykyni, maailmankuvani, sisäinen voimani ja reagointi negatiivisiin asioihin on kokenut upean muutoksen. Olen täynnä upeaa ihmeen voimaa, uskon selviäväni mistä vain ja tiedän asioiden järjestävän kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Olen kiitollinen, että saan elää ihmettä joka päivä. Kiitos, kiitos, kiitos ♡

Toivon, että juuri sinäkin saat kokea tämän ihmeen ♡

– Marjo Nurmi

Voi IHME sentään. En olisi ikinä osannut aavistaa, miten IHME voisi muuttaa elämääni niin paljon näin lyhyessä ajassa. Tunnen todellakin pysyväni omassa voimassani tilanteessa kuin tilanteessa. Ennen IHMEttä ollut kaaos elämästäni on kadonnut, kiireessäkin aika riittää ja mieli pysyy rauhallisena stressaamatta. Elämä on muuttunut arjen toistuvista puuduttavistakin rutiineista jokapäiväisiin pieniin ilon ja onnen hetkiin läsnäolon myötä. Ja mukavia yllätyksiä on matkan varrella tipahdellut. Olen niin kiitollinen kaikesta.

IHME tuli jäädäkseen.

Kiitos Piia ja Teemu tästä kurssista, olette ihania opettajia ♡

– Leena Pyykkö

Voi, ihme on saanut aikaan niin paljon hyvää.

Minua on vaivannut pitkään, vuosia, niin kauan kun muistan, jo teininä, aamuhaikeutta, surua, huolta, ahdistusta aamuisin, niin että se alkoi jo pelottaa koska se oli inhottava olotila. Tiiättekö mitä, SE ON POISSA!!!! VOI IHME, JA VOI IHANAA MIKÄ HELPOTUS JA VAPAUS! yhtenä aamuna vaan havahduin ihmettelemään, että oho, mullon onnellinen, ihana olo aamulla.

Olen muutenkin rauhallinen ja luotan paljon enemmän. Nauran ja olen iloisempi.

En tartu muiden negatiivisiin puheisiin, samoin kuin ennen, ohitan ne ja välillä jopa naurattaa. Olen kiitollinen tästä elämästä jota elän. Ennen tavoitin vaikeina aikoina itseni ajattelemasta että ihan sama vaikka kuolisin.

Hei ja yksi muuttunut asia, mä olen nauttinut syksystä, mä olen aiemmin inhonnut syksyä, juuri siksi kuinka se vaikutti oloon ja mielialaan. Koko ajan havahdun huomaamaan uusia asioita jotka ovat muuttuneet. Melkein käsittämätöntä. So happy ja kiitollinen.

Hei ja mä oon saanut itseni kii ajattelemasta että mä oon ihana ja huippu tyyppi. Enpä ehkä ole koskaan ennen itseäni rakastanut, nyt sekin tie on avattu.

Mitä muuta voi kuin kiittää, kiittää ja kiittää.

– Hanna

Muutoksestani IHMEessä. Tällä viikolla huomasin ilon palaneen takaisin elämääni. Olen jäänyt viime joulukuussa leskeksi ja toukokuussa isäni nukkui pois. Raskas vuosi takana siis. Vielä edellisellä viikolla elämässäni ei tuntunut olevan iloa. Kuluneella viikolla on naurua ja iloa piisannut. Edelleen itken joka päivä, mutta jokin on muuttunut . Surua on jotenkin helpompi kestää ja käsitellä. Elämässäni tuntuu koko ajan tapahtuvan muutoksia positiiviseen suuntaan valtavina harppauksina. Pelkoni oon kadonnut ja sydämeni on avautunut. Olen uskaltanut ottaa askeleen joka olisi pitänyt ottaa jo vuonna 2000. Astuin mukavyysympyräni ulkopuolelle ja kuinka helppoa se olikaan. Voi hyvä korkein kirkkaus ja valo, miten voikaan näin vahvasti tuntea energioitten yhdistyvän.

Rakkaus syvä ja puhdas kasvaa sisälläni. Uskalsin, uskalsin vihdoin päästää itseni irti. Löysin itseni, leikkisän, nauravan ja aina pieneen kepposteluun valmiin lapsiminän. Rakastavan minän. En ole avanut sydäntäni vuosiin. Vahvan kiniinikuoren takana sydämeni on saanut rauhassa sulkeutua ja muuttua mitättömäksi. Nyt sydämeni kasvanut ja avautunut… hengitän valoa, hengitän IHMEttä. Olen IHME.

KIITOS ♡♡♡

KIITOS Rakkaat Piia ja Teemu. Ilman teitä ja IHMEttä kutistuisin mitättömäksi ♡♡♡

– Tiina Valve

Kiitos Voimaannuttavaa, tasapainottavasta Ihme valmennuksesta. Matka on ollu huikea. Matkaan on sisältynyt niin nousuja kuin laskujakin. Ennen kaikkea vahvaa kasvua sisäisesti/henkisesti.

Ihme on avannut uusia portteja, laajentanut tietoisuutta, kohottanut värähtelyä, vahvistanut jo olemassa olevaa sekä herättänyt henkiin unohduksissa olevia selväaistejani.

Ihme on voimallista rakkauden valon energiaa, joka yksinkertaisesti kutsuu luokseen. Matkaan on sisältynyt värejä, valoa, tähtisadetta ja enkelikellojakin.

Ihme on ollut herkistymistä jopa kyyneliin saakka. Ihme on vahvistanut luottamusta, se on ollut sisäistä voimaa ja itsetuntemuksen huikea matka.

Ihme on puhdistanut menneitä haavoja ja vahvistanut luottamusta ja uskoa elämän jokaisella tasolla. Olen jälleen elossa. Olen Ihme.

Kiitos Piia ja Teemu tästä huikeasta matkasta. Teitä siunaten Iiris.

– Iiris Mannertie

Ero on selkeää siihen nähden mitä se oli ennen IHMEttä. Silloin kaikki oli niin epävarmaa, etsin syyllistä olooni ja kaikkeen siihen mikä ei tuntunut onnistuvan ja jatkoin, ymmärtämättä mistä oli kysymys ja kaikki muu siihen aikaan liittyvä….Nyt on toisin, toimin omasta tahdosta, rakkaudesta, valosta, olen se kaikki, mitä olen etsinyt ja ihanaa se oli jo minussa … Upea kokemus osata hallita omaa elämää, omia energioita. Huomata sen että mukana on kärsivällisyys, ei kiirettä, osata antaa aikaa, laittaa asiat myös tärkeysjärjestykseen.

Kyyneleet silmissä tätä kirjoitan niin suurella kiitollisuudella ja rakkaudella sydämessäni…Olen oppinut niin paljon, ei matka ole helppo ollut, mutta nyt voin vain sanoa että KIITOS KIITOS KIITOS ! Niin paljon minussa on ollut itseäni kuluttavia, väsyttäviä, ahdistavia ja mitä vielä muutakin ajatusmallia, opittuja kiltin tytön toimintatapoja, jne….

Koko tämä ihana helpotuksen matka IHMEen parissa on kuin olisi tullut kotiin, siihen missä on turvallisuus ja luottamus. Olen uudesti löytänyt sen lapsenomaisen suhtautumisen elämään ja osaan nauraa itselleni ja näen elämäni aivan uudessa valossa ja se loistaa niin kirkkaasti. Ajatukseni vie minut uusiin mahdollisuuksiin ja ilolla tästä eteenpäin, tietenkin myös Ylösnousemuksen Portaaliin… Kiitos! tästä on hyvä jatkaa, se ihana tärkein on jo tehty.. IHME…Voin vain suositella tätä kaikille! Piia ja Teemu Kiitos Kiitos Kiitos yhdessä jatketaan valossa…

– Heljä Ruuska

IHME valmennuksen kautta olen löytänyt sisäisen rauhan. Stressini on vähentynyt paljon, enkä enää vie töitä kotiin. Pystyn omaisiani myös huomioimaan enemmän ja kuuntelemaan avoimemmin. Unelma omasta hyvinvointiyrityksestä vahvistuu ja joku päivä se IHME tapahtuu että saan oman yrityksen ♡

– Seija Tampio

IHMEen myötä energiani on täysin onassa hallinnassani, värähtelyni on kohonnut ja hoitotyöni on syventynyt! ♡ Sisäinen voimani on hypännyt uudelle tasolle ja teiltä vastaanottamani energiahoidot ovat vahvistuneet. Minun tämän hetkinen elämäni on unelmieni toteutumista päivittäin, olen IHME! ♡ Kiitos tästä huikeasta valmennuksesta ja työkaluista joita olen saanut ♡

– Johanna Oinonen

Jos pitäisi kuvailla kulkemaani IHME -valmennusta, ei riittäisi varmaan yksi kokonainen päivä, niin paljon muutoksia on mahtunut noihin 5 viikkoon!

Ehkä lyhyesti ilmaisisin:” Onko siitä vain 5 viikkoa aikaa?!”

Tuntuu, kuin olisin käynyt läpi vuoden oppimisen huimalla vauhdilla. Jos vertaan valmennuksen alussa ja lopussa ylöskirjoittamiani tuntemuksia, olen itse eniten hämmästynyt.

Ennen valmennusta luulin olevani kohtalaisen voimakas ja tasapainoinen ihminen, mutta huomaankin, että voimakkuuteni on kasvanutkin nyt pysyväksi vahvuudeksi ja en edes huomaa miettiväni olenko tasapainoinen, se on kuin itsestäänselvää ja tuntuu itseluottamuksena jokaisessa päivässä.

Maailmankuvani tunsin olevan myönteinen, mutta nyt huomaankin, että siitä on 5 viikon aikana kehittynyt lempeä, hyväksyvä ja osaaottava.

Reagointini negatiivisiin asioihin, jotka ennen, huolimatta yrityksistäni ottaa asiat rennosti, saivat kuitenkin stressattua minua.

Se on muuttunut nyt, en enää pelkää niiden stressaavan, vaan otan ne vastaan sellaisinaan, kysyn, mitä niillä on opetettavanaan, miten ne on parhainta selvittää yksi kerrallaan ja poistaa mielestäni.

Ennen valmennusta kuvailin itsetuntoni olevan melko vahva, nyt sen sijaan kirjoitankin sen olevan pysyvä ja voimakas.

Olotilani on tänä päivänä, kuin olisin kiivennyt 10 kerrosta hetkessä IHMEen kautta ja voin vain todeta, että näkymä 10 stä kerroksesta on hyvin erilainen mitä se oli ensimmäisestä kerroksesta. 💗

Sydãmestä kumpuava kiitos teille Piia ja Teemu 💗

Irma Lahtivirta

IHME-valmennus on kirjaimellisesti juuri se! Tuo Ihmeen omaan elämään IHME-metodilla 🤍

Oma mielialani on tässä elämänmyrskyn keskellä nykyään rauhallinen verrattuna entiseen tornaadoon.

Ennen IHME-valmennusta olin ihan kuilun pohjalla surullisena ja stressaantuneena. Nyt ei paljoa enää stressaa, koska tiedän että kaikki menee juuri sillä tavalla kuin sen on tarkoitus mennä.
Olen saanut paljon energiaa ja iloisuutta elämään!
Epäröin paljon IHME-valmennukseen lähtöä, mutta se on ollut yksi parhaimmista päätöksistäni! 🤍

Oma henkisyys on laajentunut vahvasti sekä intuitio parantunut ja tarkentunut. Olen enemmän yhteydessä omiin henkioppaisiini ja valonolentoihin 🤍

Suosittelisin kaikille IHME-valmennusta, koska siinä ei ole mitään menetettävää, ainostaan vain hyödyttäviä ja hyviä asioita.

Ujona ihmisenä en koskaan ajatellut että muuttuisin rohkeaksi, mutta nyt on rohkeuttakin enemmän. Tämän palautteen kirjoittaminen olisi ennen ollut ehdoton nounou vanhana minänä ujouden takia.

Rohkeus ei tule heti eikä IHME tuo kaikkea samalla sekunnilla vain pikkuhiljaa voimistuen. Nyt päätin testata aloittaa jopa pientä myyntityötä itsenäisesti mikä on pelottavaa 18 vuotiaalle, sekä tajusin että mitä haluan tulevaisuudelta.

Tämä auttoi jatkokoulutuksen valintaani ja selkeytti tulevaisuuden haaveita 🤍

Kannattaa ehdottomasti kokeilla mitä kaikkea ihmeellistä IHME tuo sinun elämääsi 🤍

Lähetän teille kaikille valoa ja rakkautta! Muistakaa pitää huolta itsestänne koska olette arvokkaita 🤍

– Jasmin Vainikka

IHME on selvästi vaikuttanut elämäni kaikkiin osa-alueisiin. Tästä on vaikea antaa tarkkaa kuvausta, mutta pidän itsestäni nyt paljon enemmän kuin ennen.

Ensin tunsin iloa ja riemua siitä, miten yhteys yläkertaan muuttui yhä helpommaksi ja selkeämmäksi, ja tunsin saavani yhä kirkkaamman yhteyden omaan sieluuni ja korkeampaan minääni. Sitten nuo yhteydet jatkoivat vahvistumistaan, ja aistin energiat koko ajan herkemmin ja selkeämmin. Olen tähänkin saakka kokenut vankkaa uskoa ja luottamusta Valon voimiin ja kykyyni tehdä yhteistyötä Luojani kanssa. Siksi se muutos, mikä IHMEen myötä tapahtui näissä asioissa, tuntuu suorastaan uskomattomalta.

Olen tyynempi, rauhallisempi ja vakaampi. Oloni tuntuu ihanalta, ja tunnen olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan, juuri nyt, elämässä elämääni ja palvelemassa Luojan suurta suunnitelmaa täällä maan päällä. Suuret kiitokset avusta, Piia ja Teemu.

– Raija Tuomiranta-Isola

IHME ♡

Manifestointi on nopeutunut huimasti. Asiat vain tulevat toteen vauhdilla. Sanat löytyvät helposti vaikeissakin tilanteissa, kuin itsestään.

Haastavissa elämänpoluissa, tunnen suunnan olevan oikea. Vaikka olen oman laivani kapteeni. En ole yksin. Ja kun tunteet tulla tupsahtaa välillä pintaan, että nasahtaa, niin helposti palautuu jälleen hyvään oloon…  ♡

Itsetunto on kasvanut. Luottamus kaikkeen on voimistunut IHMEellisellä tavalla ♡♡♡

Suurella ♡ suosittelen IHME valmennusta ihan kaikille ♡ Kiitos ♡

– Päivi Kautto

Suuri kiitos IHME -valmennuksesta. Ensimmäiseksi ajattelin, että voiko muka viidessä viikossa elämä muuttua, mutta kyllä vain. Itsetunto ja -luottamus on kohonnut huomattavasti. Olen ottanut aikaa ja tilaa itselleni enemmän. En ota asioita enää niin vakavasti ja osaan nauraa itselleni. IHME jatkuu elämässäni. Kiitos vielä kerran.

– Marika Nurminen

Elämästä on tullut sujuvampaa ja rauhallisempaa. Luottamus siihen, että asiat järjestyvät aina Korkeimmaksi parhaaksemme on kasvanut merkittäväksi. Olen myös saanut selkeän vision, mitä alan tulevaisuudessa tehdä työkseni. Olen jo alkanut pyrkimään sitä kohti ♡ Myös turhia pelkoja on pöllytetty pois!

– Tanja Ruha

Ihme toi elämääni ihmeellisiä asioita. Itseluottamukseni on löytynyt kurssin aikana ja tiedän että minulla on nyt väline sisäiseen rauhaan. Ihmeen avulla sisälläni lähti jotain käyntiin. Löysin yllättäen itsestäni valtavan paljon luomisvoimaa. Ideoita ja innostusta tuli ihan tulvimalla ja tuntui että elämäntehtäväni vain ponnahti eteeni. Löysin oman voimani. Olen niin kiitollinen ihmeestä ♡

– Satu Koistinen

IHMEen myötä olen saanut ihan uudenlaista sisäistä rauhaa ja varmuutta. Ilo ja kiitollisuus ovat vahvasti elämässäni, enkä huolehdi pikkuasioista kuten ennen.

IHME tuntui alkuun liiankin helpolta – ettäkö tosiaan tämä riittää?! Nopeasti huomasin, että valmennus ei ole ainoastaan yksinkertaisuudessaan nerokas, vaan myös todella tehokas.

Enää en osaisi olla ilman 

– Marita

IHME on tuonut jo näin lyhyessä ajassa paljon pieniä ja suurempia ihmeitä…

Niin sisäisessä kuin ulkoisessakin maailmassa… ♡

Rauha ja harmonia on lisääntynyt… Samoin ilo ja keveys ♡ Energia taso on noussut ja kadoksissakin ollut luovuus ja inspiraatio löytynyt uudelleen mielessä olleisiin projekteihin…Myös mitä pidän koskettavampana ja hyvin kauniina … ”Yksinäisen suden polullani” On läheisyys lähentynyt lähimmäisten ja sielu perheen läheiset on ottanut kontaktia enemmän viime aikoina… Tuntuu että välillä vain jonkun ajattelu riittää niin jo otetaan yhteyttä… ♡ Opiskelu ja työ tilaisuuksia on tullut enemmän… Ja luetun ymmärtäminen kuten Englannin on parantunut ♡ Into, ilo ja kiitollisuus… Tämä oli pitkään odotettu koulutus ja kuin ”sokerina” päällä… Sanat ei riitä kertomaan kuinka kiitollinen teille olen rakkaat ja matka jatkuu ♡ Kiitos ♡

– Maria Angeni

Minun elämäni koki suuren muutoksen IHMEen ansiosta, sillä värähtelymuutos nosti ihan uudelle tasolle, ja tämä muutos vain jatkuu. ♡

Oman todellisen itsen esiin tuleminen jatkuu samalla kun oma voima kasvaa. Arki on tasoittunut itsetunnon paranemisen myötä, koska energiamuutos on nostanut paljon vanhaa häpeää ja pelkoa pois. Häpeä ja pelko ovat hävinneet pois ilon tieltä. ♡

IHME laajenee ja kasvaa kun käytän sitä! Se on totta! ♡ Olen kosketuksissa tunteisiini ja tiedostan käyttäytymiseni uudella tavalla.

Arjessani tapahtuu konkreettisia ihmeitä, ja olen oppinut rakastamaan arkea. Seison tässä ja nyt, levollisena omalla paikallani, ja rakastan itseäni sellaisena kuin olen. ♡

– Tarja Lehikoinen

Tunnen eläväni ihmeessä. Ei sen toteutumisen tarvitse olla vaikeaa tai vaadi suurta ponnistelua lain. Ainoastaan salliminen ja antautuminen muutokselle…

Luotto on itseasiassa se avainjuttu tässä! Ja varmasti myös isoin muutos: minä luotan itseeni ja omaan polkuuni ♡ Oma valo on myös voimistunut tosi paljon, ja tietysti myös yhteys Äiti Maahan.

Sydämellinen kiitos että pääsin tälle matkalle. Oon niin siunattu ja tuettu! Ootte timantteja ja ihanasti tuette, lempeästi mutta myös napakasti ♡ Kiitos ♡

– Elina Puolakka

Olen oppinut entistä vahvemmin rajani ja sen ettei minun tarvitse sietää kaikkea. Olen myös oppinut yhä enemmän sanomaan ei, jotta minulla jäisi enemmän aikaa omalle hyvinvoinnille, eikä vain muiden auttamiseen.

IHME on todella ihana ja nopea apu arkeen joka auttaa pysymään omassa voimassaan.

– Jessica Aspnäs

Kokemuksia Ylösnousemuksen Portaalista

Ylösnousemuksen Portaat jäsenyyden ostin kun tiesin että tämä jatkoa IHMEelle, josta pidin kovasti.

Mestareiden Chakrahoito vei musiikillaan eri maailmaan, voimakas ja samalla rauhoittava, tunsin oloni rentoutuneeksi. Tässä hoidossa tunsin hyvin voimakkaasti, miten minua hoidettiin solar pleksuksesta, se oli tosi miellyttävä kokemus. Kurkkuchakraa kun hoidettiin en ole ikinä kokenut vastaavaa, voimakas paineen tunne tuntui niskassa saakka, puhdistettavaa oli.

Smaragdisäteen lohikäärme hoito keholle on lempeä, tunsin kuinka energia pyöri ja aaltoili kehossa, päästä jalkoihin saakka. Suosittelen ottamaan Lohikäärme hoidon keholle ja Rafaelin metsä -hoito yhdessä kuurina, ne täydentävät toisiaan. Suuri

Viisauden Kirja, sen hiljainen musiikki kristallipyramidin sisällä, tunne oli unenomainen, pyhä, rakastettu, minun sielua hoidettiin. Tunsin ihanaa lempeyttä, harmoniaa…

Kiitos ❤

-Hellevi Häkkinen
Marja Kallioinen

Rakkaat kanssakulkijat 💖

Tässähän minä olen. Minun nimeni on Marja Kallioinen. Yksinhuoltajaäiti. Olen jo elämää nähnyt ja kokenut. Koin IHMEEN kautta kuinka aloin Rakastaa itseäni. Se oli suurin lahja ja mullistus elämässäni.

Suuren suruni keskellä, äitini kuollessa emmin lähdenkö Portaaliin. Lähdin kuitenkin. Voisin sanoa että surunkäsittelyni oli aivan toista, kuin ennen. Kyllä mie itkin ja surin, ei siitä ole kysymys, vaan kohtasin itseni ja äitini ihan uudella tasolla. Tuskaani helpotti että kohtasin äitini kanssa koetut entiset elämät ja niiden tarkoituksen.

Kun lähdin mukaan Portaaliin, niin kaikki pistettiin taas uusiksi. Siis uskomus omasta itsestäni ja elämästäni, positiivisella tavalla. Voisin kertoa entisistä elämistäni ja lapsuudestani joita Portaalissa on mahdollista puhdistaa. Siellä on kaikkea niin keholle kuin mielelle. Siellä on niin paljon jokaiselle mitä haluaa kohdata, myös olla vaan ihan ilman pyrkimyksiä, minä olen. Jokainen kuuntelu on vienyt minut uudelle tasolle.

Nyt voin sanoa että Rakastan itseäni sellaisena kuin olen, Rakastan tätä elämää jota elän, sanoisin, että olen palannut kotiin 💖🙏💖

Rakkaat Piia ja Teemu kiitän teitä, mahdollistitte minulle omannäköisen elämän 💖🙏💖

Rakkaudella,

-Marja Kallioinen

Portaaliin liityttyäni olin suorastaan hämmästynyt. Hoidot olivat niin kauniita ja puhdistavia.

Täytyy tunnustaa, etten ole eläessäni itkenyt niin paljon kuin näiden aikana. Ihanaa, puhdistavaa itkua. Paljon sitä itkemätöntä, jonka olen kovan kuoren alle kätkenyt.

Aloin huomata muutoksen itsessäni. Viimein osasin heittäytyä tuntemaan tilanteet aidosti takertumatta vaikeisiin tunteisiin.

Aloin kokea vaikeat hetket tärkeinä oppeina ja vain osana tätä leikkiä, jota elämäksi kutsutaan.

Kaiken pohjana on rakkaus ♡

-Elina Oikari