Valomaailmasta kanavoituja, kuunneltavia energiahoitoja.

Portal of Onenessissa sinä voit aina hyvin, löydät oman potentiaalisi, oman voimasi, sisäisen rauhasi ja universaalin rakkauden. Mitä enemmän kuunteluita käytät, sitä enemmän saat.

Miksi Portal of Oneness?

Tiesitkö, että elämäsi voisi olla rennompaa, rakkaudellisempaa, runsaampaa ja vapaampaa?

Painolastin vähentäminen, sydämen avautuminen, stressin haihtuminen, rohkeuden ja oman voiman lisääntyminen – nämä ovat syitä miksi Portal Of Onenessin yhteistö on levinnyt suuresti.

Tie unelmaelämääsi on juuri tässä, ihan ulottuvillasi.

Portal of Onenessissa kaikki on pedattu sinua varten, sinun täytyy vain laittaa kuuntelu päälle ja ottaa vastaan. Me, yhdessä valomaailman kanssa huolehdimme kaikesta muusta 💛

5 eri voimaa antavaa portaalia käyttöösi

Huomioit itsesi
💛

Otat elämäsi
haltuun
💛

Puhdistat energioita
💛

Kohotat runsautesi
värähtelyä
💛

Palaudut ja voimaannut
💛

Hemmottelua ja tiukkaa puhdistusta

Portaalissa on huikean korkeavärähteisiä kuunneltavia energiahoitoja ja harjoituksia, jotka tuovat valomaailman fyysiseen maailmaan, sinun maailmaasi. 💛

Se on padottujen tunteiden esiin vyöryä, se on huikean korkeavärähteistä liihottamista universumin korkeammilla tasoilla, samaan aikaan se on jalat maassa olemista ja omaan voimaan asettumista. 💛

Se saa sinut olemaan sinut oman pyhän kehosi kanssa, itseäsi koko ajan enemmän arvostaen ja rakastaen. Se on kuin ystävän lämmin halaus, teekupponen ja takkatuli kylmänä talvipäivänä. 💛

Se on salamanisku ja puhdistava rankkasade painostavan kuuman kesähelteen päätteeksi. Se on raikas aamukaste nurmikolla. Se on sylissä nukkuvan vauvan tuoksu. Se on kaipauksen täyttyminen, rakkauden räjähtäminen ja kiitollisuuden kyynel… 💛

Portal of Oneness on itsetuntemusta, rakkautta ja voimaa 💛

Kuunneltavat energiahoidot saavat sisimmän puhdistumaan, tietoisuuden laajentumaan, taakan keventymään, mielen piristymään, valinnat selkeytymään.

Niiden kuunteleminen lisää rakkautta, runsautta, henkistä voimaa, luovuutta ja terveyttä. Sinä olet paljon enemmän kuin uskotkaan olevasi ja sen todellisen minuutesi Portal of Oneness nostaa sinusta esiin 💛

Portal of Oneness

Portal of Oneness on hyvinvointikeskus, josta ammennat tilanteeseen kuin tilanteeseen oikeanlaista voimaa ja energiaa.

Käyttö on äärimmäisen helppoa, sillä hoidot ja harjoitukset on rakennettu kuunneltavaan muotoon. Sinun tarvitsee vain laittaa kuulokkeet korville ja nauttia valomaailman läsnäolosta ja hoitavasta energiasta 💛

Kun tilaat ensimmäisen kerran Portal of Onenessin, saat aloituskuukauden alennettuun hintaan, kun käytät koodia PORTAL20 💛

Yli 1 000 voimaantunutta jäsentä

Kokemuksia jäsenyydestä

Mukanamme on jo yli 1 000 tyytyväistä, voimaantunutta, itsensä löytänyttä ja itsensä tuntevaa jäsentä. 💛

Olen vuosien kokeillut eri meditaatioita, mutta olen suuresti ihastunut Portal of Onenessin erityisesti energiahoitoihin. Ne ovat ihan erilaisia kuin muilla tekijöillä ja Piian ääni puhuu kuin enkeli.

Jos hoitoja aloittaessa ahdistaa niin hoitojen jälkeen jo naurattaa. Portal pystyisi korvaamaan myös monia terapioita - niin syvälle luotaavia ne ovat, mutta kuitenkin hellällä tavalla. Portal myös parantaa itsetuntoa ja kykyä selvitä elämän haasteista, kun tietää että aina on tarjolla työkaluja asian käsittelemiseksi Portal of Onenessissa.

Pidän myös näissä monissa hoidoissa olevasta reippaasta ja tajuntaan menevästä musiikista. Ja Onenessin aloituksen jälkeen minulle on sattunut kaikenlaisia upeita IHMEITÄ!

Olen ollut 8v työttömänä ja kun olin kuunnellut 5 päivää Portal of Onenessin hoitokuunteluita, niin kuulin juuri omaa koulutusta ja työkokemusta vastaavasta työpaikasta. Hakijoita oli monta kymmentä, mutta minut valittiin siihen työhön - IHME! Olen tehnyt koko ajan Ylösnousseiden Mestareiden energiahoitoa, jossa kerroin ongelmani heille. Pidän myös suuresti Sisäisen Mestaruuden Vihkimyksestä, joka nostaa joka kuuntelukerralla korkeammalle tasolle ja tunnen itse olevani tärkeässä osassa tässä seremoniassa.

Ylösnousseiden Mestareiden Chakrahoidolla, Valokaapilla ja Lady Portian energiahoidolla puhdistan itseäni. Kristallilohikäärmeiden kodin siivousta kuuntelen joka aamu koneeni avatessa, niin tulee samalla puhdistettua kodin energiat. Suuresta Viisauden Kirjasta ammennan korkeampaa tietoa alitajuntaani ihanan itämaisen musiikin myötä. Kasvavan kuun ja täyden kuun aikaan keskityn runsauden laajentamiseen meditaatioon ja yleensäkin ottaen Portal of Abundanceen.

Ongelmatilanteissa turvaudun Urielin ja Mikaelin energiahoitoon. Muita suosikkeja ovat Täytä sisäisen lapsen kaipuu ja Voimaannu Sieluperheesi luona.

Teen kuunteluja aamuin illoin kivien - erityisesti enkelin mallisten kivien - kanssa. Nyt kesäaikaan olen tehnyt kuunteluja myös ulkona terassilla.

Sanoin jo Universumille, että järjestäkää te minun elämäni, kun en siihen itse enää pysy. Kiitos teille ja Universumille. Odotan koko ajan ihmeitä tapahtuvaksi! Portal of Onenessin läpi käytyäni ihmeet ovat astuneet elämään enkä todellakaan ole enää se sama ja ahdistunut ihminen vaan uskon elämääni ja mahdollisuuksiini selviytyä - apua on aina saatavilla. Olen kauan kaivannut tällaista henkistä asennetta elämään. Nyt elän jatkuvasti korkeimman johdatuksessa. Kiitos!

Taru

Jos hoitoja aloittaessa ahdistaa niin hoitojen jälkeen jo naurattaa

Portal of IHME - Ota elämäsi haltuun

Huomasin jo valmennuksen ensimmäisellä viikolla alkutehtävää tekiessäni, kuinka tarpeeseen IHME minulle tuli. Valonauttajien tuella ja teidän lempeällä ja selkeällä ohjauksellanne IHME-menetelmä on ollut sujuvaa omaksua enemmän ja enemmän läsnäolevaksi päivittäiseen arkeeni ja elämääni. Videonne, kuuntelunne ja kirjallinen materiaalinne ovat antaneet paljon ja ovat tehneet IHMEen itsenäisemmän tekemisen yhä helpommaksi. Koen, että olen itse kasvanut myös tässä matkan varrella, ja oppinut tunnistamaan ja ennakoimaan paremmin tilanteita, milloin tulisi tehdä IHME tai vahvistaa sitä. 

Olen viimeisen reilun neljän vuoden ajan kärsinyt päivittäisestä ahdistuksesta, mikä tulee useita kertoja päivässä ahdistusaaltoina sattumanvaraisilta tuntuvina hetkinä, sekä masennuksesta, arvottomuuden tunteesta, syyllisyydestä ja sosiaalisten tilanteiden peloista vieläkin kauemmin. Myös paniikkikohtauksia on joskus ollut. Näihin haasteisiin on IHMEen myötä tullut helpotusta. 

Kerrotte valmennuksessa selkeästi, miksi jokainen IHMEen osa on tärkeä, ja jokaisen valmennusviikon myötä olen tämän itse paremmin oivaltanut. Olen esimerkiksi huomannut, kuinka esim. ennalta sovitut puhelinsoitot ovat sujuneet paremmin, kun olen tehnyt IHMEen ennen sosiaalisia tilanteita. Olen myös onnistunut vähentämään lamaannuttavia ahdistusaaltoja tuntemalla ja ennakoimalla, milloin on aika tehdä IHME tai aika vahvistaa sitä päivän aikana.

IHMEttä voisikin verrata esimerkiksi sateenvarjoon - Kun ulkona sataa, on mielekkäämpää olla ulkona suojassa sateenvarjon alla kastumisen sijaan. Samoin koen IHMEen - Kun teen IHMEttä ja vahvistan sitä, se suojaa minua ja auttaa ylläpitämään hyvinvointiani ulkoisista olosuhteista huolimatta. 😊

Lämmin kiitokseni teille Piia ja Teemu tästä valmennuksesta ja kokemuksesta. Koen olevani tällä hetkellä rauhallisempi ja tasapainoisempi verrattuna aikaan ennen IHMEttä. 

Elämään ja oloon ennen IHMEttä ei kyllä itselläni ole enää paluuta. Suosittelen IHME-valmennusta jokaiselle, oli omalla henkisellä polulla missä kohtaa tahansa, IHMEttä ei voi kuin rakastaa, siitä ei voi olla hyötymättä. Kaikki valmennuksessa on hyvin ja selkeästi tehtyä, eikä tehtävien tekeminen ja kuuntelut ole vaikeita. IHME on tullut luokseni jäädäkseen. Kiitos, kiitos, kiitos. 💛

Rakkain terveisin, 

Johanna Rozkrut

Portaaliin liityttyäni olin suorastaan hämmästynyt. Hoidot ovat niin kauniita ja puhdistavia.

Täytyy tunnustaa, etten ole eläessäni itkenyt niin paljon kuin näiden aikana. Ihanaa, puhdistavaa itkua.

Paljon sitä itkemätöntä, jonka olen kovan kuoren alle kätkenyt. Aloin huomata muutoksen itsessäni. Viimein osasin heittäytyä tuntemaan tilanteet aidosti tarkertumatta vaikeisiin tunteisiin.

Aloin kokea vaikeat hetket tärkeinä oppeina ja vain osana tätä leikkiä, jota elämäksi kutsutaan. Kaiken pohjana on rakkaus.

Elina Oikari

Jäsen jo 3 vuotta

Pauliinan palaute

Kiitos valtavan paljon tästä valmennuksesta! Oli todella ilo ja kunnia olla mukana ja osana IHMETTÄ.

Valmennuksen alussa minun itseluottamukseni oli romuna.

Valmennuksen lopuksi minun itseluottamukseni on ammennettua voimaa täynnä, alkukantaista ja vahvaa. Röyhkeää ja valmista. Hämmentävää ja helppoa.

Olin jopa järkyttynyt, miten nousin ”romusta röyhkeän varmaan” olotilaan. Sanan röyhkeä olisin niin halunnut jättää pois monta kertaa, mutta minun ei annettu tehdä sitä. Se kuvaa niin hyvin kontrastia.

Valmennuksen alussa minun maailmankuvani oli pohjimmiltaan kaunis.Valmennuksen lopuksi minun maailmankuvani on muuttunut. Totaalisen muuttunut. Elän eri taajuudella. Olen uudelleen ohjelmoitu. Viritetty ja valmis.

Kiitos tuhannesti teille valoisille valmentajille ihanasta matkasta! Olette timanttia! ♡♡♡

Pauliina

Suosittelen täydestä sydämestä jokaiselle joka haluaa muutosta elämään

Hei ihanat rakkaat Piia & Teemuja maailman ISOIN kiitos valmennuksesta 💛

Minun ihana tuttava ”tuuppas” minut valmennukseen ja hyvä niin. Hän oli itse käynyt tämän valmennuksen. Tämä IHME tuli niin hyvään aikaan, koska olen aloittamassa työkokeilun yli vuoden sairausloman jälkeen (työuupumus, masennus).

Vanha minä ennen valmennusta oli pelokas tulevaisuutta kohtaan, pettynyt itseeni, tunneturta, en osannut laittaa rajoja saatikka pitää niitä, haluton ja mauton oikeastaan kaikkeen, tunne-elämä ailahteleva, eksynyt henkiseltä polulta ja kaikkea muuta matala energistä kökköä…

Mutta nyt uusi ihana minä olen tärkeä, olen IHME, olen rakentanut omia rajoja ja aion pitää niistä kiinni!!!

Olen luottavaisempi ja luotan, en enää ajattele, että nämä henkiset jutut on niin ”vaikeita” etten minä pysty/osaa ja ettei mulla ole aikaa. IHME on ”helppo”, näppärä ja kaikkien opittavissa.

Uskallan unelmoida/toivoa asioita tulevaisuutta ajatellen. Tulevaisuus on valoisampi. Kaiken muun hyvän opin lisäksi pääsin eroon tupakanpoltosta. Olen tältä osin vapaa ja onnellinen!!

Tässäpä hiukan minun tuntemuksia, teille ihanat, vielä kerran iso käsi ja iso kiitos että mahdollistitte tämän kaiken, olette IHMEellisiä ja rakkaita ♡

Jenni Kurvinen

Uudesta elämästä kiitollisena toivon, että jokainen joka haluaa löytää uuden suunnan kokeilisi tätä

Portal of Oneness sopii sinulle, mikäli

Haluat olla onnellisempi

Onnellisuus on tunne joka säilyy kun vain löydät sen 💛 Onni kuuluu kaikille, ota ohjat omiin käsiisi ja liity joukkoon jossa onnellisuutta riittää jaettavaksi asti.

Haluat päästä irti menneisyyden tapahtumista

Älä enää elä menneisyyden vankina. Tulevaisuus odottaa myös sinua, mikäli olet valmis elämään omaa elämääsi omilla ehdoillasi.

Haluat elää hetkessä ja olla murehtimatta tulevia

Jatkossa pääset kokemaan hetkessä elämisen kauneutta. Tulevaisuuden murehtiminen vie hurjan paljon energiaa pois kaikelta tärkeältä, mikä tapahtuu juuri nyt.

Haluat elämääsi lisää kaikenlaista runsautta

Tyhjyyden tunne tuottaa turhaa, negatiivista energiaa. Portal of Oneness avaa ovet runsauden tuntemiseen ja auttaa sinut kokemaan erilaiset tilanteet mahdollisuuksina.

Haluat rohkeutta ja voimaa tehdä muutoksia elämässäsi

Rohkeus on voimavara jota kaikki tarvitsevat. Voima on asia jonka voi jakaa, yhteisössämme on reilusti voimaa monistettavaksi. 💛

Hyväksy itsesi

Et tarvitse hyväksyntää tai lupaa keneltäkään muulta kuin itseltäsi. Portal of Oneness auttaa löytämään itsesi ja hyväksymään sinut juuri sellaisena kuin ikinä oletkaan.

Miten Portal of Oneness käytännössä toimii?

Olemme luoneet koko Portal of Onenessin kanavoimalla valomaailmasta erilaisia energiahoitoja ja harjoituksia kuunteluiksi, jotka vievät sinut helposti ja nopeasti sille taajuudelle, että valomaailman auttajat pääsevät työskentelemään sisimpäsi kanssa, korkeimmaksi parhaaksesi.

Sinun oma tehtävä on vain tehdä päätös ja laittaa kuuntelu päälle, kuulokkeet korville ja ottaa vastaan se, mitä missäkin kuuntelussa on aiheena.

Erilaiset kuunneltavat energiahoidot muokkaavat, puhdistavat, tasapainottavat ja eheyttävät sisimpääsi eri tavoin, jolloin kokonaisuutena sinä voit paremmin päivä päivältä 💛

Palvelun hinta on vain 29€/kk eli alle 1€ päivässä 

Kun tilaat ensimmäisen kerran Portal of Onenessin, saat aloituskuukauden alennettuun hintaan, kun käytät kassalla koodia PORTAL20 💛

Portal of Onenessin avulla sinusta tulee kokonaisempi.

Kun sisimpäsi eheytyy, sinusta tulee rikkaampi, rakkaampi ja rakastavampi

PORTAL OF ONENESS:iin sisältyvät Portaalit:

portal of abundance

Portal of Abundance - kohota runsautesi värähtelyä

Tämä Portaali sisältää huikeat kymmenen runsauden värähtelyä kohottavaa kuuntelua. Mukana on energiahoitoja, seuraavan tason tietoisuutta ja viisautta lisäävä kuuntelu, sekä Runsauden laajentaminen yhdessä valonauttajien kanssa. Tässä Portaalissa pääset aina nykyiseltä tasoltasi yhden tai useamman tason ylöspäin.

IHME Ota elämäsi haltuun

Portal of ihme - ota elämäsi haltuun

Helppo metodi jokapäiväiseen käyttöön ja tulet oman elämäsi sankariksi. Saat sisäistä vahvuutta, henkistä voimaa ja korkeampaa viisautta eikä sinun tarvitse kuin käyttää helppoa ja nopeaa IHME-metodia.

Portal of recovery

Portal of Recovery - Palaudu ja voimaannu

Ihania, rentouttavia ja suuresti voimaannuttavia hoitoja, jotka lataavat akkujasi ja hellivät hermojasi. Jokainen kuuntelu lisää tasapainoasi, rauhallisuuttasi ja onnellisuuttasi.

Portal of healing eheytä sisimpääsi

Portal of Healing - Eheytä sisimpääsi

Portaalin keskipisteenä on sinun hyvinvointisi. Viiden energiahoidon Portaali eheyttää sinua kuuntelu kuuntelulta, hoitaa sydäntäsi ja lisää ymmärrystäsi niin elämää kuin itseäsikin kohtaan.

Portal of Cleansing - Puhdista energioita

Tässä Portaalissa saat puhdistaa sekä omia energioitasi, että kotisi energioita. Täältä löytyy kolme kuunneltavaa, erittäin tehokasta harjoitusta ja yksi todella upea ja voimakas, kuunneltava energiahoito

Apunasi ja tukenasi kohti parempaa huomista

Usein kysyttyä valkoisen liekin voimasta

  1. Jos et ole vielä aikaisemmin käynyt IHME-valmennusta, kannattaa aloittaa Portal of IHME heti, kun mahdollista.
  2. Jos IHME on hallussa, on Portal of Cleansing 1 luonnollisesti seuraava askel.
  3. Jos sinulla on hyvin vaikea tilanne juuri nyt, aloita Portal of Healing 1:stä
  4. Portal of Abundance on aina hyvä, sillä sen kokonaisvaltainen värähtelyn kohottaminen antaa jokaisella kerralla niin paljon.
  5. Jos olo on alakuloinen, harmaa, väsynyt tai muuten vähän vetämätön, ovat Portal of Recoveryn palauttavat ja voimaannuttavat hoidot täydellisiä sinulle.
  6. Kuuntele intuitiotasi, sillä kun olet Portal of Onenessissa, olet valomaailman ohjauksessa. Jokainen kerta, kun kuuntelet energiahoidon tai harjoituksen on hyvä ja eteenpäin vievä kerta 💛

Portal of Onenessista löytyy sekä hyvin voimakkaita puhdistuksia, kuin myös palauttavia ja eheyttäviä hoitokuunteluita, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy aina oikeanlainen apu 💛

Kaikki vanhat kuuntelut löytyvät myös Portal of Onenessista, mutta paremmalla laadulla. Jokainen kuuntelu on läpikäyty ja joko re-masteroitu tai tehty kokonaan uudelleen 💛

Niiden lisäksi Portal of Onenesissa on yli kymmenen täysin uutta kuunneltavaa energiahoitoa ja harjoitusta ja lisää on tulossa.

Nyrkkisääntönä on, että liikaa ei voi kuunnella, sillä jokainen kuuntelukerta vie eteenpäin. Olemme kertoneet kussakin Portaalissa suosituksia, miten monta kertaa vähintään kannattaa yhtä hoitokuuntelua kuunnella, ennen kuin jatkaa seuraavaan, mutta ne ovat vain suosituksia. Enemmänkin saa tehdä ja kysymys lopulta onkin, että kuinka hyvin haluat voida?

Säännöllinen itsensä hoitaminen kuunneltavilla energiahoidoilla on pitkällä aikavälillä huomattavasti tehokkaampaa ja vaikuttavampaa kuin lyhyet pyrähdykset energiahoitojen maailmaan. Nekin auttavat enemmän kuin olla kokonaan ilman, mutta säännöllisyys on tässä se suurin taikasana 💛

Jos teet hieman tiukemman hoitokuurin vaikkapa Portal of Abundancessa, on silloin hyvä aina väliin palautua ja voimaantua Portal of Recoveryn hoidoilla 💛

Jäsenyysmaksu on vain 29 €/kk ja se veloitetaan kuukausittain joko suoravelotuksena kortiltasi tai halutessasi voimme lähettää sen laskulla.
Huom! Kampanja, ensimmäinen kuukausi -20%.

Laitat kuulokkeet korville, rentoudut ja hyppäät Portaalin maailmaan. Anna ajatusten ja portaalin viedä mukanasi ja lopetettuasi olet kerännyt huiman määrän energiaa, voimaa ja runsautta. Portaaleissa parasta on se, että ne voimaannuttavat kerta toisensa jälkeen.

Portal of Onenessiin kuuluu jo yli 1000 energistä ja voimaantunutta jäsentä

Yhteisössämme on kaikille tilaa ja energia on valmis tarttumaan. Portaalin lisäksi saat vertaistukea ja seuraa joka antaa voimaa kun sitä eniten tarvitset! 💛