PORTAL OF ONENESS

Portal of Oneness

Portal of Oneness sisältää kymmeniä kuunneltavia energiahoitoja ja harjoituksia, jotka on rakennettu valomaailmaa kanavoiden.

Hoidot ja harjoitukset ovat osana eri aiheisiin pureutuvia Portaaleja, joista kaikki on vapaassa käytössäsi niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Portal of IHME, Portal of Healing, Portal of Cleansing, Portal of Abundance ja Portal of Recovery antavat sinulle voimaa, valoa ja viisautta, jolloin kuuntelu kuuntelulta sinä voit olla yhä enemmän se valosielu, joka sisimmässäsi olet 💛

Olemme suuresti kiitollisia, mikäli koet oikeaksi tulla kertomaan kokemuksiasi hoidoista, harjoituksista ja koko Portal of Oneness -kokemuksestasi suljettuun Facebook -yhteisöömme 💛https://www.facebook.com/groups/portalofoneness


Portal of Oneness sisältö:

Portal of IHME – Ota elämäsi haltuun

IHME-valmennus opettaa sinulle helpon metodin, jonka avulla elät jatkuvasti henkesi ohjauksessa, yhdistyneenä energiatasolla planeettaan, suojaamaan omat energiasi ja näin halliten omaa elämääsi.

IHME-metodin osaaminen avaa käyttöösi rajattomat mahdollisuudet olla se kuka todella olet ja tehdä elämälläsi, mitä oikeasti tahdot.


Portal of Cleansing 1 – Puhdista energioita

Sisimmän puhdistus on prosessi, josta löytyy aina uusia tasoja ja kerroksia.

Portal of Cleansing sisältää kolme kuunneltavaa, puhdistavaa harjoitusta, jotka ovat nopeita ja äärettömän helppoja käyttää. Neljäs kuuntelu on todella upea ja voimakas, kuunneltava energiahoito.

Kuuntelu vain päälle ja puhdistamaan 💛


Portal of Healing 1 – Eheytä sisimpääsi

Portal of healing eheytä sisimpääsi

Mitä enemmän sisimpäsi eheytyy, sitä kokonaisempi olet ja sitä enemmän valoa kannat mukanasi. Sitä pidemmällä olet omalla henkisen kasvun polullasi.

Tämä Portaali sisältää 5 jaksoa ja jokaisessa jaksossa on vahva kuunneltava energiahoito. Jokainen hoitokuuntelukerta luo muutoksia elämääsi, korkeimmaksi parhaaksesi. Hoito hoidolta sisimpäsi eheytyy 💛


Portal of Abundance – Kohota runsautesi värähtelyä

Portal of Abundance – Kohota runsautesi uudelle tasolle on 10 jakson Portaali, joka sisältää yhteensä 10 upeaa kuunneltavaa energiahoitoa tai harjoitusta.

Ensin on kahdeksan värähtelyä kohottavaa kuunneltavaa energiahoitoa, yhdeksäntenä seuraavan tason viisautta antava ohjattu meditaatiokuuntelu sekä loppuhuipennuksena, 10. kuuntelussa, pääset laajentamaan omaa runsaudenvirtaasi 💛


Portal of Recovery – Palaudu ja voimaannu

Palautuminen, eheytyminen ja voimaantuminen puhdistusten välissä on henkisen kehityksen elinehto. Ilman lepoa ja akkujen latausta välillä, ei sisimpäänsä jaksa puhdistaa kerta toisensa jälkeen, vaan tuloksista huolimatta, mieli voi väsyä.

Sen vuoksi meillä on Portal of Recovery, josta löytyy akkuja lataavia ja voimaannuttavia kuunneltavia energiahoitoja ja harjoituksia 💛

Portal of Oneness sisältö löytyy heti tilauksen jälkeen automaattisesti
Omat kurssit -osiosta

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

One thought on “PORTAL OF ONENESS

  1. Ann-Marie Salmi says:

    Rakastan niin paljon näitä kuunteluita, kun ne puhdistavat ja avaavat kaiken keskellä jotain suurenmoista ja kaunista! IHME ja muut kuuntelut toimivat todella hyvin kaikkien vaikeuksien keskellä! Ennen en olisi voinut kuvitellakaan olevani näin rauhallinen kaiken keskellä mitä on ollut! Joten! Kiitos!

Vastaa