IHME-valmennus

Entä jos mikään ei rajoittasi sinua? Millainen sinä olisit?

Osallistu 5 viikon IHME-valmennukseen, koska sen avulla elämäsi muuttuu lopullisesti siihen suuntaan, johon haluat sen muuttuvan.

Osta valmennus

Kuvittele, että katsot itseäsi illalla peilistä.

Näet itsessäsi positiivista energiaa, itsevarmuutta ja rauhallisuutta. Se huokuu sinusta myös läheisillesi. Olet tyytyväinen siihen, miten suoriuduit tästä päivästä ja tiedät, että sillä oli merkitystä sinulle ja läheisillesi. Odotat jo huomista.

Sinä saat asioita aikaan, koska energisyytesi on synnyttänyt positiivisen kierteen. Olet löytänyt sisäisen rauhasi, minkä myötä päiväsi tuntuvat merkityksellisiltä, iloisilta ja aidosti sinun omiltasi. Osaat elää itseäsi varten samalla muita arvostaen.

Et kulje enää sumussa, vaan omassa valossasi. Kaikki tuo on mahdollista IHME-menetelmän avulla. Kaikki voimavarat aiempien asioiden saavuttamiseen ovat jo olemassa sisimmässäsi.

Lue lisää, niin autamme sinua löytämään piilossa olevat energiasi.

Hei!

Olemme Piia ja Teemu, tulevat valmentajasi.

Opetamme sinulle IHME-valmennuksessa, kuinka synnytät elämääsi positiivisen kierteen löytämällä sisäisen rauhan ja tasapainon.

Opit valmennuksessamme IHME-metodin, jonka avulla tunnet itsesi voimakkaaksi, rohkeammaksi, iloiseksi, varmemmaksi ja tasapainoiseksi kaikissa tilanteissa. Pääset helpommin yli vastoinkäymisistäsi, saat energiaa tehdä asioita ja pääset eroon tyytymättömyyden tunteesta tai jumiutuneesta elämäntilanteesta.

Osta valmennus

Jos haluat saavuttaa jotain, mitä et ole saavuttanut, sinun täytyy tulla joksikin, mitä et ole vielä koskaan ollut.

Jos olet tyytymätön tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi, niin kysy itseltäsi: viekö arkeni minua siihen suuntaan, johon haluaisin mennä. Jos vastauksesi on ei, niin sinun täytyy avata elämässäsi uusi sivu ja tehdä asioita toisella tavalla.

Elämäsi uusi sivu aukeaa IHME-valmennuksen avulla. Valmennuksen ansiosta ajanjakso, joka on vienyt paljon voimiasi, on nyt päättymässä.

Huomaat, kuinka tuo raskas ajanjakso on lopulta ollut valtava voimavara ja viimeinen sysäys tälle tielle, jolle olet nyt lähdössä.

Tervetuloa mukaan!

Osta valmennus

Mistä tiedät,
että valmennus toimii?

Valmennus toimii, koska me itse olemme muuttaneet IHME -metodin avulla omat elämämme, niin paljon paremmiksi, ettei sitä voi edes kuvitella.

Minun (Piian) henkinen taipaleeni sai alkunsa esikoiseni kuolemasta. Se pakotti minut kysymään, mitä järkeä tässä kaikessa on? Olin äitiyslomalle jäänyt äiti, jonka syli oli tyhjä. Kun menetin toisenkin lapseni, tiesin, että alemmas en tuskassani voi enää vajota.

Huomioni kääntyi rikkinäiseen sisimpääni ja ymmärsin, ettei mikään ulkopuolellani voi sitä korjata. Aloin tekemään töitä itseni kanssa. Puhdistin ja rakensin itseäni pala palalta, minkä ansiosta aloin vahvistua. Sisäiset voimavarani avautuivat aivan uudelle tasolle. Itse asiassa rakensin itseni kokonaisemmaksi, mitä olin koskaan ollutkaan.

Me tiedämme, että IHME toimii, koska olemme siitä eläviä esimerkkejä. Mikä tahansa sinua jarruttava asia elämässäsi onkaan, IHME -metodilla saat sen puhdistettua ja pääset eteenpäin. IHME -metodin hienous piilee vieläpä siinä, että mitä enemmän sitä käytät, sen paremmaksi metodin käyttäjäksi  tulet ja sen tehokkaampi IHME -menetelmästä tulee.

IHME-valmennuksen avulla sinäkin voit rakentaa itsesi vahvemmaksi ja kokonaisemmaksi kuin olet koskaan ollut ♡

Näin löydät sisäisen rauhasi ja tulet siksi, joka sinä todellisuudessa olet.

Kuvittele näitä tilanteita:

Olet rauhallinen ja tyyni hitaasti etenevässä kassajonossa työpäivän jälkeen, vaikka muut ovat silmin nähden ärtyneitä.

Tunnet itsesi itsevarmemmaksi kaikissa sosiaalisissa tilanteissa, mikä näkyy ulospäin iloisuutena ja positiivisuutena. Olet rohkea ja uskallat sanoa mielipiteesi ja asettaa omat rajasi, samalla muita kunnioittaen.

Olet energisempi ja saat asioita aikaan. Pitkään roikkuneet ”pitäisi tehdä” -asiat tapahtuvat kuin itsestään ja koet itsesi hyödylliseksi. Arvostat itseäsi enemmän kuin koskaan.

Pystyt antamaan ja vastaanottamaan rakkautta täydestä sydämestäsi. Luotat elämään ja itseesi ja elät täyttä elämää ♡

Sinä pystyt tuohon kaikkeen jo nyt.

Sinä olet vahva. Olet kohdannut paljon ikäviä asioita, mutta sinä olet selvinnyt tänne asti. Siksi sinulla on tarvittavat voimat toteuttaa esimerkiksi nuo kaikki ylläolevat asiat. Ainut asia, joka sinulta vielä puuttuu, on kyky kohdistaa energiasi oikein, jotta löydät sisäisen rauhasi ja tasapainon.

Kun opit kohdistamaan energiasi oikein, et ime negatiivisuutta ympäristöstäsi, vaan loistat sisimmästäsi positiivisuutta, rohkeutta ja itsevarmuutta. Sen ansiosta positiivisia asioita alkaa tapahtumaan ympärilläsi. Päästät irti huonoista asioista ja saat tilalle paljon hyvää.

Kutsumme tätä positiivisen kierteen voimaksi ja IHME -valmennus on siihen avain. 

Positiivisen kierteen voima lähtee AINA sisimmästäsi ja vain sinun omasta tahdostasi.

Yksinkertainen esimerkki positiivisuuden kierteestä:

Olet energisempi, joten saat enemmän asioita aikaan ja tunnet itsesi entistä hyödyllisemmäksi. Myös itsevarmuutesi paranee, koska huomaat pystyväsi siihen, mitä alat tekemään. Sen siivittämänä saat rohkeutta soittaa lapsuuden ystävällesi, josta et ole kuullut vuosiin. Puhutte pitkään ja sovitte käyvänne yhdessä lounaalla. Näin saitte molemmat lisää hyviä asioita elämäänne, minkä myötä vähemmän tärkeitä asioita tippuu elämästäsi pois.

Kaikki elämäsi tapahtumat ovat linkittyneenä tuolla tavoin toisiinsa. Kaiken alkupiste olet sinä ja sisäinen rauhasi. Siksi sinä, ja vain sinä, voit muuttaa elämäsi suuntaa. Ei puolisosi, eivät ystäväsi. Ainoastaan sinä.

Osta valmennus

Kuulostaako jokin seuraavista tutulta?

 • Olet tyytymätön elämäntilanteeseesi ja haluat muutosta
 • Elämäsi tuntuu jumiutuneelta ja junnaavalta
 • Aloitat uusia asioita, mutta et saa alkuinnostuksen jälkeen vietyä niitä maaliin ja koet epäonnistuneesi
 • Olet tyytymätön työhösi tai taloudelliseen tilanteeseesi (positiivisen kierteen voima auttaa)
 • Olet tyytymätön parisuhteeseesi, koska se ehkä vie enemmän kuin antaa
 • Olet sidoksissa johonkin haitalliseen ihmissuhteeseen, josta et pääse irti
 • Olet miellyttänyt aina muita ja haluat oppia elämään enemmän itsellesi
 • Olet kokenut vastoinkäymisiä ja haluat keinon päästä niistä yli (IHME-menetelmä toimii nyt ja tulevaisuudessa)
 • Haluat mennä kohti unelmiasi ja saavuttaa sen, mitä olet aina halunnut (opit hyödyntämään positiivisen kierteen voimaa)

Jumiutuneet tuntemukset omasta elämästä ovat normaaleja, vaikka elämäsi näyttäisi muiden silmissä erittäin hyvältä.

Minunkin (Teemun) elämässä kaikki oli ulkoisesti hyvin; oli töitä, perhe ja lapsia. Silti päällimmäisenä kyti ajatus: tässäkö kaikki? Kukaan muu ei voi ymmärtää tuota tunnetta. Ainoastaan sinä voit. Tuollainen tunne voi tuntua alkuun jopa itsekkäältä, jos kaikki on ulkoisesti ”hyvin”. Se ei kuitenkaan ole itsekästä, koska ilo ja tasapaino ei löydy ulkoisista asioista. Ilo ja tasapaino löytyy ainoastaan sisimmästäsi.

Kun opit luomaan IHME-menetelmän avulla yhteyden sisimpääsi, löydät ilon, valon, tasapainon ja rakkauden kaikista tilanteista. Aluksi IHME-metodin käyttäminen vie n. 13 minuuttia, mutta valmennuksen aikana opit käyttämään IHME-menetelmää sekunneissa ja vaikka keskellä ruuhkaista ostoskeskusta.

IHME-valmennus ja IHME-menetelmä ovat sinulle, jos:

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itseäsi enemmän ja ymmärtämään oman arvosi
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita, joita olet halunnut tehdä vuosikaudet
 • Haluat oppia suojautumaan negatiiviselta energialta ja nostamaan positiivisia energioitasi myös kriisin keskellä
 • Haluat oppia olemaan kärsivällisempi ja täysin tyyni esimerkiksi kiireessä tai liikenneruuhkassa
 • Olet ollut riippuvainen muista ihmisistä ja haluat ottaa elämäsi omaan hallintaan, etkä mennä vain virran mukana. IHME-menetelmän avulla löydät oman tahtosi ja opit elämään elämää itsellesi kuitenkin läheisistäsi välittäen
 • Sinua kiinnostaa sisäisen rauhan löytäminen, jonka avulla löydät ilon ja tasapainon
 • Haluat olla energisempi ja eläväisempi, jolloin saat asioita aikaan. Rästiin jääneet asiat alkavat tapahtua kuin itsestään
 • Opit tunnistamaan negatiivisten ajatusten nousemisen ja estämään niitä valtaamasta mieltäsi

IHME-menetelmä on todella voimakas työkalu, jonka käytön oppii kuka tahansa. Se on jopa uskomattoman voimakas, mutta aina positiivisella tavalla, koska se muuttaa elämääsi haluamaasi suuntaan.

Osalle IHME-menetelmä on keino päästä yli vastoinkäymisistä. Osalle se tuo keinon säilyttää malttinsa. 

Kuvittele tilanne, jossa ympärilläsi kuohuu, ihmiset huutavat ja sinä vain säilytät oman rauhallisuutesi, pysyt omassa voimassasi, tyynenä ja vahvana. Sinulla on käytössäsi keino, jolla et tempaudu tunnemyrskyyn mukaan.

Toisille se tuo rohkeutta päästää huonosta ihmissuhteesta irti. Toiset taas alkavat pärjäämään töissä paremmin ja kasvattavat tulojaan.

Jokaiselle menetelmä opettaa kuitenkin löytämään sisimmästään ilon, valon, rakkauden ja tasapainon, mikä on välttämättömyys positiivisten asioiden tapahtumiselle elämässäsi – mitä ne sitten sinun kohdallasi ovatkaan ♡

Kokemuksia
IHME-valmennukseen osallistuneilta

Ihme valmennus on ollut todellinen ihme.

Minun energiani, itsetuntoni, stressinsietokykyni, maailmankuvani, sisäinen voimani ja reagointi negatiivisiin asioihin on kokenut upean muutoksen. Olen täynnä upeaa ihmeen voimaa, uskon selviäväni mistä vain ja tiedän asioiden järjestävän kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Olen kiitollinen, että saan elää ihmettä joka päivä. Kiitos, kiitos, kiitos ♡

Toivon, että juuri sinäkin saat kokea tämän ihmeen ♡

Marjo Nurmi

Aluksi olin skeptinen valmennusta kohtaan, mutta päätin silti osallistua. Skeptisyys osoittautui täysin turhaksi ja valmennuksen voima yllätti minut täysin. 

Viiden viikon aikana muutuin uskaliaammaksi, opin hallitsemaan omaa elämää enkä menemään vain muiden mukaan ja sain paljon sisäistä rauhaa, jonka avulla on helppo olla hetkessä täysin läsnä.

Olen jatkanut IHME-menetelmän tekemistä edelleen päivittäin, koska sen avulla itsensä saa ikäänkuin kartalle. Olo tulee rauhallisemmaksi, voimakkaammaksi ja suojatummaksi. Ihan niinkuin Piia ja Teemu lupasivat valmennuksen alussa.

IHME-metodin avulla elämän kriisit ja muutokset on myös paljon helpompi kohdata. Muutoksia tulee aina, joten IHME-valmennuksesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat hallita itseään ja energioitaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Muutoksia ja päätöksiä on myös itse helpompi tehdä, kun tiedän, että osaan käsitellä ne oikein, vaikka ne olisivatkin alkuun ikäviä.

Heli Ilmoni

Sain valtavasti rohkeutta etenkin itseni ilmaisuun ja esiin tuomiseen kaikin tavoin ♡ Entinen minä ei aina ole edes uskaltanut osallistua keskusteluihin vaan on miettinyt vain mitä muut ajattelevat ♡♡♡ Ja uskon unelmieni toteutumiseen se minussa on vahvistunut, en epäile enää mitään.

Elämä on helpompaa, seesteisempää ja niin paljon onnellisempaa. En ota turhia taakkoja kantaakseni muilta ihmisiltä. Osaan pysytellä omissa energioissani ja tunnistan heti ulkoapäin tulevat energiat. Luottamus elämään on kasvanut suuresti enkä pyörittele asioita päässäni. Valitsen luottamuksen ja hetkessä elämisen. Oman itseni arvostus on kasvanut myös paljon. Tiedän että ansaitsen parasta ja olen arvokas. Ajattelen myönteisesti ja luon tietoisesti elämääni onnellisemmaksi ja itseni näköiseksi. Opin ottamaan vastaan.

Tässä valmennuksessa on KAIKKI. Vaikka olisit vanha konkari henkisellä polulla niin toivoisin sinun lähtevän tähän mukaan. Rauhan tunne on minussa nyt, se tunne jota olen etsinyt elämäni.

Ei enää kaipuuta kotiin. Koti on tässä.

Eva Jämiä

Olen ollut mukana henkisissä valmennuksissa kauan, itse asiassa nyt pari vuosikymmentä. Ja se vanha klisee, että ensin luulee tietävänsä kaiken, sitten ei tiedä kaikkea, ja lopulta huomaa, ettei tiedä mitään, tuli taas konkreettisesti eteen.

Tuo havainto tekee nöyräksi, mutta siinä on kuitenkin päällimmäisenä sitä ihanaa löytämisen iloa. Aina voi oppia lisää – ja on opittava lisää. Ihanaa, vapauttavaa, uutta energiaa IHME on antanut. Juuri sitä oppimisen ja löytämisen ja luottamuksen iloa ja voimaa, joita olen ollut vuosia etsimässä.

IHME on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Se on suorastaan uskomaton. Etenkin, kun luulin, että minulla on jo kaikki työvälineet kasassa.

Tämä oli täysosuma. Viisi viikkoa, ja upea uusi voiman ja energian, elämisen tunne. Viidessä viikossa – se on saavutus, jota en olisi uskonut todeksi kokematta IHMEttä. En ole edelleenkään valmis, vasta oppipoika, mutta saamani välineet ovat uskomattoman tehokkaat. Ja tieto siitä, että polku jatkuu, ja etsivä löytää, on yhä voimallisempi ja ihanampi ♡

Raija Tuomiranta-Isola

Lähdin IHME-valmennukseen, koska elämässäni oli meneillään vastoinkäymisiä parisuhteeseen ja talouteen liittyen. Halusin keinon käsitellä vastoinkäymisiä ja fiiliksiäni.

IHME-valmennuksen myötä positiivisia asioita alkoi tapahtumaan nopeammin kuin olisin koskaan osannut kuvitella. Murehtiminen loppui ja luotto elämään parani, koska itsevarmuuteni kasvoi. Lisäksi energiatasoni nousivat, opin kärsivällisyyttä ja oloni muuttui paljon positiivisemmaksi.

Energisyyden myötä aloin tekemään töissä parempaa tulosta, elämästäni tippui paljon huonoja asioita pois ja pystyin tuomaan positiivisia asioita tilalle. Aloin näkemään myös paljon uusia mahdollisuuksia ja elämästä tuli paljon mielenkiintoisempaa, koska sain asioita aikaan.

Myöskään töiden jälkeen kaupan kassajonot eivät ärsytä edes nälkäisenä! IHME-valmennus sopii mielestäni kenelle tahansa, joka haluaa tehdä elämästään parempaa.

Laura Viitamäki

Valmennus on erittäin hyvä ja selkeästi opetatte. Odotin jotakin paljon vaikeampaa ymmärrettävää, olin hiukan jopa huolissani, että mahdanko pysyä mukana. Kaikki on ollut niin helppoa. Luottamus on kasvanut valtavasti, rauha on laskeutunut, ilon löydän pienistäkin asioista ♡

Nopea valmennus, erittäin hyvät opettajat. Tämä valmennus on tuonut niin paljon hyvää elämääni, vaikea pukea sanoiksi.

Olen niin kiitollinen ♡♡♡

Marianne Ahlström

Vaikka seisoisi rotkon reunalla niin on suuri luottamus siitä, että kaikki on hyvin enkä putoa, sillä IHME ottaa kyllä kopin. Itseluottamus kasvanut ja omassa totuudessa pysyminen vahvistunut ♡

IHME on nopea, helppo ja ennen kaikkea se toimii!! ♡

Pirkko Lassila

Sanoin on vaikea kuvata, kuinka rakkaus on läsnä kokoajan ja virtaa lävitse lisääntyen. Elämän pyhyys on läsnä, sisältäen kaiken. Sisäinen rauha, ilo ja tasapaino ovat vahvat.

IHME on paras matkakumppani, minkä voi ottaa mukaan. Ja IHME on todellakin minun kanssani tässä ja nyt.

Rakastan IHMETTÄ ♡♡♡

Jaana Halonen

IHME on oikeasti niin ihmeellinen, että sitä on vaikea kuvailla sanoin. Siitä hyötyy henkisen tien kulkemisessa sekä aloittelija että konkari. Se muuttaa elämää positiivisesti, haastaa ja antaa paljon. Olen niin onnellinen, että sain tämän oppia ja pääsin mukaan IHME-perheeseen ♡♡♡

Annika Uotila

IHME aloitti elämässäni suuren ja pysyvän muutoksen. Sisäinen voima ja rauha kasvaa joka päivä tämän menetelmän myötä! Se laajentaa olemusta, ihan kuin sukeltaisin joka päivä, kerros kerrokselta syvemmälle itseeni. Voimallani ei ole mitään rajaa! ♡♡♡

IHME ON PARASTA MITÄ OLEN KOKENUT! ♡♡♡

IHME tuo tasapainon, ja se tuntuu laajentavan ja avaavan itseä lisää ja lisää. On hurjasti uutta energiaa käytössä, mutta myös uni on syvää ja hyvää.

Olen loputtoman kiitollinen IHMEestä, sillä olen löytänyt pysyvän turvan, ilon ja voiman, jotka olivat puutteellisia elämässäni. Löysin ne itsestäni ja pelko katosi. IHME on puhdas rakkaus ja valo minussa, todellinen Minä ♡♡♡

Tarja Lehikoinen

Olen muuttunut aivan toiseksi ihmiseksi kuin mitä olen ollut. Uskallan sanoa mielipiteeni, en jännitä uusia tilanteita, osaan suhtautua luontevasti toisiin, mutta ennen kaikkea olen kiitollinen ymmärrykseni kasvusta, joka taas tuo minulle luottamusta elämää ja itseäni kohtaan. Olen täyttynyt, tyhjyys on poistunut sisältäni. Olen löytänyt oman itseni, en enää tunne kuin olisin näyttelijä, joka esittää roolia tässä jonkin muun käsikirjoittamassa näytelmässä nimeltä Elämä.

Siitä olen kiitollinen, että elämäni kaikenmoisissa peloissa on päättynyt. Pystyn nyt luottamaan ja näkemään asiat positiivisen kautta. Rakkaus on voittanut pelon.

IHME-valmennus on aivan nimensä veroinen IHME. Se todella muutti elämäni ja tulin omaksi itsekseni. Olen hyvin kiitollinen, että sain käydä tämän valmennuksen läpi, koska tiedän, ettei se koskaan lähde pois minusta. Päinvastoin, se vain kasvaa ja kasvaa. Olen hyvin kiitollinen.

Marja Minkkinen

Tämä valmennus on koottu todella kauniilla tavalla. Kuin pienen lapsen kasvatus. Aloitetaan hoivalla, yhdessä kasvamista opetellen. Matka jatkuu yhä itsenäisempään elämään. Lopulta päästetään lapsi matkaan rakkaudella ja luottamuksella. Hyvät valon matkaeväät matkassa. Olen otettu, että olen saanut olla tuo valonlapsi.

Kiitos Piia ja Teemu

Olen niin kiitollinen teille IHMEestä. Olette antaneet minulle niin suuren lahjan. Niin suuren että minulta loppuu sanat. IHME ON, se vain on. Se tulee kokea, se tulee tehdä. Sitä pitää hengittää. Sitä pitää tuhlata, mitä enemmän sitä parempi. IHME on minussa eikä kukaan voi pois sitä minulta ottaa. Lahjoista kaunein

Kaikkien maailman ihmisten tulisi käydä tämä valmennus. Niin moni saisi uudet silmälasit.

Anita Görman

Ero entiseen on huomattava! Olen huomannut, että en reagoi negatiivisiin asioihin niin voimallisesti enkä pitkäaikaisesti. Olo on tasapainoisempi ja olen suurimmaksi osaksi rauhallisessa olotilassa, vaikka ympärillä myllertää. Enkä ole enää niin ankara ja kriittinen itseäni kohtaan.

Tämä valmennus ei olisi voinut sattua parempaan saumaan. En olisi entisillä voimavaroillani selvinnyt viime aikojen tapahtumista. IHME kantoi vaikeuksien yli ja olen siitä ikuisesti kiitollinen! ♡♡♡

Paluuta ei ole enää entiseen IHMEEN jälkeen. Se muuttaa elämän paremmaksi ♡

Satu Karjalainen

IHME-valmennus kestää viisi viikkoa ja siinä on viisi eri moduulia.

IHME -valmennuksen avulla opit löytämään sisäisen rauhasi ja käyttämään IHME-metodia jatkuvasti nopeammin ja pienemmällä vaivalla. 

Moduulit koostuvat videoista, teksteistä ja kuunteluista. Valmennukseen kuuluu myös suljettu Facebook -ryhmä, jossa Piia ja Teemu antavat henkilökohtaista tukea ja opastusta.

IHME-valmennuksen jälkeen

Käytyäsi IHME-valmennuksen, saat pääsyn  Ylösnousemuksen Portaaliin.

Portaali pitää sisällään kaikki muut valmennuksemme, upeat hoitokuuntelut, ohjatut harjoitukset ja meditaatiot. Kaikki Ylösnousemuksen Portaalissa oleva sisältö vahvistaa entisestään IHME -menetelmää sinussa. IHME -menetelmän osaaminen on siksi välttämätöntä, että Portaaliin voi hypätä mukaan ♡

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käydä muita valmennuksia, vaan pelkkä IHME -valmennus riittää muutoksen aikaansaamiseksi. Ylösnousemuksen Portaali syventää ja nopeuttaa tietoisuuden polun kulkemistasi ja voit valita Portaalista aina sen sisällön, jota siihen elämänhetkeesi tarvitset, oli se sitten puhdistusta, sisäisen lapsen parantamista, sydämen hoitamista, pelkojen poistamista tai mitä vaan, mikä sinulle kulloinkin resonoi ♡

Osta valmennus

Lisää kokemuksia
IHME-valmennukseen osallistuneilta

Olen huomannut olevani rauhallisempi, onnellisempi, sekä avoimempi koko maailmalle. Tuntuu kuin kaikki soljuisi eteenpäin ilman sen suurempia ponnistuksia. Vastoinkäymiset voin ottaa vastaan nykyisin hymyillen.

IHME antaa mitää lupaa, kun on itse aktiivinen ja lähtee avoimin mielin mukaan. Varoitus: se tulee muuttamaan elämäsi positiivisemmaksi, helpommaksi ja rakkauden täytteiseksi. Kun pääset positiivisten energioiden puhtaaseen virtaan, et halua enää sieltä pois palata. Tämä valmennus tulee seuraamaan minua läpi elämän.

Anne

Koskaan ei ole ollut näin helppoa ja ihmeellistä pysyä yhteydessä valoon, äiti maahan ja omaan itseen ♡ IHME tukee, vie eteenpäin ja auttaa ihan jokaista, oli sitten missä vaiheessa henkistä polkua menossa ♡♡♡

Elina Puolakka

IHME-valmennuksen ansiosta energiani on kirkastunut, puhdistunut ja sisäinen valoni vahvistunut. Parhaimman palautteen sain puolisoltani eräänä iltana:

”Sinä säteilet sellaista ihmeellistä valoa ja energiaa ympärillesi” ♡♡♡

Itsetuntoni on vapautunutta ja tyyni rauhallisuus on täyttänyt sisimpäni. Iloinen ja aurinkoinen energia on lisääntynyt. Negatiivisiin asioihin reagointi on ihmeellisen rauhallista. Kiitos tästä IHMEestä Piia ja Teemu ♡

Jos olet valmis ja halukas kokeilemaan jotain uutta ja ihmeellistä, avaamaan sisimpäsi ja antaa oman valosi loistaa, sinun kannattaa kokeilla valmennusta.

Minna

Valmennuksessa oli sopiva vauhti joka oli helppo saada mahtumaan myös kiireiseen arkeen.

IHME on upea kokonaisuus jonka jokaisen tulisi käydä, oppia ottamaan itsensä haltuun. IHME -valmennus on upea matka joka saa jokaisen hyväksymään itsensä, rakastumaan itseensä ja elämäänsä. Se on kuin peruspilari, sen avulla on paljon helpompi pysyä pystyssä myrskyisenäkin päivänä.

Valmennuksen myötä elämän vastustukset oli helpompi ottaa vastaan ja käsitellä, päästä eteenpäin. Luottaa elämään. Valmennuksen aikana sai myös hoidettua pois paljon rästihommia, etenkin niitä ei niin mukavia, jotka ovat odotelleet pidemmän aikaa. Ihanan vapautunut olo kun ne sai alta pois.

Jessica Aspnäs

Ollaan isojen muutosten äärellä ja SE TOIMII ♡

IHME on elävä, toimiva ja kehittyvä systeemi joka saa lisää syvyyttä ja korkeutta juuri sen verran miten ME itse kehitymme ja olemme valmiita ottamaan vastaan ja käyttöön ♡♡♡

Tiina Kass

IHME on IHME, sen suuruutta on niin vaikea kuvailla. Piia ja Teemu kanavoivat tämän valmennuksen IHMEestä käsin, eikä siitä puutu mitään, eikä siihen tarvitse lisätä mitään. Aivan jotain ennennäkemätöntä ja yksinkertaistakin yksinkertaisempaa, rakkaudellista IHMEttä. Kiitos, Kiitos, Kiitos ♡♡♡

IHME on jotain niin voimallista, mutta kuitenkin niin helppoa ja ajanpuutekaan ei ole esteenä IHME -valmennukselle. Suosittelen enemmän kuin mitään muuta tähän mennessä, jos haluaa ottaa elämänsä ohjat omiin käsiin ja elää rakkaudellisissa energioissa. ♡

Heidi Lehtonen

Muutos elämässä on ollut niin iso. Pääsin pois kaivon pohjalta ja otin oman elämäni haltuun. Olen löytänyt takaisin jotain, mikä oli pitkään kadoksissa. Oman sisimpäni ja yhteyden korkeimpaan minääni ♡

Tämä rauha ja seesteisyys on vaan niin uskomatonta ♡

IHME on tuonut elämääni uutta virtaa ja sisältöä. Se on avannut ymmärrystä itsestäni, vahvistanut minua, tuonut rauhaa ja seesteisyyttä, uskoa ja luottamusta. Kaikki on paremmin. Olen luottavainen, ymmärrän polkuani paremmin, osaan suhtautua asioihin lempeämmin ja ymmärtäväisemmin. Voin niin paljon paremmin.

Parasta on ollut oppia tämä menetelmä, jolla pääsen takaisin omaan rauhaan, vaikka sitä mikä yrittäisi horjuttaa. Vain ajatus. Tämä valo ja rakkaus sydämessäni. Niin timanttia tämä on ♡

Voi ihmeidentekijät Piia ja Teemu ♡♡♡ Iso kiitos ♡♡♡

Hanna Ollila

IHME -valmennuksessa saa huomata oman valonsa voiman ♡ Saa huomata kuinka pelon tilalle astuu rakkaus, pimeyden tilalle valo ja egon tilalle henki. Usko, luottamus ja rauha kasvaa sisäisesti, se näkyy ulospäin ja heijastuu toisiin. ♡

Mikään ei enää hetkauta, tuli mitä tuli ♡ Ei pelkoa, ei paniikkia vaan järkkymätön luottamus siihen että asiat järjestyy AINA korkeimmaksi parhaaksi.

Kiitos tästä matkasta ♡♡

Paula Jussila

IHME on muuttanut elämääni! Kun vertasin vastaukset itsestäni ensimmäisen ja viimeisen oppitunnin tehtäviin, meni ihan kylmät väreet. Olinko minä tosiaankin tuo epävarma henkilö kuukausi sitten, jonka olin kirjoittanut tehtävään. Nyt valmennuksen jälkeen tunnen olevani rohkeampi, iloisempi ja itsevarmempi. Nukun yöt sikeästi ja olen aamulla virkeä, ihan kuin rypytkin olisivat silottautuneet. En kanna turhaa huolta asioista vaan luotan että kaikki järjestyy.

Tunnen että varmuuteni ja luottamukseni vaikuttaa myös läheisiini positiivisesti. Pieniä ylimääräisiä tuloja on tupsahdellut, henkilöt joista en ole kuulunut mitään pitkään aikaan ovat ottaneet yhteyttä, uusia tuttavuuksia on myös tullut. Sain vihdoin työpaikkahaastattelunkin.

IHME-valmennus on helppoa, se on tehty yksinkertaiseksi jokaisen oppia. Oli todella ihanaa saada teidän energiat videoiden välityksellä, olette maanpäällisiä enkeleitä. Olen suunnattoman kiitollinen että sain käydä tämän IHME-valmennuksen!

Paula Laakso

IHME -valmennus auttaa ottamaan vastuun elämästäsi täysin. Kun pysyy IHMEen energiassa kaikki on mahdollista. Vaikeudet tuntuvat pienemmiltä ja ratkaisut tulevat nopeammin. 

IHME-energia vaikuttaa myös ympäristöösi. Ymmärrät toisia ihmisiä paremmin ja kaikki sujuu helpommin. 

Tapahtuu IHMEellisiä asioita, joista et olisi uskaltanut edes uneksiakaan. Vetovoima hyvään kasvaa. Puhdistumista tulee. IHME korjaa mitä on korjattavaa. En ole se sama ihminen, joka olin ennen IHMEttä. Olen paljon parempi ihminen!

IHME-valmennus on parhaimpia kokemuksiani.

Outi Hjelmeroos

Sanat eivät vain riitä! Niin kiitollinen IHME -valmennuksesta ♡

IHME on lisännyt mielenrauhaani huomattavasti ja kasvattanut luottamusta ja uskoa elämään vaikeuksista huolimatta ♡ Haasteet elämässä jatkuvat, mutta tiedän, että IHME on aina apunani ja turvanani. Ihmeen avulla pelko pienenee ja kutistuu ja luottamus ja usko astuu tilalle!!

♡♡ Niin suuri kiitos Piia ja Teemu♡♡ 

IHME toimii matkamme tukipilarina täydellisesti! Siihen voi luottaa aina vaan enemmän ja enemmän tietäen, että se on juuri minun korkeimmaksi parhaakseni nyt ja aina! ♡♡♡

Tiina Junnila

Valmennus on 100% riskitön –
saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen

Sinun sisimpäsi tulee avautumaan IHME -valmennuksen myötä ja sen vuoksi sinä rakas tulet kokemaan muutoksen ♡

Käytyäsi IHME -valmennuksen, saat pääsyn Ylösnousemuksen Portaaliin.

Portaali pitää sisällään kaikki muut valmennuksemme, upeat hoitokuuntelut, ohjatut harjoitukset ja meditaatiot. Kaikki Ylösnousemuksen Portaalissa oleva sisältö vahvistaa entisestään IHME -menetelmää sinussa. IHME -metodin osaaminen on siksi välttämätöntä, että Portaaliin voi hypätä mukaan ♡

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käydä muita valmennuksia, vaan pelkkä IHME -valmennus riittää muutoksen aikaansaamiseksi. Ylösnousemuksen Portaali syventää ja nopeuttaa tietoisuuden polun kulkemistasi ja voit valita Portaalista aina sen sisällön, jota siihen elämänhetkeesi tarvitset, oli se sitten puhdistusta, sisäisen lapsen parantamista, sydämen hoitamista, pelkojen poistamista tai mitä vaan, mikä sinulle kulloinkin resonoi ♡

Osallistu valmennukseen, jos:

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itsestäsi enemmän ja ymmärtämään oman arvosi
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita, joita olet halunnut tehdä vuosikaudet
 • Haluat oppia suojautumaan negatiiviselta energialta ja nostamaan positiivisia energioitasi myös kriisin keskellä
 • Haluat oppia olemaan kärsivällisempi ja täysin tyyni esimerkiksi kiireessä tai liikenneruuhkassa
 • Olet ollut riippuvainen muista ihmisistä ja haluat ottaa elämäsi omaan hallintaan, etkä mennä vain virran mukana. IHME-menetelmän avulla löydät oman tahtosi ja opit elämään elämää itsellesi kuitenkin läheisistäsi välittäen.
 • Sinua kiinnostaa sisäisen rauhan löytäminen, jonka avulla löydät ilon ja tasapainon kaikkialta
 • Haluat olla energisempi ja eläväisempi, jolloin saat asioita aikaan. Rästiin jääneet asiat alkavat tapahtua kuin itsestään.
 • Opit tunnistamaan negatiivisten ajatusten nousemisen ja estämään niitä valtaamasta mieltäsi

Tässä vielä kertauksena, mitä tulet saamaan:

 1. Pääset mukaan 5 viikon valmennukseen, jonka avulla opit käyttämään IHME-metodia missä ja milloin tahansa
 2. Valmennus koostuu kuunteluista, videoista ja teksteistä
 3. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmäämme, jossa Piia ja Teemu osallistuvat keskusteluun ja vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti
 4. Valmennuksen jälkeen saat pääsyoikeuden Ylösnousemuksen Portaaliin, jossa tietoisuuden laajentaminen jatkuu valmennusten, hoitokuunteiden ohjattujen harjoitusten ja meditaatioiden parissa
 5. Saat täyden 14 päivän tyytyväisyystakuun, joten valmennukseen osallistuminen on riskitöntä

Valmennuksen hinta on 149 €

129 €, eli n. 3,7 €/päivä

IHME-valmennuksen hinta on 149 €, mutta saat sen nyt hintaan 129 €. Se tarkoittaa, että valmennus maksaa vain n. 3,7 €/päivä viiden viikon ajan.

Jos joku kysyisi sinulta, että maksaisitko viiden viikon ajan päivittäin parin kahvikupposen verran siitä, että voit muuttaa koko elämäsi lopullisesti haluamaasi suuntaan, niin muuttaisitko?

Me kysymme sitä nyt sinulta. IHME-valmennus maksaa päivässä vain yhden erikoiskahvikupin verran ja se on muuttanut jokaisen valmennettavan elämän parempaan suuntaan.

Nyt on sinun vuorosi.

”IHME-valmennuksen myötä positiivisia asioita alkoi tapahtumaan nopeammin kuin olisin koskaan osannut kuvitella. Murehtiminen loppui ja luotto elämään parani, koska itsevarmuuteni kasvoi. Lisäksi energiatasoni nousivat, opin kärsivällisyyttä ja oloni muuttui paljon positiivisemmaksi.”

”Olen jatkanut IHME-menetelmän tekemistä edelleen päivittäin, koska sen avulla itsensä saa ikään kuin kartalle. Olo tulee rauhallisemmaksi, voimakkaammaksi ja suojatummaksi. Ihan niin kuin Piia ja Teemu lupasivat valmennuksen alussa.”

Ensi sanat kuultuani olin heti sydämessäni. Sydämestä lähtevä väreily täytti koko kehon ja tiesin että se on tässä. Kaikki on tässä. Ei ole olemassa mitään esteitä eikä tukoksia kun minä olen ja elän sydämestäni käsin ja säteilen korkeinta mahdollista valoa. Mikään ei ole silloin mahdotonta. Kiitos Rakkaat. Rauhan tunne on minussa nyt, se tunne jota olen etsinyt elämäni. Ei enää kaipuuta kotiin. Koti on tässä.”

Jotain tai oikeasti aivan kaikki on muuttunut, täysin ja kokonaan, lopullisesti. Kiitos, että olette. Kiitos, että olen. Elämä, tietoisuus, valo, auttajat, runsaus, elinvoima, loiste… Puhtaus.

Osta valmennus

Tiedätkö, mitä päätös tarkoittaa? Tee päätös nyt ja osallistu valmennukseen!

Olet lukenut tänne asti, joten uskomme, että aihe kiinnostaa sinua.

Valmennuksen avulla opit olemaan jotain, mitä et ole koskaan ollut. Se on ainoa tapa saavuttaa asioita, joita et ole koskaan saavuttanut. Tee siis päätös ja lähde mukaan valmennukseen ♡

Päätös on kirjaimellisesti päätös jollekin. Jos päätät osallistua valmennukseen, niin samalla sinä päätät vanhan polun kulkemisen, jota olet tähän asti kulkenut ja astut uudelle polulle. Päätös on siis samalla vanhan asian päätös ja uuden asian aloitus.

Olet nyt risteyksessä.

Vasemmalla on vanha ja tuttu polku, jota pitkin olet tähän asti kulkenut. Viekö se sinut sinne, minne olet matkalla? Oikealla on puolestaan uusi polku, jonka IHME -valmennus avaa sinulle. Sille polulle astuvat ne, jotka haluavat elämältään muutosta ja jotka tietävät, että se muutos lähtee vain siitä, että päätät muuttua itse.

Muutos lähtee sinusta. Päätä vahvistua, puhdistua, tasapainottua ja lähde mukaan IHME-valmennukseen ♡

Osta valmennus

Ps.

Muista, että valmennukseen osallistuminen on täysin riskitöntä. Saat täyden 14 päivän tyytyväisyystakuun. Jos valmennus ei ollut sitä mitä toivoit, saat rahasi takaisin.

Osta valmennus