IHME-valmennus

Entä jos mikään ei rajoittaisi sinua? Millainen sinä olisit?

IHME-valmennus yhdistää sinut henkesi viisauteen, planeetan energiaan, antaa keinon suojata oma energiasi ja valjastaa sisäisen voimasi käyttöösi 💕

Tilaa tästä

Pelottava muutos


​Onko minusta siihen​? Mitä jos en onnistu? Mitä jos en vain osaa? Entä jos kaikki muuttuukin huonompaan suuntaan? Mistä tiedän, etten valinnallani vain vaikeuta elämääni entisestäänkin? Mistä, miten ja kuinka ja mitä jos?

Elämäntilanne voi olla sellainen, että se ei tyydytä millään tasolla, mutta silti tuntematon tulevaisuus pelottaa enemmän kuin tuttu kurjuus. Mistä saada tarvittava rohkeus? Miten pelot voi voittaa ja muuttaa epävarmuus päättäväisyydeksi?

Me molemmat tiedämme tämän yllä olevan tilanteen varsin hyvin omakohtaisesti, eikä meillä silloin ollut ​​​​siihen mitään apua. Täytyi vain kaivaa tarvittava (uhka)rohkeus ja tehdä hyppy tuntemattomaan. 

Sinulla, joka tätä luet, on helpompi reitti olemassa. Olemme rakentaneet sillan sen pelottavan kuilun yli, joka johtaa tutusta kurjuudesta tuntemattomaan iloon 🥰​​ Silta on IHME-valmennus, joka yhdistää sinut henkesi viisauteen, planeetan energiaan, antaa keinon suojata oma energiasi ja valjastaa sisäisen voimasi käyttöösi 💕
 
Sinun ei tarvitse osata etukäteen mitään. Sinun tulee ainoastaan toimia valmennuksen ohjeiden mukaan, eikä se vie kuin 13 minuuttia illalla ja 13 minuuttia aamulla. Valmennus ei vie energiaa, vaan se antaa sitä. Siksi siihen voi lähteä mukaan, vaikka arki olisi puristanut kaikki mehut sinusta irti.
 

IHME-metodin jälkeen

Kuvittele, että katsot itseäsi peilistä.

Näet itsessäsi positiivista energiaa, itsevarmuutta ja rauhallisuutta. Se huokuu sinusta myös läheisillesi. Olet lempeä, rakastava  ja armollinen itsellesi. Luotat itseesi, elämään ja maailmankaikkeuteen. Tiedät, että mitä ikinä elämässä tapahtuukaan, sinä selviät siitä.

Olet löytänyt sisäisen rauhasi, minkä myötä elämäsi on merkityksellistä, iloista ja aidosti sinun omaasi. Osaat elää itseäsi varten samalla muita arvostaen. Olet samalla viivalla kaikkien muiden kanssa, et enää alempana 💕

Et kulje enää sumussa ajelehtien, vaan tietoisia päätöksiä tehden, henkesi ohjaamana. Kaikki tuo on mahdollista IHME-metodin avulla. Kaikki voimavarat ovat jo olemassa sisimmässäsi.

Aloita IHME-valmennus, niin autamme sinua 💗

Tilaa tästä

Hei!

Olemme Piia ja Teemu, valmentajasi.

Opetamme sinulle IHME-valmennuksessa helpon menetelmän, jota käyttämällä saavutat sisäisen rauhan ja tasapainon sekä löydät oman sisäisen voimasi.

IHME-metodi vie sinut tilaan, jossa olet samaan aikaan äärimmäisen maadoittunut ja läsnä tässä hetkessä, että korkeimman minuutesi ohjauksessa. IHME-metodin harjoittelu ja sen sisäistäminen täydellisesti vie todennäköisesti aikaa enemmän kuin valmennuksen viisi viikkoa, mutta tänä aikana saat tarvittavan osaamisen, että voit ajan kanssa harjaantua metodin mestariksi.

Kun elät IHMEessä eli käytät metodia jatkuvasti, olet voimakkaampi, rohkeampi, iloisempi, itsevarmempi ja tasapainoisempi kaikissa tilanteissa.

Pääset helpommin yli vastoinkäymisistäsi, saat energiaa tehdä asioita ja pääset eroon tyytymättömyyttä aiheuttavasta elämäntilanteesta. Saat voimaa ja rohkeutta elää unelmasi todeksi ja tehdä elämässäsi niitä muutoksia, joita olet haaveillut tekeväsi.

Tilaa tästä

Jos haluat saavuttaa jotain, mitä et ole saavuttanut, sinun täytyy tulla joksikin, mitä et ole vielä koskaan ollut.

Jos olet tyytymätön tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi, niin kysy itseltäsi: viekö arkeni minua siihen suuntaan, johon haluaisin mennä. Jos vastauksesi on ei, niin sinun täytyy avata elämässäsi uusi sivu ja tehdä asioita toisella tavalla.

Elämäsi uusi sivu aukeaa IHME-valmennuksen avulla. Valmennuksen ansiosta ajanjakso, joka on vienyt paljon voimiasi, on nyt päättymässä.

Huomaat, kuinka tuo raskas ajanjakso on lopulta ollut valtava voimavara ja viimeinen sysäys tälle tielle, jolle olet nyt lähdössä.

Tervetuloa mukaan!

Tilaa tästä

Mistä tiedät,
että valmennus toimii?

Valmennus toimii, koska me itse olemme muuttaneet IHME -metodin avulla omat elämämme, niin paljon paremmiksi, ettei sitä voi edes kuvitella.

Minun (Piian) henkinen taipaleeni sai alkunsa esikoiseni kuolemasta. Se pakotti minut kysymään, mitä järkeä tässä kaikessa on? Olin äitiyslomalle jäänyt äiti, jonka syli oli tyhjä. Kun menetin toisenkin lapseni, tiesin, että alemmas en tuskassani voi enää vajota.

Huomioni kääntyi rikkinäiseen sisimpääni ja ymmärsin, ettei mikään ulkopuolellani voi sitä korjata. Aloin tekemään töitä itseni kanssa. Puhdistin ja rakensin itseäni pala palalta, minkä ansiosta aloin vahvistua. Sisäiset voimavarani avautuivat aivan uudelle tasolle. Itse asiassa rakensin itseni kokonaisemmaksi, mitä olin koskaan ollutkaan.

Me tiedämme, että IHME toimii, koska olemme siitä eläviä esimerkkejä. Mikä tahansa sinua jarruttava asia elämässäsi onkaan, IHME -metodilla saat sen puhdistettua ja pääset eteenpäin. IHME -metodin hienous piilee vieläpä siinä, että mitä enemmän sitä käytät, sen paremmaksi metodin käyttäjäksi  tulet ja sen tehokkaampi IHME -menetelmästä tulee.

IHME-valmennuksen avulla sinäkin voit rakentaa itsesi vahvemmaksi ja kokonaisemmaksi kuin olet koskaan ollut ♡

Juuri nyt on hyvä hetki valmennukselle

“Moni valmennusta harkitseva voi ajatella, että nyt ei ole hyvä hetki, kun on kaikenlaista meneillään. Mutta juuri silloin valmennus kannattaa käydä. IHME on ollut minulle korvaamattoman arvokas työkalu pääsemään pois tilanteesta, jossa en halunnut enää olla.”

– Pauliina, lue hänen inspiroiva tarinansa IHME-valmennuksesta täältä.

Juuri näin! IHME-valmennusta varten tarvitsee varata vain 13 minuuttia aamulla ja 13 minuuttia illalla. Valmennuksen käyminen ei siis ole raskasta, vaan palkitsevaa ja se on suunniteltu sopimaan myös kiireiseen ja raskaaseen arkeen. Se on suunniteltu sopimaan elämään.

Pauliinan palaute

Näin löydät sisäisen rauhasi ja tulet siksi, joka sinä todellisuudessa olet.

Kuvittele näitä tilanteita:

Olet rauhallinen ja tyyni hitaasti etenevässä kassajonossa työpäivän jälkeen, vaikka muut ovat silmin nähden ärtyneitä.

Tunnet itsesi itsevarmemmaksi kaikissa sosiaalisissa tilanteissa, mikä näkyy ulospäin iloisuutena ja positiivisuutena. Olet rohkea ja uskallat sanoa mielipiteesi ja asettaa omat rajasi, samalla muita kunnioittaen.

Olet energisempi ja saat asioita aikaan. Pitkään roikkuneet ”pitäisi tehdä” -asiat tapahtuvat kuin itsestään ja koet itsesi hyödylliseksi. Arvostat itseäsi enemmän kuin koskaan.

Pystyt antamaan ja vastaanottamaan rakkautta täydestä sydämestäsi. Luotat elämään ja itseesi ja elät täyttä elämää ♡

Sinä pystyt tuohon kaikkeen jo nyt.

Sinä olet vahva. Olet kohdannut paljon ikäviä asioita, mutta sinä olet selvinnyt tänne asti. Siksi sinulla on tarvittavat voimat toteuttaa esimerkiksi nuo kaikki ylläolevat asiat. Ainut asia, joka sinulta vielä puuttuu, on kyky kohdistaa energiasi oikein, jotta löydät sisäisen rauhasi ja tasapainon.

Kun opit kohdistamaan energiasi oikein, et ime negatiivisuutta ympäristöstäsi, vaan loistat sisimmästäsi positiivisuutta, rohkeutta ja itsevarmuutta. Sen ansiosta positiivisia asioita alkaa tapahtumaan ympärilläsi. Päästät irti huonoista asioista ja saat tilalle paljon hyvää.

Kutsumme tätä positiivisen kierteen voimaksi ja IHME -valmennus on siihen avain. 

Positiivisen kierteen voima lähtee AINA sisimmästäsi ja vain sinun omasta tahdostasi.

Yksinkertainen esimerkki positiivisuuden kierteestä:

Olet energisempi, joten saat enemmän asioita aikaan ja tunnet itsesi entistä hyödyllisemmäksi. Myös itsevarmuutesi paranee, koska huomaat pystyväsi siihen, mitä alat tekemään. Sen siivittämänä saat rohkeutta soittaa lapsuuden ystävällesi, josta et ole kuullut vuosiin. Puhutte pitkään ja sovitte käyvänne yhdessä lounaalla. Näin saitte molemmat lisää hyviä asioita elämäänne, minkä myötä vähemmän tärkeitä asioita tippuu elämästäsi pois.

Kaikki elämäsi tapahtumat ovat linkittyneenä tuolla tavoin toisiinsa. Kaiken alkupiste olet sinä ja sisäinen rauhasi. Siksi sinä, ja vain sinä, voit muuttaa elämäsi suuntaa. Ei puolisosi, eivät ystäväsi. Ainoastaan sinä.

tilaa tästä

Kuulostaako jokin seuraavista tutulta?

 • Olet tyytymätön elämäntilanteeseesi ja haluat muutosta
 • Elämäsi tuntuu jumiutuneelta ja junnaavalta
 • Aloitat uusia asioita, mutta et saa alkuinnostuksen jälkeen vietyä niitä maaliin ja koet epäonnistuneesi
 • Olet tyytymätön työhösi tai taloudelliseen tilanteeseesi (positiivisen kierteen voima auttaa)
 • Olet tyytymätön parisuhteeseesi, koska se ehkä vie enemmän kuin antaa
 • Olet sidoksissa johonkin haitalliseen ihmissuhteeseen, josta et pääse irti
 • Olet miellyttänyt aina muita ja haluat oppia elämään enemmän itsellesi
 • Olet kokenut vastoinkäymisiä ja haluat keinon päästä niistä yli (IHME-menetelmä toimii nyt ja tulevaisuudessa)
 • Haluat mennä kohti unelmiasi ja saavuttaa sen, mitä olet aina halunnut (opit hyödyntämään positiivisen kierteen voimaa)

Jumiutuneet tuntemukset omasta elämästä ovat normaaleja, vaikka elämäsi näyttäisi muiden silmissä erittäin hyvältä.

Minunkin (Teemun) elämässä kaikki oli ulkoisesti hyvin; oli töitä, perhe ja lapsia. Silti päällimmäisenä kyti ajatus: tässäkö kaikki? Kukaan muu ei voi ymmärtää tuota tunnetta. Ainoastaan sinä voit. Tuollainen tunne voi tuntua alkuun jopa itsekkäältä, jos kaikki on ulkoisesti ”hyvin”. Se ei kuitenkaan ole itsekästä, koska ilo ja tasapaino ei löydy ulkoisista asioista. Ilo ja tasapaino löytyy ainoastaan sisimmästäsi.

Kun opit luomaan IHME-menetelmän avulla yhteyden sisimpääsi, löydät ilon, valon, tasapainon ja rakkauden kaikista tilanteista. Aluksi IHME-metodin käyttäminen vie n. 13 minuuttia, mutta valmennuksen aikana opit käyttämään IHME-menetelmää sekunneissa ja vaikka keskellä ruuhkaista ostoskeskusta.

IHME on valaissut elämäni ja tuonut runsauden ja luottamuksen mukanaan. Etenkin nyt 5. viikon kohdalla ymmärsin viimeistään, miten tärkeästä oppiläksystä on kyse. IHMEen avulla olen laskeutunut syvemmin kehooni, enkä enää leijaile niin paljoa tai elä vain päässäni.

Kehossa oleminen ja kehooni asettuminen on itselleni ollut aina haastavampaa, ja tämän yksinkertaisen metodin avulla olen päässyt paljastamaan oman epäluottamukseni omiin kykyihini sekä egoni vastustuksen ja tarpeen kontrolloida.

Aloin viimein ymmärtää, että itseeni luottaminen, ei egooni, on kaikkein tärkeintä. Ihmeitä on tapahtunut siitä asti tasaista tahtia: Aloitin uudessa työharjoittelupaikassa, jossa pääsen tekemään merkityksellistä ja luovaa työtä toisten hyväksi, pääsen osallistumaan ilmaiseksi elämäni ensimmäiselle retriitille, varallisuuteni kasvaa silmissä, voitin kesäpäivänseisauksen hoitopaketin, sain ystävältä VIP lipun festivaaleille ja olen elänyt tänä kesänä enemmän kuin muistan tehneeni viimeisen vuoden aikana, itseäni kunnioittaen.

Koen että IHME on saanut tämän aikaan sillä , että se on auttanut minua yhdistymään itseeni, todelliseen itseeni, jossa on se kaikki potentiaali luoda ihanaa ja ihmeellistä elämää. Olen tänä lyhyenä aikana oppinut hyväksymään itseni syvemmin, rakastamaan itseäni enemmän, pitämään itsestäni parempaa huolta kuin ennen ja ennen kaikkea seuraamaan sydäntäni.

Edessä on vielä elämän pituinen matka, ja olen varma, että se haastaa minua aika ajoin vain testatakseen onko opit menneet perille. Jatkan siis mielenkiinnolla tätä matkaa eteenpäin ja luotan tulevani aina vaan kirkkaammaksi ja puhtaammaksi omaksi itsekseni.

Kiitos rakkaat Piia ja Teemu ❤️ sekä kaikki muut valonauttajat.

Saku Tauru

IHME-valmennus ja IHME-menetelmä ovat sinulle, jos:

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itseäsi enemmän ja ymmärtämään oman arvosi
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita, joita olet halunnut tehdä vuosikaudet
 • Haluat oppia suojautumaan negatiiviselta energialta ja nostamaan positiivisia energioitasi myös kriisin keskellä
 • Haluat oppia olemaan kärsivällisempi ja täysin tyyni esimerkiksi kiireessä tai liikenneruuhkassa
 • Olet ollut riippuvainen muista ihmisistä ja haluat ottaa elämäsi omaan hallintaan, etkä mennä vain virran mukana. IHME-menetelmän avulla löydät oman tahtosi ja opit elämään elämää itsellesi kuitenkin läheisistäsi välittäen
 • Sinua kiinnostaa sisäisen rauhan löytäminen, jonka avulla löydät ilon ja tasapainon
 • Haluat olla energisempi ja eläväisempi, jolloin saat asioita aikaan. Rästiin jääneet asiat alkavat tapahtua kuin itsestään
 • Opit tunnistamaan negatiivisten ajatusten nousemisen ja estämään niitä valtaamasta mieltäsi

IHME-menetelmä on todella voimakas työkalu, jonka käytön oppii kuka tahansa. Se on jopa uskomattoman voimakas, mutta aina positiivisella tavalla, koska se muuttaa elämääsi haluamaasi suuntaan.

Osalle IHME-menetelmä on keino päästä yli vastoinkäymisistä. Osalle se tuo keinon säilyttää malttinsa. 

Kuvittele tilanne, jossa ympärilläsi kuohuu, ihmiset huutavat ja sinä vain säilytät oman rauhallisuutesi, pysyt omassa voimassasi, tyynenä ja vahvana. Sinulla on käytössäsi keino, jolla et tempaudu tunnemyrskyyn mukaan.

Toisille se tuo rohkeutta päästää huonosta ihmissuhteesta irti. Toiset taas alkavat pärjäämään töissä paremmin ja kasvattavat tulojaan.

Jokaiselle menetelmä opettaa kuitenkin löytämään sisimmästään ilon, valon, rakkauden ja tasapainon, mikä on välttämättömyys positiivisten asioiden tapahtumiselle elämässäsi – mitä ne sitten sinun kohdallasi ovatkaan ♡

Kokemuksia
IHME-valmennukseen osallistuneilta

Valmennuksen jälkeen olen huomannut olevani rauhallisempi ja luottavaisempi jokapäiväisessä elämässä. Saan myös pidettyä energiani itselläni, eikä toisten negatiiviset energiat enää kuormita minua yhtä voimakkaasti.

IHMEen vahvistaminen on tullut tavaksi ja huomaan olostani, jos edellisestä kerrasta alkaa olla liikaa aikaa.

Alussa ajattelin, että saa nähdä saanko valmennuksesta mitään irti, osaanko. Mutta nuo viisi viikkoa muutti ajatteluani ja viimeisen videon jälkeen tuntui, että eihän tämä vielä voi loppua. Eikä se loppunutkaan, vaan jatkuu nyt minussa ja elämässäni.

Kiitos kaunis Piia ja Teemu.

Leena Mikkonen

Nujerretusta, hiukka luovuttaneesta minästä näiden viikkojen aikana nousi esiin eloisampi, tulevaisuuteen luottavaisemmin katsova minä.

Enää ei ovimaton asema oo minua varten, löysin tähtien tuikkeen ja valoisan kevään. Heräsin omaan elämään ja omannäköisen elämän kokemiseen.

Kiitos IHMEestä Piia ja Teemu ♡

Anni Jauhiainen

Olen oppinut valmennuksen aikana paljon itsestäni. Suurin opeista on että pystyn antamaan itselleni anteeksi ja päästämään menneistä irti.

Olemalla armollisempi itselle ja hyväksymällä myös omat heikkoudet alkaa rakkaus itseä kohtaan. Tämä pieni-suuri IHME on tehnyt elämäni runsaammaksi ja valoisammaksi. Runsaat energiat virtaavat ja ovat saaneet minut ihan uusille tasoille värähtelyllään.

Kaikesta on tullut yksinkertaisempaa kun palaset loksahtelevat vihdoin paikoilleen.

Anne Pyykkönen

Avainsanoja viiden viikon jälkeiselle tuntemukselle ovat luottamus, ilo, hengen ohjaus ja sisäinen rauha. ♡

IHME-valmennuksen myötä sisäinen rauha laskeutui minuun. Olen suuresti kiitollinen tästä valmennuksesta ja kaikesta energiatuesta kasvuni kanssa. ♡♡♡

Gitta Eriksson
Pauliinan palaute

Kiitos valtavan paljon tästä valmennuksesta! Oli todella ilo ja kunnia olla mukana ja osana IHMETTÄ.

Valmennuksen alussa minun itseluottamukseni oli romuna.

Valmennuksen lopuksi minun itseluottamukseni on ammennettua voimaa täynnä, alkukantaista ja vahvaa. Röyhkeää ja valmista. Hämmentävää ja helppoa.

Olin jopa järkyttynyt, miten nousin “romusta röyhkeän varmaan” olotilaan. Sanan röyhkeä olisin niin halunnut jättää pois monta kertaa, mutta minun ei annettu tehdä sitä. Se kuvaa niin hyvin kontrastia.

Valmennuksen alussa minun maailmankuvani oli pohjimmiltaan kaunis.Valmennuksen lopuksi minun maailmankuvani on muuttunut. Totaalisen muuttunut. Elän eri taajuudella. Olen uudelleen ohjelmoitu. Viritetty ja valmis.

Kiitos tuhannesti teille valoisille valmentajille ihanasta matkasta! Olette timanttia! ♡♡♡

Pauliina

Olen oppinut entistä vahvemmin rajani ja sen ettei minun tarvitse sietää kaikkea. Olen myös oppinut yhä enemmän sanomaan ei, jotta minulla jäisi enemmän aikaa omalle hyvinvoinnille, eikä vain muiden auttamiseen.

IHME on todella ihana ja nopea apu arkeen joka auttaa pysymään omassa voimassaan.

Jessica Aspnäs
Susan palaute

IHME kulkee nyt mukana jokapäiväisessä elämässäni, se on työkalu jolla saan rauhoitettua itseni kiireisen päivän keskellä, kun olen epävarma, stressaantunut tai jotakin ikävää on tapahtunut.

IHME tasapainottaa ja muistuttaa omasta voimasta joka meissä kaikissa on. IHMEen tekeminen on yksinkertainen mutta voimakas keino muistuttaa itseään siitä mikä lopulta on kaikkein tärkeintä.

Suosittelen lämpimästi Piian ja Teemun valmennusta!

Susa Sinkkonen

Ihme valmennus on ollut todellinen ihme.

Minun energiani, itsetuntoni, stressinsietokykyni, maailmankuvani, sisäinen voimani ja reagointi negatiivisiin asioihin on kokenut upean muutoksen. Olen täynnä upeaa ihmeen voimaa, uskon selviäväni mistä vain ja tiedän asioiden järjestävän kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Olen kiitollinen, että saan elää ihmettä joka päivä. Kiitos, kiitos, kiitos ♡

Toivon, että juuri sinäkin saat kokea tämän ihmeen ♡

Marjo Nurmi

IHME-valmennus kestää viisi viikkoa ja siinä on viisi eri moduulia.

IHME -valmennuksen avulla opit löytämään sisäisen rauhasi ja käyttämään IHME-metodia jatkuvasti nopeammin ja pienemmällä vaivalla. 

Moduulit koostuvat videoista, teksteistä ja kuunteluista. Valmennukseen kuuluu myös suljettu Facebook -ryhmä, sekä Piian ja Teemun henkilökohtainen tuki ja opastus.

IHME-valmennuksen jälkeen

Käytyäsi IHME-valmennuksen, sinun on mahdollista hankkia jäsenyys  Ylösnousemuksen Portaaliin.

Portaali pitää sisällään kaikki muut valmennuksemme, upeat hoitokuuntelut, ohjatut harjoitukset ja meditaatiot. Kaikki Ylösnousemuksen Portaalissa oleva sisältö vahvistaa entisestään IHME -menetelmää. IHME -menetelmän osaaminen on siksi välttämätöntä, että Portaaliin voi hypätä mukaan ♡

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käydä muita valmennuksia, vaan pelkkä IHME -valmennus riittää muutoksen aikaansaamiseksi. Ylösnousemuksen Portaali syventää ja nopeuttaa tietoisuuden polun kulkemistasi ja voit valita Portaalista aina sen sisällön, jota siihen elämänhetkeesi tarvitset, oli se sitten puhdistusta, sisäisen lapsen parantamista, sydämen hoitamista, pelkojen poistamista tai mitä vaan, mikä sinulle kulloinkin resonoi. Kaikki on vapaassa käytössäsi yhdellä kuukausimaksulla ♡

tilaa tästä

Lisää kokemuksia
IHME-valmennukseen osallistuneilta

Olen oppinut kuuntelemaan itseäni paremmin ja hyväksymään eri puoleni. Sallin itselleni levon.

Oloni on paljon turvallisempi, mitä ennen ihmettä ja uskallan tehdä asioita rohkeammin.

Pelkoni ovat vähentyneet. Koen eläväni enemmän tasapainossa. Vielä on paljon tekemistä oman mielensä kanssa, mutta tästä on hyvä jatkaa Ylösnousemuksen Portaaliin ♡

Nina Vuorinen

IHMEen myötä olen saanut ihan uudenlaista sisäistä rauhaa ja varmuutta. Ilo ja kiitollisuus ovat vahvasti elämässäni, enkä huolehdi pikkuasioista kuten ennen.

IHME tuntui alkuun liiankin helpolta – ettäkö tosiaan tämä riittää?! Nopeasti huomasin, että valmennus ei ole ainoastaan yksinkertaisuudessaan nerokas, vaan myös todella tehokas.

Enää en osaisi olla ilman 

Marita
Tarun palaute

Lähdin IHMEen matkalle vahvistaakseni omaa minuuttani.

Etsin ja löysin vastauksia moniin tunne-elämään vaikuttaviin osa-alueisiin.

Mielenkiinto ja selvänäköisyyden kasvu henkisiin asioihin lisääntynyt huimasti.
En vertaile itseäni enää mihinkään enkä kehenkään.
Enkä anna sitä toistenkaan enää minulle tehdä.

Kiitos Piia ja Teemu että sain olla mukana IHMEessä ♡

Uskon että olen saanut itselleni näkymättömät henkselit jotka kannattelevat minua silloin kun tuntuu etteivät omat jalkani kanna.

Taru Leppänen

Se rauhallinen olo ja itsevarmuus, jotka IHME on tuonut mukanaan, on minulle korvaamattoman arvokas asia. Tuntuu siltä, että asiat ovat kaikesta huolimatta hallinnassa, ja semmoinen turha hötkyily ja huolehtiminen on jäänyt pois. Näin pystyn antamaan myös toisille enemmän itsestäni ja saan sitä kautta lisää merkitystä elämääni.

Olen valtavan kiitollinen tästä kaikesta! ♡

Tiina Eskelinen
Hannan palaute

En ole vuosiin ollut näin rauhallinen, luottavainen ja onnellinen. Elämä vaan sujuu. Nykyään elämän haasteista on niin paljon helpompi selvitä. Ei kaadu seinät niskaan. Stressitaso on pudonnut, unen laatu ja määrä noussut. Eivät haasteet ole kokonaan hävinneet, niihin on vaan helpompi löytää ratkaisut.

Elämä IHMEen myötä on niin paljon tasapainoisempaa.

Lopulta IHME on vain ajatuksen päässä. Olen saanut elämäni takaisin. Suosittelen sydämestäni tätä valmennusta ja kokemusta.

Lämmin kiitos Piia ja Teemu  ♡

Hanna Ollila
Minnan palaute

Oma kehonkuva on muuttunut positiivisemmaksi ja olen saanut paljon itseluottamusta ja itsetuntemusta lisää. Olen alkanut arvostamaan itseäni ja järjestänytkin itselleni enemmän omaa aikaa. Stressinsietokyky on lisääntynyt ja olen saavuttanut sisäisen rauhan ♡

On mahtava huomata kuinka kriisitilanteissa nykyään toimin niin rauhallisesti ja luottavaisesti. En raivoa enää vaan pystyn käsittelemään asiat ja tunteet jotka nousee pintaan ♡

Mielettömän suuri KIITOS Piia ja Teemu taas. Te ootte niin huikeet, aivan ihanat ja todella todella Rakkaat opastajat ja opettajat ♡

Minna Sulasalmi

Valmennus on 100% riskitön –
saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen

Sinun sisimpäsi tulee avautumaan IHME -valmennuksen myötä ja sen vuoksi sinä rakas tulet kokemaan muutoksen ♡

Käytyäsi IHME -valmennuksen, voit hankkia jäsenyyden Ylösnousemuksen Portaaliin.

Portaali pitää sisällään kaikki muut valmennuksemme, upeat hoitokuuntelut, ohjatut harjoitukset ja meditaatiot. Kaikki Ylösnousemuksen Portaalissa oleva sisältö vahvistaa entisestään IHME -menetelmää. IHME -metodin osaaminen on siksi välttämätöntä, että Portaaliin voi hypätä mukaan ♡

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käydä muita valmennuksia, vaan pelkkä IHME -valmennus riittää muutoksen aikaansaamiseksi. Ylösnousemuksen Portaali syventää ja nopeuttaa tietoisuuden polun kulkemistasi ja voit valita Portaalista aina sen sisällön, jota siihen elämänhetkeesi tarvitset, oli se sitten puhdistusta, sisäisen lapsen parantamista, sydämen hoitamista, pelkojen poistamista tai mitä vaan, mikä sinulle kulloinkin resonoi. Kaikki Portaalissa on vapaassa käytössäsi kuukausimaksulla ♡

Osallistu valmennukseen, jos:

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itsestäsi enemmän ja ymmärtämään oman arvosi
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita, joita olet halunnut tehdä vuosikaudet
 • Haluat oppia suojautumaan negatiiviselta energialta ja nostamaan positiivisia energioitasi myös kriisin keskellä
 • Haluat oppia olemaan kärsivällisempi ja täysin tyyni esimerkiksi kiireessä tai liikenneruuhkassa
 • Olet ollut riippuvainen muista ihmisistä ja haluat ottaa elämäsi omaan hallintaan, etkä mennä vain virran mukana. IHME-menetelmän avulla löydät oman tahtosi ja opit elämään elämää itsellesi kuitenkin läheisistäsi välittäen.
 • Sinua kiinnostaa sisäisen rauhan löytäminen, jonka avulla löydät ilon ja tasapainon kaikkialta
 • Haluat olla energisempi ja eläväisempi, jolloin saat asioita aikaan. Rästiin jääneet asiat alkavat tapahtua kuin itsestään.
 • Opit tunnistamaan negatiivisten ajatusten nousemisen ja estämään niitä valtaamasta mieltäsi

Tässä vielä kertauksena, mitä tulet saamaan:

 1. Pääset mukaan 5 viikon valmennukseen, jonka avulla opit käyttämään IHME-metodia missä ja milloin tahansa
 2. Valmennus koostuu kuunteluista, videoista ja teksteistä
 3. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmäämme, jossa Piia ja Teemu osallistuvat keskusteluun ja vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti
 4. Valmennuksen jälkeen saat pääsyoikeuden Ylösnousemuksen Portaaliin, jossa tietoisuuden laajentaminen jatkuu valmennusten, hoitokuunteiden ohjattujen harjoitusten ja meditaatioiden parissa
 5. Saat täyden 14 päivän tyytyväisyystakuun, joten valmennukseen osallistuminen on riskitöntä

Valmennuksen tarjoushinta on nyt vain 75 €, mikä tarkoittaa n. 2,15 € päivässä 5 viikon ajan 😊

IHME-valmennuksen tarjoushinta on 75 € ja siinä on 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos joku kysyisi sinulta, että maksaisitko viiden viikon ajan päivittäin kahvikupposen verran siitä, että voit muuttaa koko elämäsi lopullisesti haluamaasi suuntaan, niin muuttaisitko?

Me kysymme sitä nyt sinulta. IHME-valmennus maksaa päivässä vain yhden kahvikupin verran ja se on muuttanut jokaisen valmennettavan elämän parempaan suuntaan.

Nyt on sinun vuorosi.

“IHME-valmennuksen myötä positiivisia asioita alkoi tapahtumaan nopeammin kuin olisin koskaan osannut kuvitella. Murehtiminen loppui ja luotto elämään parani, koska itsevarmuuteni kasvoi. Lisäksi energiatasoni nousivat, opin kärsivällisyyttä ja oloni muuttui paljon positiivisemmaksi.”

“Olen jatkanut IHME-menetelmän tekemistä edelleen päivittäin, koska sen avulla itsensä saa ikään kuin kartalle. Olo tulee rauhallisemmaksi, voimakkaammaksi ja suojatummaksi. Ihan niin kuin Piia ja Teemu lupasivat valmennuksen alussa.”

Ensi sanat kuultuani olin heti sydämessäni. Sydämestä lähtevä väreily täytti koko kehon ja tiesin että se on tässä. Kaikki on tässä. Ei ole olemassa mitään esteitä eikä tukoksia kun minä olen ja elän sydämestäni käsin ja säteilen korkeinta mahdollista valoa. Mikään ei ole silloin mahdotonta. Kiitos Rakkaat. Rauhan tunne on minussa nyt, se tunne jota olen etsinyt elämäni. Ei enää kaipuuta kotiin. Koti on tässä.”

Jotain tai oikeasti aivan kaikki on muuttunut, täysin ja kokonaan, lopullisesti. Kiitos, että olette. Kiitos, että olen. Elämä, tietoisuus, valo, auttajat, runsaus, elinvoima, loiste… Puhtaus.

tilaa tästä

Tiedätkö, mitä päätös tarkoittaa? Tee päätös nyt ja osallistu valmennukseen!

Olet lukenut tänne asti, joten uskomme, että aihe kiinnostaa sinua.

Valmennuksen avulla opit olemaan jotain, mitä et ole koskaan ollut. Se on ainoa tapa saavuttaa asioita, joita et ole koskaan saavuttanut. Tee siis päätös ja lähde mukaan valmennukseen ♡

Päätös on kirjaimellisesti päätös jollekin. Jos päätät osallistua valmennukseen, niin samalla sinä päätät vanhan polun kulkemisen, jota olet tähän asti kulkenut ja astut uudelle polulle. Päätös on siis samalla vanhan asian päätös ja uuden asian aloitus.

Olet nyt risteyksessä.

Vasemmalla on vanha ja tuttu polku, jota pitkin olet tähän asti kulkenut. Viekö se sinut sinne, minne olet matkalla? Oikealla on puolestaan uusi polku, jonka IHME -valmennus avaa sinulle. Sille polulle astuvat ne, jotka haluavat elämältään muutosta ja jotka tietävät, että se muutos lähtee vain siitä, että päätät muuttua itse.

Muutos lähtee sinusta. Päätä vahvistua, puhdistua, tasapainottua ja lähde mukaan IHME-valmennukseen ♡

tilaa tästä

Ps.

Muista, että valmennukseen osallistuminen on täysin riskitöntä. Saat täyden 14 päivän tyytyväisyystakuun. Jos valmennus ei ollut sitä mitä toivoit, saat rahasi takaisin.

tilaa tästä