Hoitavat kuuntelut

Nämä ovat sinun aarteesi, kultakimpaleesi ja timanttitiara otsallasi ♡ Mitä ikinä itsessäsi ja elämässäsi haluatkaan kehittää, puhdistaa, parantaa tai edistää, löytyy siihen oikea ja sopiva kuuntelu täältä ♡

IHME -valmennuksen käyminen on pääsylippu hoitavien kuunteluiden maailmaan eli vasta, kun olet käynyt IHME -valmennuksen, voit tilata kuunteluita.

Osta IHME -valmennus Osta hoitava kuuntelu

Hoitavien kuunteluiden avulla lisäät positiivisia elementtejä elämääsi kuten rakkautta, anteeksiantoa ja runsautta. Niitä käyttämällä saat puhdistettua itseäsi ja nostettua itsetuntoasi tai käsiteltyä surua.

Et voi elämässäsi välttyä kielteisiltä tunteilta, mutta hoitavien kuunteluiden avulla saat käsiteltyä, päästettyä niistä irti ja voit siirtyä elämässäsi eteenpäin.

Hoitavien kuunteluiden avulla sisimpäsi puhdistuu ja avautuu. Sen myötä alat säteilemään rakkautta, anteeksiantoa ja kaikenlainen runsaus valtaa elämäsi. Sisimpäsi avaaminen ja todellisen minuutesi löytäminen ovat avaimia onnelliseen elämään ja vahvempaan sisäiseen rauhaan. Ja siihen hoitavat kuuntelut ovat suorin tie.

Kaikki hoitavat kuuntelumme ovat niin voimakkaita, että IHME -metodi on oltava hallinnassa ennen kuin näitä voi kuunnella. IHME -metodin opit IHME-valmennuksessa. IHME -metodin myötä pysyt voimakkaana ja tasapainoisena myös kuunteluiden välissä, eikä kuunteluista saamasi hyöty ole pelkästään hetkellinen, vaan pysyvä. Hoitavia kuunteluita varten sinun tulee ensin käydä IHME -valmennus.

Opi elämään elämääsi niin kuin haluaisitkin elää

Elämä on liian arvokas käytettäväksi katkeruuteen, vihaan, kaunaan, itseinhoon tai mihinkään jumiutuneeseen negatiiviseen tunteeseen.

Jos voisit muuttaa elämässäsi jotain, niin mitä muuttaisit?

Mitä tahansa sinulle nousikaan mieleen, niin lähde tavoittelemaan sitä ♡ Älä enää odota. Kyse on sinun elämästäsi ja sinun tulee elää se niin kuin sinusta tuntuu ♡

Kun otat hoitavat kuuntelut käyttöösi, niin opit käyttämään 24 tunnin vuorokautesi tunti tunnilta enemmän niin, että se on sinun näköisesi, kannustava, innostava ja mahdollisuuksia täynnä.

Tutustu kuunteluihimme ja valitse se mikä sinua eniten kutsuu ♡

Hoitavien kuunteluiden avulla voit esimerkiksi:

  • päästä eroon jumiutuneesta tavasta, elämäntilanteesta tai tunteesta
  • selättää vastoinkäymisistä johtuvan surun tai katkeruuden
  • saada uutta energiaa aloittaa uusia asioita
  • saada rohkeutta tehdä muutoksia elämässäsi ja tavoitella unelmiasi

Kun saat yhteyden omaan sisäiseen rauhaasi, niin pystyt myös jäsentelemään ja hallitsemaan ajatuksiasi paremmin. Usein syy junnaavaan elämäntilanteeseen, tapaan tai tunteeseen liittyy juuri siihen, että ajatuksesi kiertävät kehää jonkin alitajunnasta kumpuavan negatiivisen tunteen ympärillä. Hoitavilla kuunteluilla saat puhdistettua alitajuntaasi ♡

Meillä kaikilla on lopulta vain 24 tuntia päivässä aikaa. Sillä, mihin käytät energiasi, on valtava merkitys elämääsi. Hoitavien kuunteluiden avulla pystyt kohdistamaan energiasi asioihin, jotka vievät sinua eteenpäin. Ne saavat sinut elämään rakkauden ja ilon täyttämää elämää.

Hoitavien kuunteluiden avulla hoidat itsestäsi kuuntelun aiheen mukaisia asioita. Jos sydämesi on saanut liikaa kolhuja ja olet kasvattanut sen ympärille muurin, auttaa sydämen hoitaminen, anteeksiantaminen ja menneisyyden hyväksyminen. Jos haluat nostaa itsetuntoasi, vahvista hoitavalla kuuntelulla omaa voimaasi ja poista pelkojasi. Kaikkeen löytyy apua ♡