Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 2014 lähtien ✨🙏✨🩷
Tule kirkastamaan sisäistä valoasi Portal of Onenessiin ✨🌟✨🌟✨
Nopeat toimitukset, maksutta yli 25€ tilauksiin ✨🙏

Enkelinumerot

Miksi valomaailma viestii numeroilla?

Hyvin monella on kokemuksia siitä, että jokin numero tai numerosarja tuntuu osuvan silmiin toistuvasti, jopa monta kertaa päivässä. Valomaailma onkin hyvin sinnikäs, eikä se luovuta ennen kuin ihminen huomaa ja alkaa miettiä, että onkohan tällä nyt jokin merkitys, kun aina tulee sama numero näkyviin tai katson kelloa aina samaan aikaan. Kun tutustut enkelinumeroiden maailmaan ja tiedät enkelinumeroiden perusmerkityksiä, alat ymmärtää, mitä valomaailma tahtoo sinulle kertoa.

Valomaailmasta tulleen viestin jälkeen tärkeintä on hiljentyä ja kuunnella ohjausta. Se on lopulta valomaailman korkein tarkoitus, saada sinut avaamaan yhteys, hiljentymään ja kuuntelemaan. Numerot ovat siihen vain yksi väline 💛

Antoisia hetkiä enkelinumeroiden kanssa 💛 

“Numerot ovat energian kantajia, värähtelyä itsessään. Jo yksi ainut numero pitää sisällään niin suuren energian, että sen saman asian kirjoittamiseen tarvitaan rivejä. Sen vuoksi viestimme numeroilla, ne ovat energiaa tiivistetyssä muodossa.
”

– Arkkienkeli Metatron

 

NUMEROT JA NUMEROSARJAT

Jokaisella numerolla on oma värähtely, joten myös numerosarjoilla on oma värähtelynsä. Valomaailma käyttää toistuvia numeroita ja numerosarjoja saadakseen viestinsä läpi paremmin ja selkeämmin kuin vain yhdellä numerolla. Vaikka viestin takana voi olla joku muukin valonauttaja kuin enkeli, puhutaan yleisesti enkelinumeroista. Se on käyttöön vakiintunut termi valomaailman numeroille.
 
Kaikilla numeroilla on oma värähtelynsä, joten eri numerot merkitsevät eri asioita.

Numerosarjat kiinnittävät huomion paljon tehokkaammin kuin vain yhden numeron näkeminen.

Voit esimerkiksi nähdä usein numerot 111 tai aina kun katsot kelloa, se on 1:11 tai 11:11.

Tämä voi toistua niin pitkään, että tietoisesti huomaat numerot ja etsit niiden merkityksen ja sitten numerot lakkaavat ilmestymästä elämääsi. Voi myös käydä niin, että elämäntilanteesi muuttuu niin paljon, ettei viesti enää olisi ajankohtainen, joten numerot lakkaavat ilmestymästä eli et vain enää kiinnitä huomiota samalla tavalla kuin ennen.

Valonauttajat voivat järjestää numerosarjoja nähtäväksesi esimerkiksi kännykkään, kelloon, edessäsi ajavan auton rekisterikilpeen, johonkin vuoronumeroon, tai mihin vain, joka kiinnittää huomiosi. Yleistä on myös, että joku tietty päivämäärä toistuu monissa asioissa. Huomiosi alkaa kiinnittymään, miten monen tuttusi merkkipäivä on esim. 18.päivä, ja sinusta voi tuntua, että kaikki juhlat ja tapahtumat järjestetään 18. päivä jotain kuuta.

Entäs sitten yksittäiset numerot, ovatko ne viestejä valomaailmalta? On, jos intuitiosi näin kertoo. 

Enkelinumero 0 – SUURENNUSLASI

Enkelinumero 0 vahvistaa jokaisen muun numeron värähtelyä, joiden kanssa se esiintyy yhdessä. Pelkkä nolla auttaa sinua yhdistymään Alkulähteen energian kanssa. Se on yhtäaikaa alku, loppu, kaikkeus ja ikuisuus.

Enkelinumero 1 – UUSI ALKU

Enkelinumero yksi tarkoittaa uutta alkua. Numerosarja, jossa on pelkkiä ykkösiä, antaa vahvan viestin siitä, että nyt sinulla on mahdollista manifestoida elämäsi unelmiesi kaltaiseksi. Valomaailma haluaa sinun ymmärtävän, että sinä itse ajatuksillasi luot elämästäsi sellaisen, jollainen se on. Pidä siis huoli, että keskityt ajatuksillasi vain siihen, minkä haluat toteutuvan.

Jos ajatuksissasi on jotain pelkoja tai murheita, numero yksi ohjaa sinua tietoisesti muuttamaan vanhoja ajatusmallejasi ja keskittymään unelmiisi. Kun näet useamman kuin yhden ykkösen, ota itsellesi puolen minuutin hiljainen hetki ja keskity koko mielesi voimalla unelmiisi.

Ajattele vain sitä, mitä haluat, älä sitä, mitä et halua. Pyydä valonauttajia vahvistamaan unelmiasi ja auttamaan niiden toteutumisessa.

Enkelinumero 2 – TEET OIKEIN, JATKA VAIN

Numero kaksi kehottaa sinua jatkamaan manifestointia, sillä työsi alkaa jo tuottaa näkyviä tuloksia elämässäsi. Valonauttajat kehottavat sinua luottamaan intuitioosi, joka ohjaa sinua toteuttamaan sielunsuunnitelmaasi. Sisäinen äänesi ohjaa sinua elämässäsi ja voit luottaa, että kaikki järjestyy korkeimmaksi parhaaksi.

Ajan mittaan myös epäonnen hetket paljastuvat tärkeiksi oppimisen ja kasvamisen alustoiksi. Valonauttajat myös muistuttavat, että rakkaus on energioista suurin ja se avaa uskomattoman paljon ovia elämässäsi. Itsensä rakastaminen ja arvostaminen ovat ensimmäinen ja tärkein askel rakkauden polulla. 

Enkelinumero 3 – MESTARIT OHJAAVAT SINUA

Numero kolme tarkoittaa, että Ylösnousseet Mestarit ovat ympäröineet sinut. He odottavat, että saisivat ohjata ja opastaa sinua eteenpäin ylösnousemuspolullasi. Pyydä mestareilta apua, sillä he kertovat sinulle, että nyt on aika. 33 on mestariluku ja se tarkoittaa, että kaikki on mahdollista ja sinä pystyt manifestoimaan kuin mestari. Ainoastaan oma mielesi voi sinua rajoittaa. 

Enkelinumero 4 – ARKKIENKELIT

Numero neljä on arkkienkelten numero. Useampi nelonen kertoo sinulle, että enkelit ja arkkienkelit ovat kanssasi, valmiina opastamaan ja rohkaisemaan sinua, kun vain pyydät sitä. Yhteytesi enkeleihin on juuri nyt erittäin vahva. Kuuntele intuitiotasi, käytä vahvaa yhteyttäsi enkelimaailmaan ja anna enkelten opastaa sinua saavuttamaan päämääräsi. Olet oikealla polulla ja enkelit ovat kanssasi. 

Enkelinumero 5 – RISTEYS

Viitoset kertovat sinulle, että olet tullut tärkeään tienhaaraan elämässäsi. On aika tehdä päätös, mihin suuntaan jatkat. Valonauttajat kehottavat sinua päästämään irti vanhasta, joka ei enää palvele sinua ja se tulee korvautumaan jollakin paremmalla. Päästä irti epäilyksistä, peloista ja sinua jarruttavista esteistä. Kaikki tapahtuu tarkoituksella, vaikka sitä tarkoitusta ei juuri tässä hetkessä näkisikään. Valonauttajat kehottavat sinua antautumaan virran vietäväksi ja nauttimaan matkasta. 

Enkelinumero 6 – TASAPAINOTA HENKINEN JA MATERIAALINEN

Numero kuusi kertoo, että sinun tulisi tasapainottaa ajatuksesi ja keskittyä enemmän henkiseen puoleen, sen sijaan, että keskittyisit murehtimaan materiaalista maailmaa ja taloudellisia asioita. Positiiviset ajatukset johtavat positiiviseen lopputulokseen. Luota itseesi, valomaailmaan ja koko maailmankaikkeuteen.

Keskitä ajatuksesi henkisiin harjoituksiin, sillä henkinen kasvu ja tietoisuuden laajeneminen avaavat runsauden virran. Jos jatkat keskittymistä materiaaliseen maailmaan ja murehdit yksityiskohtia, rakennat jokaisella ajatuksella, tunteella, pelolla ja murheella esteitä runsaudelle ja menestyksellesi. Henkinen kasvu, tietoisuuden laajeneminen ja värähtelyn nousu tuovat luottamuksen ja runsauden. 

Enkelinumero 7 – TIETOISUUDEN POLKU

Numero 7 on henkisen heräämisen, tietoisuuden, valaistumisen, viisauden ja psyykkisten kykyjen numero. Useammat seiskat vahvistavat viestiä moninkertaiseksi ja muistuttavat, että olet syntynyt tänne kehittyäksesi henkisenä olentona.

Parhaiten se onnistuu olemalla paras versio itsestäsi. Valonauttajat iloitsevat ja kertovat, että olet oikealla polulla. He kehottavat sinua jatkamaan omalla tietoisuuden ja henkisen kasvun polullasi, sillä omalla esimerkilläsi sytytät valon myös muiden sydämiin.

Enkelinumero 8 – RUNSAUDEN ILMENTÄMINEN

Kahdeksan on hyvin vahvasti runsauden manifestoinnin numero. Sinun halutaan tietävän, että koko maailmankaikkeus on tukemassa sinua, mutta sinun on tehtävä oma osuutesi. Kuuntele intuitiotasi ja pyydä opastusta, että tietäisit koska ja miten toimia. Runsaus on tulossa luoksesi, se on jo matkalla.

Kahdeksan on myös karman numero, joten valonauttajat muistuttavat tällä siitä, että kaikki mitä teet, palaa luoksesi. Älä siis koskaan tingi omasta totuudestasi ja moraalistasi menestyksen tavoittelussa, vaan elä korkeimman potentiaalisi mukaisesti. Mitä enemmän kahdeksikkoja, sen voimakkaampi viesti on.

Enkelinumero 9 – VALOTYÖNTEKIJÄN TÖIHINKUTSU

Numero yhdeksän värähtelee vahvasti universaalien lakien taajuudella, ja samalla se tarkoittaa vanhan loppumista. Mitä enemmän yhdeksikköjä kerralla näkyy, sitä vahvempi viesti on. Se tarkoittaa, että jokin vaihe tai jakso elämässäsi on päättymässä ja uusi alkamassa. Yhdeksiköt kehottavat valotyöntekijöitä ryhtymään töihin ja elämään korkeimman elämäntarkoituksensa eli sieluntarkoituksensa mukaisesti. 

Enkelinumero 10 – VANHA PÄÄTTYY

Numero 10 kantaa hyvin paljon samoja värähtelyitä kuin numero 1, sillä se voidaan myös laskea yhdeksi numeroksi (1+0 = 1). Numero 10 on kuitenkin hyvin paljon voimakkaampi kuin pelkkä ykkönen, sillä 0 on kuin suurennuslasi, joka vahvistaa sitä numeroa, jonka kanssa se esiintyy. Kymmenen on siis yhtä aikaa uuden alku, vanhan loppu, päätepiste ja alkupiste ja sen merkki, että voit manifestoida elämästäsi haluamasi kaltaisen.

NUMEROYHDISTELMÄT

Valonauttajat antavat usein viestejä, joissa on kahta tai useampaa numeroa. Mistä tietää, mitä numeroiden kanssa tulee tehdä? Pitääkö ne laskea yhteen vai katsoa jokaisen numeron tarkoitus erikseen? Kuuntele intuitiotasi.
Esimerkiksi jos näet jatkuvasti numeron 312, kuuntele intuitiotasi, halutaanko sinulle antaa kolme eri viestiä numeroilla 3, 1 ja 2, vai tuleeko sinun laskea ne yhteen (3+1+2) eli 6?

Pitkä numerosarja yleensä lasketaan yhteen, koska valonauttajat eivät halua kiusata ihmisiä, antamalla viesteiksi pitkiä numerosarjoja ja kehottaa katsomaan jokaista numeroa erikseen. He haluavat antaa viestinsä helpolla ja ymmärrettävällä tavalla, ei niin, että joudut arpomaan vaikkapa seitsemästä yksittäisestä numerosta, että mitäköhän tässä oikein haluttiin kertoa?

Pitkät numerosarjat siis lasketaan yhteen siten, että jäljelle jää vain yksi numero tai numero 10. Esimerkiksi 54321 = 5+4+3+2+1 = 15, eli 1+5 = 6. 

KIRJAIN JA KIRJAIMET

Valomaailma voi antaa sinulle viestejä myös kirjainyhdistelminä, jotka pitää osata kääntää numeroiksi, että viesti aukeaa. Voit esimerkiksi nähdä jonkun tietyn kirjaimen, kirjainyhdistelmän tai sanan, mikä kiinnittää huomiosi. Yleensä se kuitenkin on mitään tarkoittamaton sana tai kirjainten jono, että sitä ei sanana ymmärrä viestiksi, vaan se täytyy kääntää numeroiksi.

Sana voi olla muodostuneena esimerkiksi kivistä, oksista tai se voi olla piirtyneenä hiekkaan, lumeen, autonlasiin tai saunan höyryiseen oveen.

Taulukosta voit katsoa mitä numeroa mikäkin kirjain vastaa, jonka jälkeen enkeliviestin voi selvittää samalla tavalla kuin numeroista yleensäkin.

KÄYTÄNNÖN ESIMERKKI

Vuonna 2014, pian sen jälkeen, kun Valkoisen Liekin Voiman oli perustettu, Piia päätti pyytää valonauttajilta viestiä, mikä olisi kätketty kirjaimiin. Alla oleva kokemus selventää hienosti, miten kirjaimia voi löytyä yllättävistäkin paikoista.

Istun huoneessani työpöytäni äärellä, takkatuli palaa lämpimästi vierelläni, Reetu-koira nukkuu jaloissani ja Raksu-koira makaa reporankana aivan takkatulen ääressä. Suljen silmät ja kuuntelen. Kuuluu lasten leikin ääniä alakerrasta, takkatuli poksuu ja koirien tuhina kantautuu korviini… Avaan silmäni ja katselen rauhassa ympärilleni. Tiedän, että oivallan viestin pian… Katseeni kulkee hitaasti pitkin olohuonetta, ja osuu valkoisille seinähyllyille.

Ylemmällä hyllyllä on kolme pitkää kynttilää, ne muodostavat selvästi I-kirjaimia. Alahyllyllä on kahden vastakkaisen enkelin muodostama enkelipatsas, joiden helmat yhdistyvät koristeen alaosassa. Tämä on selkeä U- kirjain. Enkelipatsaan vieressä istuu Buddhapatsas. Minua kehotetaan katsomaan sitä tarkasti. Buddha muodostaa ääriviivoillaan aivan selvästi A- kirjaimen.

Oliko tämä tässä? Kysyn mielessäni. Vastaus on, ”Ei, katso vielä tarkemmin.”
Minut valtaa tunne, että mestarit ovat tämän kaiken takana, aistin heidän hyvin arvokkaan ja vahvan energian ympärilläni. Jatkan kärsivällisesti, mikä ei ennen ole ollenkaan ollut tapani, vaan olen enemmänkin nopean toiminnan ihminen, joka haluaa nopeasti vastauksia!

Kärsivällisesti siis katselen ja huomaan, että hyllyjen vieressä katosta roikkuu kaunis suuri valkoinen kimalteleva valopallo-koristeeni. Täydellisen pyöreä koriste, joka muodostaa selkeästi O-kirjaimen.

”Nyt viestimme on valmis luettavaksi.” Minulle sanotaan.

Joten ei muuta kuin kasaamaan viestiä seuraavalla sivulla olevan taulukon avulla. Kolme I-kynttilää, U-enkelipatsas, A- buddhapatsas sekä O-valopallo.
I=9 
I=9 
I=9 
U=3 
A=1 
O=6

Tästä muodostuu siis numerosarja 999316, ja kun nämä lasketaan yhteen 9+9+9+3+1+6=, saadaan numero 37.

INTUITIO

Nyt kuuntelen intuitiotani, onko saamani viesti siis nyt numerot 3 ja 7, vai tuleeko ne laskea vielä yhteen ja saada numero 10.

Tässä on alla on viestit, joita numerot 3 ja 7 tarkoittavat:

3 – Numero kolme tarkoittaa, että Ylösnousseet Mestarit ovat ympäröineet sinut. He odottavat, että saisivat ohjata ja opastaa sinua eteenpäin ylösnousemuspolullasi. Pyydä mestareilta apua, sillä he kertovat sinulle, että nyt on aika. 33 on mestariluku ja se tarkoittaa, että kaikki on mahdollista ja sinä pystyt manifestoimaan kuin mestari. Ainoastaan oma mielesi voi sinua rajoittaa.

7 – Numero 7 on henkisen heräämisen, tietoisuuden, valaistumisen, viisauden ja psyykkisten kykyjen numero. Useammat seiskat vahvistavat viestiä moninkertaiseksi ja muistuttavat, että olet syntynyt tänne kehittyäksesi henkisenä olentona.

Parhaiten se onnistuu olemalla paras versio itsestäsi. Valonauttajat iloitsevat ja kertovat, että olet oikealla polulla. He kehottavat sinua jatkamaan omalla tietoisuuden ja henkisen kasvun polullasi, sillä omalla esimerkilläsi sytytät valon myös muiden sydämiin.

Entäs sitten se numero 10?

10 – Numero 10 kantaa hyvin paljon samoja värähtelyitä kuin numero 1, sillä se voidaan myös laskea yhdeksi numeroksi (1+0 = 1). Se on kuitenkin hyvin paljon voimakkaampi kuin pelkkä ykkönen, sillä numero 0 on kuin suurennuslasi, joka vahvistaa sitä numeroa, jonka kanssa se esiintyy. Kymmenen on siis yhtä aikaa uuden alku, vanhan loppu, päätepiste ja alkupiste ja sen merkki, että voit manifestoida elämästäsi haluamasi kaltaisen.

Intuitioni kertoo, että mestarit todellakin ovat tällä hetkellä viestimisen takana. Enkelitkin kyllä, mutta mestarit vahvemmin. Kiitos, kiitos, kiitos, rakkaat mestarit.

Hiljennyin vielä vastaanottamaan lisäviestiä ja kirjoitin sitä mukaa kun sanat virtasivat tietoisuuteeni:

”Me olemme todellakin iloisia nähdessämme, miten hienosti olet noudattanut ohjaustasi ja kuljet oikeaa polkuasi. Vastaasi tulee välillä epäilijöitä, ihmisiä, jotka saattavat sanoa pahastikin, mutta sinä tiedät, että sinun ei tarvitse muuta kuin mielessäsi lähettää heille rakkautta.

Sinulla ja Teemulla, Valkoisen Liekin Voimalla on suuri tehtävä. Polkunne mitä kuljette, on valaistu. Se on rakennettu juuri teitä varten, koska me tiedämme, että te pystytte siihen. Te näette valon, ykseyden ja mahdollisuuden jokaisessa ihmisessä ja autatte aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Te toimitte sielunsuunnitelmaanne toteuttaen ja luoksenne ohjataan juuri oikeat ihmiset.

Ja nyt, ei epäilystäkään, ei hetkeksikään. Tarinanne on valmiiksi kirjoitettu, teidän tulee enää vain toteuttaa se. Teillä on täysi tukemme, täysi rakkautemme ja apumme.

Ja vielä yksi asia, avullanne tulee tapahtumaan ihmeitä. Ihmeiden koolla ei tule olemaan mitään väliä.”

Kiitos Mestarit 💛

Ostoskori0
Ostoskorissasi ei ole tuotteita
Jatka ostoksia
0