Energiahoito

Energiahoito on valomaailmasta kanavoitua energiaa vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi. Energiahoito saa sinut tuntemaan itsesi ja häivyttämään pelot. Tuhannet ihmiset käyttävät hoitomallia, koska se parantaa mielen ilman mitään haittavaikutuksia.

Oikein käytettynä energiahoidot puhdistavat tietoisesta mielestä surua, ikävää, katkeruutta, turhautumista ja vihaa ym. matalaa energiaa. Sen lisäksi ne puhdistavat alitajunnasta sellaisia blokkeja, joista et välttämättä ole edes tietoinen 💛 

Tutustu hoitoihin

Energiahoito on nopea ja helppo keino puhdistaa sisintään 💛

Olemme tehneet energiahoitoja asiakkaillemme jo vuodesta 2014 lähtien. Kanavoidut energiahoidot tuovat korkeamman puhdistavan energian ja muutoksen mahdollisuuden jokaisen ulottuville 💛

Kuvassa on Piia ja Teemu joiden erikoisvahvuuksia ovat energiahoidot.

– Piia ja Teemu

On aika ottaa vastaan valomaailman korkeinta ja kirkkainta apua 🌟

Onko hyvä ottaa energiahoitoja keneltä tahansa vastaan?

EI OLE.

Sillä on todellakin väliä, keneltä energiahoitoa vastaanotat. Jokaisella on kyky olla kanavana, mutta puhtaaksi hoidon tekee hoitajan tarpeeksi korkea värähtely. Turvalliseksi sen tekee hoitajan vastuullisuus.

Olemme kanavoineet erittäin korkeavärähteisiä ja puhtaita energiahoitoja yhdessä jo kohta 10 vuoden ajan ja saaneet auttaa tuhansia ja tuhansia aikuisia, lapsia ja lemmikkejä, ympäri maailman 💛

Puhdistamme itseämme säännöllisesti, että olemme puhtaita valonkanavia aina huomennakin. Huolehdimme aina asiakkaan energioista hoidon aikana ja varmistamme, että kaikki se upea energia, jonka hän itseensä hoidoistamme saa, pysyvät hänessä myös hoidon jälkeen.

Lue hoidoista lisää alta ja tilaa omasi. Saat samalla perheellesi maksuttomia hoitoja – tämä on lahjamme sinulle 💛 Me olemme suurperhe, viiden lapsen ja 9 lemmikin kanssa ja me haluamme auttaa muita perheellisiä lahjoittamalla maksuttomia hoitojamme 💛 Joten kun tilaat hoidon itsellesi, me lahjoitamme hoidon ilmaiseksi 0-17v lapsillesi ja lemmikeillesi 💛

Tilauksen jälkeen saat ladata itsellesi perusteelliset hoito-ohjeet, toimi niiden mukaan. Voit vastaanottaa hoidon kanavointiaikaan, sitä ennen tai sen jälkeen

Energia kulkeutuu sinuun, kun päätät hoidon vastaanottaa ja toimit ohjeiden mukaan. Kanavoimme voimakkaita, puhdistavia, parantavia, auttavia hoitoja, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ✨

Klikkaa alla olevaa hoidon kuvaketta, niin pääset lukemaan lisää energiahoidoista 💛

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin energiahoidosta

Kanavoidussa energiahoidossa me asetumme valomaailman ja fyysisen maailman väliin ja toimimme energiankanavana hoitavalle energialle. Yleisesti energiahoidoissamme kanavoimme enkeleitä, ylösnousseita mestareita, yksisarvisia, lohikäärmeitä, mutta myös korkeita energioita itsessään, kuten Mahatmaenergiaa, Muutoksen Violettiliekkiä ja Ylösnousemuksen Valkoista Liekkiä 🤍

Kanavoidun energiahoidon voi tehdä sekä etähoitona, että lähihoitona.

Aina, kun hoidetaan toista ihmistä energiatasolla, siihen tarvitaan hoidettavan lupa. Ilman lupaa energiahoito ei ole hoito vaan hyökkäys. Hoitolupa avaa hoidettavan energiakentän. Hoidettavan energiakenttä onkin koko hoidon ajan hoitajan vastuulla. Vastuullinen energiahoitaja tiedostaa tämän suuren vastuun ja tekee kaiken siten, että hoito ja hoidon jälkeinen aika on asiakkaalle turvallista.

Vasta hoitajan vastuun jälkeen toiseksi tärkeimpänä tulee hoitajan oma värähtely ja puhtaus, joka määrittelee sen, millaista energiaa ja miten paljon hän pystyy kauttaan välittämään.

Me Valkoisen Liekin Voimassa, olemme sitoutuneet pitämään sekä itsemme mahdollisimman korkeavärähteisinä, että pitämään jokaisen asiakkaan energiatasolla turvassa hoitojen aikana ja lopettamaan hoidot siten, ettei asiakas jää energiatasolla heitteille.

Hoitoon voi olla mielessä jokin tietoinen syy, mutta ei se ole mitenkään välttämätöntä. Energiahoitomme vaikuttavat korkeimmaksi parhaaksi, mikä se kenelläkin on. Hoidot vaikuttavat aina myös syvälle alitajuntaan, joten vaikka tietoisuudessa ei olisikaan mitään aihetta hoidolle, hoito vaikuttaa suuresti ja sen tuoman avun huomaa tunnetiloissaan, reaktioissaan, ajatusmalleissaan ja stressitasoissaan.

Kun sisin puhdistuu, eheytyy ja tasapainottuu, niin asiat, jotka ovat ennen vaivanneet, ovatkin enää vain asioita. Eivät enää asioita, jotka vaivaisivat tai joita pitäisi murehtia.

Vaikutuksia on yhtä monta kuin vastaanottajiakin, sillä kun energia vaikuttaa energiakeskuksiin eli chakroihin, ovat vaikutukset kiinni vastaanottajan omasta tilanteesta. Yleisellä tasolla energiahoitojen vaikutukset ovat henkisen tasapainon vahvistuminen, sisäisen rauhan lisääntyminen, oman elämän ja itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen, rakkauden ja runsauden vastaanottaminen, tietoisuuden laajentuminen ja ymmärryksen lisääntyminen.

On myös täysin mahdollista, että energiatason hoidon henkiset vaikutukset heijastuvat myös fyysiseen kehoon, jolloin saa lisää virkeyttä, elinvoimaa, jaksamista, kivuttomuutta, liikkuvuutta jne.

Energiahoitoja voi ottaa vastaan aina, kun tuntee siihen pienintäkään tarvetta. Hoitojen määrä puolestaan riippuu siitä, mitä hoidoista hakee.

Jos tavoitteena on saada elämäänsä hieman lisää valoa ja keveyttä, voi yksikin energiahoito jo riittää lisäämään näitä merkittävästi.

Jos puolestaan haluaa päästää irti jostakin suuresta traumasta, surusta, kivusta, ahdistuksesta tai muusta sellaisesta, vaatii sisimmän puhdistaminen useamman hoidon kuurin. Hoitoja voi ottaa kuurina 2-4 päivän välein muutaman kerran peräkkäin, jolloin seuraava hoito jatkaa aina siitä, mihin edellinen päättyi ja vaikutukset ovat moninkertaiset. Hoitoenergia vaikuttaa sinussa aina muutaman päivän ajan jokaisen hoidon jälkeenkin.

Perussääntönä on, että hoitokuurit vaikuttavat aina syvällisemmin, voimakkaammin ja pidempiaikaisesti kuin yksi erillinen hoitokerta.

Tilauksen jälkeen saat vastaanotto-ohjeet, joista selviää yksityiskohdat.
Etähoito otetaan vastaan omassa kotona tai muussa omassa rauhallisessa tilassa, ohjeiden mukaisesti.

Hoidon voi kokea hyvin monin eri tavoin. Sama ihminenkin voi kokea energiahoidot todella eri tavoin eri hoitokerroilla.

Hoidon aikaiset kokemukset tai tuntemukset eivät kuitenkaan ole tärkeitä, vaan hoidon jälkeiset muutokset. Eli vaikka hoidon aikana olisi vain levännyt tai nukahtanut, eikä olisi kokenut mitään taivaallista ilmestystä ja energian ilotulitusta, toimii hoito aina. Hyvin harva kokee ilotulituksia, tavallisempaa on kokea syvää rauhaa ja rentoutusta, ehkä myös liikutuksen tunnetta.

Hoidon aikana on tavallista kokea syvää rentoutusta ja unen rajamailla oloa. Joskus voi tuntua tuulenvirettä, viileää tai lämmintä ilmavirtaa.

Jotkut voivat nähdä mielikuvissaan värejä, toiset ehkä valonauttajien hahmoja. Jotkut kokevat monenlaisia tunteita eli kaikki ärsytyksestä suureen iloon ja suruun ovat normaaleja. Milloinkaan et tunne hoidossa pelkoa, se ei kuulu energiahoitoon.

On myös heitä, jotka katselevat koko hoidon ajan kuin korkeavärähteistä elokuvaa ja saavat selväsanaisia viestejä valonauttajilta.

On myös heitä, jotka hoidon jälkeen saavat selvätietoisia, välähdyksenomaisia ideoita.

Miten tahansa hoidon kokeekaan tai on kokematta, kaikki on hyvin ja vasta hoidon jälkeisessä elämässä hoidon vaikutukset astuvat voimaan.

Energiahoitomme ovat auttaneet mm. seuraavilla tavoilla:

 • Pelot hälvenevät. Asiakkaat ovat kertoneet päässeensä eroon peloista, joita heillä on ollut koko elämänsä. Esimerkkeinä esiintymispelko, eläinpelot tai korkeanpaikankammo.
 • Riippuvuudet haihtuvat. Hoidot ovat auttaneet erilaisiin riipppuvuksiin, kuten läheisriippuvuuteen, kahviin, tupakkaan, alkoholiin sekä huume- ja lääkeriippuvuuteen.
 • Mieliala kohenee. Useilla asiakkailla masennus ja paniikkihäiriöt ovat helpottaneet, jopa poistuneet kokonaan. Hoidot ovat saaneet uuden elämän alkamaan.
 • Itsetunto paranee ja itseluottamus kasvaa, sillä hoidot nostavat sisäisen voiman esiin.
 • Vanhat ajatusmallit korvautuvat uusilla. Tarpeettomat ajatusmallit murtuvat ja korvautuvat uusilla, korkeamman itsetunnon ja oman voiman ajatusmalleilla, jotka siivittävät kohti uutta ja parempaa elämää.

Miten energiahoito tehdään?

Energiahoitojen aikaansaamat muutokset voivat olla suuria, nopeita ja tapahtua kerralla, yhdessä hoidossa. Muutokset voivat olla myös hitaita, viikkojen ja kuukausien aikana tapahtuvia. 

Kaikki riippuu siitä, millaisia asioita hoidoissa käsitellään ja millainen valmius itsellä on päästää irti niistä asioista, joita on sisimpäänsä haudannut. Jotkut asiat saattavat olla hyvin tiukassa vaatia monta hoitoa, kun toiset lähtevät helposti kerralla. 

Kaikki tapahtuu hoidoissamme aina korkeimmaksi parhaaksi 

Jotkut tuntevat hoitoenergian virtauksen hoidon aikana, toiset eivät. On normaalia, ettei hoidossa tunne yhtään mitään tai nukahtaa hoidon aikana.

Miltä energiahoito tuntuu?

Tuntemukset hoidon aikana eivät ole tärkeitä hoidon vaikutuksen kannalta. Toiset kokevat paljon, toiset vähän ja jotkut eivät mitään, hoito toimii silti jokaiselle samalla tavalla. 

Tärkeintä onkin se muutos, joka tapahtuu ajatusmaailmassasi, tunnetasolla ja yleisesti olossasi hoitoa/hoitokuuria seuraavien päivien ja viikkojen aikana  

Kokemuksia energiahoidoista

Miten alitajuntaa rajoittavat tekijät muodostuvat?

Alitajunta muovautuu jatkuvasti sen mukaan, miten itse suhtaudumme ympärillämme tapahtuviin asioihin, ihmisiin ja elämään.

Suhtautumista ja reagointia on tietenkin hyvin vaikea muuttaa silloin, kun alitajunnassa on negatiivista kuormaa, sillä se vaikuttaa juuri siihen, miten asioihin suhtautuu. Silloin on negatiivinen kierre niin voimakas, että sitä on mahdotonta katkaista vain päättämällä ajatella toisin.

Siihen tarvitaan työkaluja.

Intuitiivinen energiahoito katkaisee negatiivisen kierteen hyvin tehokkaasti, mutta on vain väliaikainen ratkaisu, ellei ole keinoa pitää hyvää kehitystä yllä. 

Ylläpitoon tarvitaan arjessa mukana kulkeva metodi, jota voi käyttää nopeasti ja helposti missä ja milloin vain. Sellainen on IHME-metodi 

Alitajunta kuormittuu sekä pikkuhiljaa, että äkillisten traumojen seurauksena

Alitajunta kerää negatiivista taakkaa pikkuhiljaa ja me totumme sitä kantamaan, sillä emme huomaa sen kertymistä, ellei kyseessä ole nopea ja traumaperäinen tapahtuma, kuten läheisen menetys.

On tavallista, että sisimpään kertyy suruja, pettymyksiä, traumoja ja kaikkea muuta, mitä ei pysty käsittelemään niiden tapahtumahetkellä.

Näitä ovat erot, surut, pettymykset, loukkaukset jne. Oikeastaan kaikki sellainen, mikä aiheuttaa jollakin tasolla jonkinlaista mielipahaa, voi kerääntyä alitajuntaan negatiiviseksi möykyksi, ellei sitä osaa käsitellä tuoreeltaan ja päästää siitä irti.

Usein syynä on se, ettei asioiden käsittelyyn ole keinoja eikä välineitä. Tällöin käsittelemätön asia jää vaikuttamaan sisimmän kautta elämään ja ajatuksiin, vaikka asia ei olisikaan tietoisessa mielessäsi jatkuvasti.

Energiahoidot nostavat esiin, ulos ja valoon niitä asioita, jotka luulit jo käsitelleesi, vaikka todellisuudessa ne ovat olleet piilossa alitajunnassasi. 

Siksi myös hoitojen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä, koska alitajunnasta nousevat asiat ovat jokaisella erilaisia.

Riittääkö yksi energiahoito?

Energiahoitojen määrä riippuu kokonaan valmiudestasi päästää irti tai vapautua sisimmässäsi olevasta asiasta, jonka vuoksi haluat hoitoa.

Asia voi olla tietoinen, tiedostamaton, tässä elämässä tapahtunut tai jossain lukemattomissa aikaisemmissa elämissä tapahtunut asia, josta edelleen kannat mukanasi negatiivista energiaa.

Muutos lähtee aina sisimmästäsi, minkä vuoksi sisimmän eheyttäminen on aina avain syvempään ja pysyvään muutokseen.

Hyväksi todettu polku on kanavoitujen energiahoitojen lisäksi Portal of Onenessin kuunneltavat energiahoidot ja kurssikokonaisuudet. 

Esimerkiksi pelkästään IHME-metodin avulla pystyt pitämään itsesi tasapainoisena ja korkeissa värähtelyissä aina hoitojen välissä ja päivittäisessä arkielämässäsi.

Vaikka energiahoidot ovat todella voimakkaita, niin ne eivät välttämättä auta juuri sillä tavoin, mitä odotukset ovat.

Esimerkiksi eräs leskeksi jäänyt nainen halusi käsitellä suruaan energiahoitomme avulla. Hän kokeili hoitoa muutaman kerran, mutta suru ei hellittänyt, sillä hän ei vielä ollut valmis päästämään surusta irti. 

Hänen oli tarkoitus käsitellä suruaan vielä ja oppia siitä jotain tärkeää. 

Hän sai hoidoista voimaa työstää suruaan ja jatkaa elämäänsä. Nainen lisäksi ilmoitti muutaman viikon kuluttua, että hänen migreeninsä on kadonnut. Hoidoilla voi siis olla yllättäviäkin vaikutuksia.

Energiahoito etänä

Etänä suoritettava energiahoito on turvallista sekä tehokasta – voit vastaanottaa hoidon oman kotisi turvasta. 

Etähoidon jälkeen toimitamme sinulle mm. kirjallisen kuvauksen henkilökohtaisista viesteistä, joita enkelit lähettävät sinulle. 

Energiahoito etänä sopii erityisesti sellaisille ihmisille, jotka kokevat esimerkiksi ahdistusta kotinsa ulkopuolisissa ihmiskontakteissa.

tutustu hoitoihin

[/col]

Energiahoidot UKK

Voiko energiahoito olla avuksi pelon tuntemiseen?

Energiahoito on auttanut tuhansia ihmisiä häivyttämään pelon tunteen täysin pois. Onnistunut energiahoito auttaa sinut irroittamaan itsesi pois pelon kahleista ja tyhjentää mielesi vääristä asioista pois.

Vaikutuksia on yhtä monta kuin vastaanottajiakin, sillä kun energia vaikuttaa energiakeskuksiin eli chakroihin, ovat vaikutukset kiinni vastaanottajan omasta tilanteesta. Yleisellä tasolla energiahoitojen vaikutukset ovat henkisen tasapainon vahvistuminen, sisäisen rauhan lisääntyminen, oman elämän ja itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen, rakkauden ja runsauden vastaanottaminen, tietoisuuden laajentuminen ja ymmärryksen lisääntyminen.

On myös täysin mahdollista, että energiatason hoidon henkiset vaikutukset heijastuvat myös fyysiseen kehoon, jolloin saa lisää virkeyttä, elinvoimaa, jaksamista, kivuttomuutta, liikkuvuutta jne.

Me (Piia ja Teemu) kanavoimme hoidon asettumalla yhdessä välikädeksi valomaailman energian ja fyysisen maailman väliin. Välitämme energiahoidossa puhtainta mahdollista energiaa, jokaisen vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksesi.


Tärkeää on, että et keskity liikaa mahdollisiin tuntemuksiin hoidon aikana. Tärkeää on luottaa hoitoon ja sen voimaan. On täysin normaalia, että muutamana hoidon jälkeisenä päivänä olosi on ärtynyt tai itkuinen, eikä ollenkaan kevyt ja ihana, kuten ehkä odotit sen olevan. Kun hoidetaan korkeimmaksi parhaaksi, voi sisimmästäsi puhdistua jotain hyvin syvältäkin. Olisi liian rankkaa, jos se kaikki tulisi tietoisuuteen tai poistuisi kerralla. Sen vuoksi onkin tavallista, että hoito jatkuu hiljalleen taustalla vielä muutaman päivän vastaanottamisen jälkeen, jolloin olo voi olla monella tasolla kuin jyrän alle jäänyt. Se on hyvä asia. Se on aihe kiitollisuuteen, sillä kaikki se kertoo siitä, että puhdistusta tapahtuu ja sisäinen valosi alkaa loistaa kirkkaammin. Hoidon jälkeiseen mahdolliseen rankkaan olotilaan auttaa todella paljon, kun keskittyy vain IHME-menetelmään.

Suosittelemme myös keskittymään siihen, miten hoito muuttaa elämääsi ja ajatusmaailmaasi seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Usein huomaat hoidon vaikutuksen ajatusmaailmassasi ja käytöksessäsi hieman myöhemmin.

Toki osalla hoito näkyy heti esimerkiksi itkuna, kipuna tai valtavana janona. Varsinainen muutos tapahtuu kuitenkin vasta myöhemmin, eivätkä hoidon aikana tuntuvat tuntemukset ole hoidon varsinaisia tavoitteita.


Matka ja aika eivät rajoita energian kulkua. Kaukaisimpana asuva asiakkaamme on ottanut hoidon vastaan Uudessa-Seelannissa. Useimmiten asiakkaat ottavat hoidon vastaan jonain muuna aikana kuin silloin, kun me sen kanavoimme, sillä jokaisen hoidon voi ottaa vastaan juuri silloin, kun siihen itselle on paras hetki. Ajalla tai paikalla ei ole mitään merkitystä.

Tilaa energiahoito täältä  ja anna itsellesi mahdollisuus parempaan elämään 💛

[/row][/section]

Hoitojen ja hoitokuurien vaikutuksia ovat olleet esimerkiksi:

 • Itsensä rakastamisen oppiminen
 • Kumppanin löytyminen
 • Runsauden lisääntyminen
 • Työpaikan löytyminen
 • Opiskelupaikan löytyminen
 • Terveellisten elämäntapojen vakiintuminen
 • Itsetunnon paraneminen
 • Itsekunnioituksen kasvaminen
 • Rohkeus tehdä elämäänsä muutoksia

Hoitokuurit ovat paljon tehokkaampia kuin yksi hoitokokeilu, sillä meissä kaikissa on paljon tiedostamatonta kipua monessa kerroksessa. Jokainen hoito puhdistaa juuri sen verran, mihin olet sillä hetkellä valmis ja mikä on korkeimmaksi parhaaksesi. Sen vuoksi hoitojen vaikutus voi ilmetä yllättävilläkin tavoilla.

tilaa hoito