Energiahoidot

Energiahoito puhdistaa alitajuntaasi ja avaa lukkoja sisimmästäsi.

Tutustu hoitoihin

​Jos haluat käsitellä ja vapauttaa itsesi surusta, peloista tai elämääsi jarruttavista ajatusmalleista, niin energiahoito on siihen oikea keino.

Hei! Olemme Piia ja Teemu. Olemme saaneet tehdä energiahoitoja asiakkaillemme jo vuodesta 2014 lähtien. Kanavoidut energiahoidot ovat muuttaneet lukuisten ihmisten elämän.

Nyt on sinun vuorosi.

Klikkaa alla olevaa hoidon kuvaketta, niin pääset lukemaan lisää ♡

Uutuus!
52,00  sis. alv 24%

Energiahoidoista on ollut asiakkaillemme apua mm. seuraaviin asioihin:

 • Asiakkaat ovat kertoneet päässeensä eroon peloista, joita heillä on ollut koko elämänsä. Esimerkkeinä esiintymispelko, eläinpelot tai korkeanpaikankammo
 • Toiset ovat kertoneet hoitojen auttaneen riippuvuuksiin, kuten esimerkiksi läheisriippuvuuteen, mutta myös kahviin, tupakkaan ja alkoholiin sekä huume- ja lääkeriippuvuuteen
 • Joillakin on käynyt niin, että masennus ja paniikkihäiriöt ovat helpottaneet, jopa poistuneet kokonaan ja on käynyt niinkin, että hoito on saanut itsetuhoiset ajatukset hälvenemään ja uuden elämän alkamaan
 • Itsetunto on parantunut ja luotto itseensä kasvanut, koska hoito on nostanut sisäisen voiman esiin
 • Vanhat ajatusmallit ovat muuttuneet, minkä ansiosta omien unelmien toteuttaminen on tullut mahdolliseksi – ajatusmaailmasi on usein kaikista suurin rajoittaja elämässäsi.

Energiahoidolla voit siis puhdistaa alitajuntaasi elämääsi jarruttavista tuntemuksista ja peloista.

Energiahoidoille ominaista on se, että sen aikaansaama muutos ei välttämättä nouse heti tietoisuuteesi. Moni havahtuu viikon tai jopa kuukauden päästä siihen, että ahdistus on hävinnyt, ajatusmallit ovat muuttuneet, riippuvuus on kadonnut tai itsetunto on parantunut.

Havahtuminen energiahoidon aikaansaamaan muutokseen muistuttaa mitä tahansa havahtumista hitaammin tapahtuvaan muutokseen: ”Ovatpas hiukseni taas kasvaneet” tai ”Onpas tuo hylly kerännyt taas paljon pölyä”. Et seuraa pölyn kertymistä päivittäin, mutta kun sitä on kerääntynyt riittävästi, havahdut siihen.

Moni on tuntenut hoitoenergian vaikutuksen jo hoidon aikana. Hoitoenergian vaikutuksen voi aistia hoidon aikana:

 • itkuna, jonka syytä et välttämättä edes tiedä
 • muistoina, mielikuvina tai tunteina, jotka nousevat esiin
 • fyysisenä kipuna
 • valtavana janona
 • kehon yleisenä väsymyksenä
 • kevyenä olona
 • tunteena, että on nukkunut, mutta hoidon jälkeen tietää, ettei se unta ollut

Tuntemukset hoidon aikana eivät ole tärkeitä hoidon vaikutuksen kannalta. Ne myös vaihtelevat paljon henkilöittäin. Toiset kokevat paljon, toiset vähän ja jotkut eivät mitään, hoito toimii silti jokaiselle samalla tavalla. Tärkeintä onkin se, että tarkkailet ajatusmaailmasi, olosi ja käytöksesi muutoksia hoitoa seuraavien viikkojen aikana.

Kokemuksia

Kristallivalohoito 

Nyt on mennyt pari päivää hoidosta ja voin sanoa, että olen vapaampi sisältä kuin koskaan ennen. Tiedostin kyllä itsessäni juurtuneita syyllisyyksiä, oman arvontunteen alemmuutta ja luulin että olen niistä päässyt irti, joo osittain kyllä mutta nyt irrotettiin niitä roppakaupalla. 

Kruunuchakrasta vedettiin ajatusmalleja niin että luulin pääni irtoavan 🙂 ei se irronnut mutta muuta irtosi. 

Sydämen kohdalla nostettiin rinnanmittainen painava levy ylös hitaasti ja nykien ikäänkuin  Edessäni mielikuvia, tapahtumia kaukaa menneisyydestä. 

Myös seksuaalisuuteen liittyvää syyllisyyttä poistettiin ja tiedostin selvästi mistä se johtui, mitä olen kantanut mukanani vuosikymmeniä.
Sisälläni on nyt se täydellinen ilo joka minulla on ollut syntyessäni, ennen kuin se hävitettiin. 

Kiitos tuhannesti teille Piia ja Teemu sekä valonauttajat ♡♡♡

Paula Jussila

Olen ollut henkisellä polulla jo useamman vuoden ajan oppimalla uutta ja kasvaen koko ajan ♡ Minut johdatettiin sivuillenne aivan tarkoituksella, koska olin heittänyt ilmaan pyynnön päästä itseeni yhä syvemmälle ♡ Se energia ja se Rakkaus, mikä teistä huokuu on niin valtavan sydämellistä, että sielu ei voi muuta kuin huokaista onnesta, kuin olisi löytänyt kotiin! ♡

Minua ohjattiin ottamaan vastaan teidän tarjoamanne ”Energiahoito peloista vapautumiseen” ♡ Olen tilannut sen nyt kaksi kertaa ja voin todellakin suositella! ♡

Molemmilla kerroilla energia lähti työskentelemään kauttani aivan välittömästi. Ensimmäisellä kerralla hoidettiin luultavammin kehossani olevia energiatukoksia, mutta toisella kerralla minusta hoidettiin pelkoa, jota en tiennyt edes minussa olevan!
Kiitokset Teille sydämeni pohjasta! ♡♡

Tarja Salminen

Tilasin teiltä ekakerran hoidon. Se oli pelkojenpoistohoito. Olin epäuskoinen, eihän tämä millään voi toimia näin, että minä tilaan hoidon ja se tulee jostakin tuolta… Eihän tämä voi olla mahdollista, kiukuttelin. 

Kuitenkin päätin kokeilla ihan mielenkiinnon vuoksi. Otin hoidon vastaan ja kappas vaan miltei heti alkoi tapahtumaan ja sain kierrellä katselemassa missä minun pelkoni olivat syntyneet ja yhtäkkiä pimeni… Kun tulin tietoiseksi elämästä jälleen, niin oli niin sanoin kuvaamattoman hyvä ja rauhallinen tunne, että miltei hirvitti. Eli hoito toimi oikein hienosti, vaikka epäilinkin alussa.

Nyt kun hoidosta on mennyt vuorokausi niin oloni vaan paranee ja hymy ei hyydy. On niin hyvä olla, että Kiitos teille oikein kovasti… Nyt sit jännään sitä IHME -valmennustanne, kun se alkaa…

Seppo Jäntti

Olisi niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa teidän hoitojen vaikutuksesta elämääni. Olkoon tämä pähkinänkuoressa ”pieni pala taivasta” ☆

Voi näitä hoitoja… ♡ Olen tuntenut ihan fyysisesti, kun minua on parannettu ja puhdistettu. Se onkin valtavan hieno tunne. Useimmiten tunnen voimakkaan, pehmeästi värähtelevän energian, kuin lepäisin suuressa syleilyssä hoidon ajan. Näen myös värejä ja lempeitä kasvoja.

Kaikista suurin, kaikissa hoidoissa mitä koen, on kuitenkin tunne, kun tietoisuus laajenee ymmärtämään hoito hoidolta yhä enemmän elämästä ja meitä ympäröivästä näkymättömästä maailmasta, joka kerta se muuttuu näkyvämmäksi. Yhteys paranee ja selväaistit voimistuu tuntemaan, tietämään ja ottamaan vastaan, eikä tämä elämä olekaan enään raskas taakka kannettavaksi, vaan ihana yhteinen matka kuljettavaksi. Ja lopulta se näkymätön maailma onkin näkyvä maailma ja minä, niin kuin me kaikki osana juuri sitä todellisuutta. 

Kiitos Piia ja Teemu ♡ 

Teidän työnne on niin sanomattoman arvokasta ♡♡♡

Päivi Kautto

Piian ja Teemun hoidot ovat erittäin voimakkaita ja kokonaisvaltaisia. Mietin kauan, miten ne ovat vaikuttaneet elämääni. Voimakkaimpana asiana nousee usko tulevaisuuteen. Hoidot ovat vahvistaneet minua ihmisenä sekä loistavasti täydentäneet psykoterapiaani. Kokemukseeni luottaen, tunnen, että erittäin ammattitaitoisesti toteutettu terapiani olisi jäänyt vaillinaiseksi, ehkä jopa puutteelliseksi, jos en olisi ostanut Piian ja Teemun hoitoja. 

Tunnen myös, että itsevarmuuteni on kasvanut samalla kun tietoisuuteni henkisistä asioista omalla kohdallani on laajentunut. Minä, joka olen ollut alistettu ja henkisen ja seksuaalisen väkivallan kohde, uskallan nyt avata sanaisen arkkuni ja suositella Valkoisen Liekin Voiman hoitoja. 

Myös ammattitaito ja rakkaudellisuus, jotka välittyvät Piiasta ja Teemusta, ovat nekin uskomattomia asioita, jotka välittyvät sekä hoitojen että jo Facebookinkin sivujen kautta ♡♡

Anne Koivuniemi

Intuitio kutsui tilaamaan Valkoisen Liekin Voiman kanavoiman Energiahoidon peloista vapautumiseen. Syytä en tiennyt itsekään, sillä olin sitä mieltä, ettei minulla ole pelkoja. Ainakaan isoja. Ja mitä vielä. Olin täysin tiedoton koko hoidon ajan.

Tämä oli vasta pintakuorintaa. Sitten asututtiin kerros kerrokselta aina syvemmälle minuun eli tehtiin kerroskuorinta ♡ Peloista vapauduttiin toden teolla!

Meillä kaikilla on pelkoja. Isoja tai pieniä sellaisia. Aina emme vain 
tiedosta niitä peloiksi. Minäkin ajattelin niin ettei niitä minulla 
liiemmälti enää ole. Huh hah hei! Jokaisen hoidon aikana olen kohdannut 
itsessäni erilaisia pelkoja, tasot ovat vain vaihdelleet. Olen kohdannut 
omat arkipäivän huolehtimisista aina sisäisen kasvamiseen liittyvät 
tasot. Jokainen hoito on uniikki. Jokainen hoito on tarpeellinen. Hoito 
on aina tarpeellinen, tiedostaa sen itse tai ei. Jokainen hoito 
puhdistaa, luo hyvää energiaa. Hoidot ovat jokaiselle omanlaiset. 
Tarvitaan vain avoin mieli mukaan, se riittää! ♡

Anita Görman

Haluan kertoa teille Piian ja Teemun Pelkojenpoistohoidosta. Niitä olen vastaanottanut useita. Ne ovat vaikuttaneet minuun voimakkaan puhdistavasti ja ihanan vapauttavasti ♡ Ymmärrykseni on avautunut, tiedostamattomat pelot ovat estäneet minua toimimasta ja jähmettäneet paikoilleni. Avunpyyntö vapautumiseen kumpuaa jostain sisimmästä ja apua annetaan, jos sen haluaa vastaanottaa ♡

Kerron teille tässä eräästä hoidosta, jonka vastaanotin. Nämä tapahtumat liittyvät lapsuuteeni. En voi itse muistaa tätä, äitini kertoman mukaan olin kuusi viikkoa vanha, kun kotimme tuhoutui tulipalossa. Äitini pelasti minut ja itsensä talon parvekkeen kautta kaikki meni, jäi vain vaatteet päälle. Kotimme tuhoutui perustuksiaan myöten. Tässä hoidossa kaikki näytettiin minulle, ikään kuin katselin filminauhaa ilman pelkoa ilman tunteita. Katselin lieskoja ja tunsin savun hajun.

Seuraavaksi tunsin tukehtuvani, kurkkuani kuristi. Olin päiväunilla ulkona lastenvaunuissa ja naapurin lapset olivat” juottaneet” minulle leikkiessään hiekkaa pullosta. Naapurin rouva pelasti minut siitä tilanteesta. Tukehtumisen tunne oli todella voimakas. Hoidossa tuotiin myös esiin koulukiusaamiset, olin ne jo unohtanut. Kaikkea muutakin muistamatonta pelkoa nostettiin esiin.

Hoidon jatkuessa kaikissa chakroissani paloi kirkas tuli. Mieleeni nousi: Nyt niitä puhdistetaan. Sitten tuli kirkkaus, suuri valo. Minulle sanottiin: Auraasi kiinnitetään kristalleja. Dna: tasi muutetaan. Näin kuinka se muuttui kauniin hohtavan kristalliseksi. Kiitollisuus täytti mieleni ja itku tuli ryöppyämällä.

Kaunis kiitos ♡  Piia ja Teemu olette Rakkaita ♡♡♡

Marja Kallioinen

Ensimmäinen Energiahoito peloista vapautumiseen oli todella voimakas. Kun aloin ottaa sitä vastaan, oli kuin olisi isolla imurin suulakkeella imetty päälakeani. Meni kaksi päivää ja toisen päivän vastaisena yönä näin ihan hirveitä painajaisia, väkivaltaa. En ole moista ennen kokenut. Aamulla oli kuitenkin todella hyvä ja kevyt olo.

Olen tilannut kaksi hoitoa vielä jälkeenpäin, ne ovat olleet huomattavasti lempeämpiä, ei painajaisia. Tuossa viimeisimmässä huomasin sellaisen asian kuin, vasen käteni oli pistellyt käsivarresta jo monta, monta päivää. Siis oikein kunnolla, kuin olisi muurahaisia sisällä ollut. Nyt hoidon jälkeen, se on hävinnyt.

Joitain merkillisiä olotiloja on purkautunut vielä ihan hereillä ollessa, mutta jotenkin sisäinen rauha on tullut minuun ♡ Suosittelen lämmöllä tuota hoitoa ja uskon että se on jokaisella ihan henkilökohtaista miten se vaikuttaa ja kuinka sen kokee, mutta uskon että siitä hyötyy ihan jokainen. Pelkästään jo Valkoisen Liekin Voiman FB sivut resonoi valtavan suurta, ihanaa energiaa. Kiitos Piia ja Teemu ♡♡♡

Maija Laaksonen

Miten alitajuntasi lukot, pelot tai muut rajoittavat tekijät ovat muodostuneet?

Alitajuntasi muovautuu jatkuvasti sen mukaan, mitä ympärilläsi tapahtuu ja miten itse suhtaudut asioihin. Pysyvän muutoksen saat aikaan vain kehittämällä omaa suhtautumistasi asioihin. Sen kehittämiseen tehokkainta on sisäisen rauhan ja tasapainon löytäminen.

Ihme-Valmennus

Lukot muodostuvat siis pikkuhiljaa.

Ajattele asiaa seuraavalla tavalla. Jos sammakko hyppää kiehuvaan veteen, niin se hyppää sieltä heti pois. Mutta jos sammakko ui 20-asteisessa vedessä, joka lämpenee pikkuhiljaa kiehuvaksi, niin se ei hyppää sieltä pois. Se tottuu jatkuvasti tukalampaan ja tukalampaan tilanteeseen, koska muutos tapahtuu hitaasti. Samalla tapaa muodostuvat myös esteet ja lukot alitajuntaasi, ellei kyseessä sitten ole nopea ja traumaperäinen tapahtuma.

On tavallista, että sisimpääsi on kertynyt suruja, pettymyksiä, traumoja ja kaikkea muuta, mitä et ole pystynyt käsittelemään niiden tapahtumahetkellä.

Usein syy johtuu ajanpuutteesta tai siitä, että sinulla ei ole ollut asioiden käsittelyyn välineitä. Tällöin käsittelemätön asia jää vaikuttamaan sisimpäsi kautta elämääsi ja ajatuksiisi, vaikka asia ei olisikaan tietoisessa mielessäsi jatkuvasti. 

Energiahoitojen avulla voit käsitellä juuri tällaisia asioita, jotka luulit jo käsitelleesi, vaikka todellisuudessa ne vaikuttavat sisimmässäsi. Siksi myös hoitojen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä, koska alitajunnasta nousevat asiat ovat jokaisella erilaisia.

Riittääkö yksi hoito?

Hoitojen määrä riippuu kokonaan valmiudestasi päästää irti tai vapautua sisimmässäsi olevasta asiasta, jonka vuoksi haluat hoitoa. Asia voi olla tietoinen, tiedostamaton, tässä elämässä tapahtunut tai jossain lukemattomissa aikaisemmissa elämissä tapahtunut asia, josta edelleen kannat mukanasi negatiivista energiaa.

Muutos lähtee aina sisimmästäsi, minkä takia moni ottaa energiahoidon aluksi ja aloittaa sen jälkeen IHME-valmennuksen pysyvämmän muutoksen aikaansaamiseksi. Valmennuksessa opit IHME-menetelmän, jolla pystyt pitämään itsesi tasapainoisena ja korkeissa värähtelyissä myös hoitojen välissä.

Vaikka energiahoidot ovat todella voimakkaita, niin ne eivät välttämättä auta sillä tavoin, mitä asiakas odottaa.

Esimerkiksi eräs leskeksi jäänyt nainen halusi käsitellä suruaan energiahoitomme avulla. Hän kokeili hoitoa muutaman kerran, mutta suru ei hellittänyt, sillä hän ei vielä ollut valmis päästämään surusta irti. Hänen oli tarkoitus käsitellä suruaan vielä ja oppia siitä jotain tärkeää. Hän sai hoidoista voimaa työstää suruaan ja jatkaa elämäänsä. Nainen lisäksi ilmoitti muutaman viikon kuluttua, että hänen migreeninsä on kadonnut. Hoidoilla voi siis olla yllättäviäkin vaikutuksia.

Yleisiä kysymyksiä

Miten kanavoitte hoidon energiat?

Me (Piia ja Teemu) kanavoimme hoidon meditoimalla yhdessä ja asettumalla välikädeksi energian ja asiakkaan väliin. Välitämme energiahoidossa puhtainta mahdollista energiaa, joka välittyy hoidossa sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Mistä tiedän toimiko energiahoito?

Tärkeää on, että et keskity liikaa mahdollisiin tuntemuksiin hoidon aikana. Tärkeää on luottaa hoitoon ja sen voimaan. On täysin normaalia, että muutamana hoidon jälkeisenä päivänä olosi on ärtynyt tai itkuinen, eikä ollenkaan kevyt ja ihana, kuten ehkä odotit sen olevan. Kun hoidetaan korkeimmaksi parhaaksi, voi sisimmästäsi puhdistua jotain hyvin syvältäkin. Olisi liian rankkaa, jos se kaikki tulisi tietoisuuteen tai poistuisi kerralla. Sen vuoksi onkin tavallista, että hoito jatkuu hiljalleen taustalla vielä muutaman päivän vastaanottamisen jälkeen, jolloin olo voi olla monella tasolla kuin jyrän alle jäänyt. Se on hyvä asia. Se on aihe kiitollisuuteen, sillä kaikki se kertoo siitä, että puhdistusta tapahtuu ja sisäinen valosi alkaa loistaa kirkkaammin. Hoidon jälkeiseen mahdolliseen rankkaan olotilaan auttaa todella paljon, kun keskittyy vain IHME-menetelmään.

Suosittelemme myös keskittymään siihen, miten hoito muuttaa elämääsi ja ajatusmaailmaasi seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Usein huomaat hoidon vaikutuksen ajatusmaailmassasi ja käytöksessäsi hieman myöhemmin.

Toki osalla hoito näkyy heti esimerkiksi itkuna, kipuna tai valtavana janona. Varsinainen muutos tapahtuu kuitenkin vasta myöhemmin, eivätkä hoidon aikana tuntuvat tuntemukset ole hoidon varsinaisia tavoitteita.

Toimiiko hoito, kun te olette siellä ja minä täällä?

Matka ja aika eivät rajoita energian kulkua. Kaukaisimpana asuva asiakkaamme on ottanut hoidon vastaan Uudessa-Seelannissa. Useampi asiakas ottaa hoidon vastaan jonain muuna aikana kuin silloin, kun me sen kanavoimme. Ajalla tai paikalla ei todellakaan ole mitään merkitystä.

Tilaa energiahoito täältä. Parhaimmillaan se voi muuttaa elämäsi suunnan pysyvästi parempaan.

Hoitojen ja hoitokuurien vaikutuksia ovat olleet esimerkiksi:

 • Itsensä rakastamisen oppiminen
 • Kumppanin löytyminen
 • Runsauden lisääntyminen
 • Työpaikan löytyminen
 • Opiskelupaikan löytyminen
 • Terveellisten elämäntapojen vakiintuminen
 • Itsetunnon paraneminen
 • Itsekunnioituksen kasvaminen
 • Rohkeus tehdä elämäänsä muutoksia

Hoitokuurit ovat paljon tehokkaampia kuin yksi hoitokokeilu, sillä meissä kaikissa on paljon tiedostamatonta kipua monessa kerroksessa. Jokainen hoito puhdistaa juuri sen verran, mihin olet sillä hetkellä valmis ja mikä on korkeimmaksi parhaaksesi. Sen vuoksi hoitojen vaikutus voi ilmetä yllättävilläkin tavoilla.