Energiahoito

Energiahoito on valomaailmasta kanavoitua energiaa vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi. Energiahoito saa sinut tuntemaan itsesi ja häivyttämään pelot. Tuhannet ihmiset käyttävät hoitomallia, koska se parantaa mielen ilman mitään haittavaikutuksia.

Oikein käytettynä energiahoidot puhdistavat tietoisesta mielestä surua, ikävää, katkeruutta, turhautumista ja vihaa ym. matalaa energiaa. Sen lisäksi ne puhdistavat alitajunnasta sellaisia blokkeja, joista et välttämättä ole edes tietoinen.💛

Tutustu hoitoihin


Energiahoito on nopea ja helppo keino puhdistaa sisintään💛

Olemme tehneet energiahoitoja asiakkaillemme jo vuodesta 2014 lähtien. Kanavoidut energiahoidot tuovat korkeamman puhdistavan energian ja muutoksen mahdollisuuden jokaisen ulottuville 💛

Kuvassa on Piia ja Teemu joiden erikoisvahvuuksia ovat energiahoidot.

– Piia ja Teemu

On aika ottaa vastaan valomaailman korkeinta ja kirkkainta apua 🌟

Onko hyvä ottaa energiahoitoja keneltä tahansa vastaan?

EI OLE.

Sillä on todellakin väliä, keneltä energiahoitoa vastaanotat. Jokaisella on kyky olla kanavana, mutta puhtaaksi hoidon tekee hoitajan tarpeeksi korkea värähtely. Turvalliseksi sen tekee hoitajan vastuullisuus.

Olemme kanavoineet erittäin korkeavärähteisiä ja puhtaita energiahoitoja yhdessä jo kohta 10 vuoden ajan ja saaneet auttaa tuhansia ja tuhansia aikuisia, lapsia ja lemmikkejä, ympäri maailman 💛 Puhdistamme itseämme säännöllisesti, että olemme puhtaita valonkanavia aina huomennakin. Huolehdimme aina asiakkaan energioista hoidon aikana ja varmistamme, että kaikki se upea energia, jonka hän itseensä hoidoistamme saa, pysyvät hänessä myös hoidon jälkeen.

Lue hoidoista lisää alta ja tilaa omasi. Saat samalla perheellesi maksuttomia hoitoja – tämä on lahjamme sinulle 💛 Me olemme suurperhe, viiden lapsen ja 9 lemmikin kanssa ja me haluamme auttaa muita perheellisiä lahjoittamalla maksuttomia hoitojamme 💛Joten kun tilaat hoidon itsellesi, me lahjoitamme hoidon ilmaiseksi 0-17v lapsillesi ja lemmikeillesi 💛

Tilauksen jälkeen saat ladata itsellesi perusteelliset hoito-ohjeet, toimi niiden mukaan. Voit vastaanottaa hoidon kanavointiaikaan, sitä ennen tai sen jälkeen. Energia kulkeutuu sinuun, kun päätät hoidon vastaanottaa ja toimit ohjeiden mukaan. Kanavoimme voimakkaita, puhdistavia, parantavia, auttavia hoitoja, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ✨

Klikkaa alla olevaa hoidon kuvaketta, niin pääset lukemaan lisää energiahoidoista 💛


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin energiahoidosta

Mikä on kanavoitu energiahoito?

Kanavoidussa energiahoidossa me asetumme valomaailman ja fyysisen maailman väliin ja toimimme energiankanavana hoitavalle energialle. Yleisesti energiahoidoissamme kanavoimme enkeleitä, ylösnousseita mestareita, yksisarvisia, lohikäärmeitä, mutta myös korkeita energioita itsessään, kuten Mahatmaenergiaa, Muutoksen Violettiliekkiä ja Ylösnousemuksen Valkoista Liekkiä 🤍

Kanavoidun energiahoidon voi tehdä sekä etähoitona, että lähihoitona.


Millainen on vastuullinen energiahoitaja?

Aina, kun hoidetaan toista ihmistä energiatasolla, siihen tarvitaan hoidettavan lupa. Ilman lupaa energiahoito ei ole hoito vaan hyökkäys. Hoitolupa avaa hoidettavan energiakentän. Hoidettavan energiakenttä onkin koko hoidon ajan hoitajan vastuulla. Vastuullinen energiahoitaja tiedostaa tämän suuren vastuun ja tekee kaiken siten, että hoito ja hoidon jälkeinen aika on asiakkaalle turvallista.

Vasta hoitajan vastuun jälkeen toiseksi tärkeimpänä tulee hoitajan oma värähtely ja puhtaus, joka määrittelee sen, millaista energiaa ja miten paljon hän pystyy kauttaan välittämään.

Me Valkoisen Liekin Voimassa, olemme sitoutuneet pitämään sekä itsemme mahdollisimman korkeavärähteisinä, että pitämään jokaisen asiakkaan energiatasolla turvassa hoitojen aikana ja lopettamaan hoidot siten, ettei asiakas jää energiatasolla heitteille.


Tarvitseeko hoitoon olla jokin syy, kuten vaiva tai tietoinen ongelma?

Hoitoon voi olla mielessä jokin tietoinen syy, mutta ei se ole mitenkään välttämätöntä. Energiahoitomme vaikuttavat korkeimmaksi parhaaksi, mikä se kenelläkin on. Hoidot vaikuttavat aina myös syvälle alitajuntaan, joten vaikka tietoisuudessa ei olisikaan mitään aihetta hoidolle, hoito vaikuttaa suuresti ja sen tuoman avun huomaa tunnetiloissaan, reaktioissaan, ajatusmalleissaan ja stressitasoissaan.

Kun sisin puhdistuu, eheytyy ja tasapainottuu, niin asiat, jotka ovat ennen vaivanneet, ovatkin enää vain asioita. Eivät enää asioita, jotka vaivaisivat tai joita pitäisi murehtia.


Miten energiahoito vaikuttaa?

Vaikutuksia on yhtä monta kuin vastaanottajiakin, sillä kun energia vaikuttaa energiakeskuksiin eli chakroihin, ovat vaikutukset kiinni vastaanottajan omasta tilanteesta. Yleisellä tasolla energiahoitojen vaikutukset ovat henkisen tasapainon vahvistuminen, sisäisen rauhan lisääntyminen, oman elämän ja itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen, rakkauden ja runsauden vastaanottaminen, tietoisuuden laajentuminen ja ymmärryksen lisääntyminen.

On myös täysin mahdollista, että energiatason hoidon henkiset vaikutukset heijastuvat myös fyysiseen kehoon, jolloin saa lisää virkeyttä, elinvoimaa, jaksamista, kivuttomuutta, liikkuvuutta jne.

Kuinka usein energiahoitoja voi ottaa?

Energiahoitoja voi ottaa vastaan aina, kun tuntee siihen pienintäkään tarvetta. Hoitojen määrä puolestaan riippuu siitä, mitä hoidoista hakee.

Jos tavoitteena on saada elämäänsä hieman lisää valoa ja keveyttä, voi yksikin energiahoito jo riittää lisäämään näitä merkittävästi.

Jos puolestaan haluaa päästää irti jostakin suuresta traumasta, surusta, kivusta, ahdistuksesta tai muusta sellaisesta, vaatii sisimmän puhdistaminen useamman hoidon kuurin. Hoitoja voi ottaa kuurina 2-4 päivän välein muutaman kerran peräkkäin, jolloin seuraava hoito jatkaa aina siitä, mihin edellinen päättyi ja vaikutukset ovat moninkertaiset. Hoitoenergia vaikuttaa sinussa aina muutaman päivän ajan jokaisen hoidon jälkeenkin.

Perussääntönä on, että hoitokuurit vaikuttavat aina syvällisemmin, voimakkaammin ja pidempiaikaisesti kuin yksi erillinen hoitokerta.


Miten vastaanottaminen tapahtuu?

Tilauksen jälkeen saat vastaanotto-ohjeet, joista selviää yksityiskohdat.
Etähoito otetaan vastaan omassa kotona tai muussa omassa rauhallisessa tilassa, ohjeiden mukaisesti.

Lähihoito tapahtuu meidän hoitolassamme Alavudella.


Miten hoidon voi kokea?

Hoidon voi kokea hyvin monin eri tavoin. Sama ihminenkin voi kokea energiahoidot todella eri tavoin eri hoitokerroilla.

Hoidon aikaiset kokemukset tai tuntemukset eivät kuitenkaan ole tärkeitä, vaan hoidon jälkeiset muutokset. Eli vaikka hoidon aikana olisi vain levännyt tai nukahtanut, eikä olisi kokenut mitään taivaallista ilmestystä ja energian ilotulitusta, toimii hoito aina. Hyvin harva kokee ilotulituksia, tavallisempaa on kokea syvää rauhaa ja rentoutusta, ehkä myös liikutuksen tunnetta.

Hoidon aikana on tavallista kokea syvää rentoutusta ja unen rajamailla oloa. Joskus voi tuntua tuulenvirettä, viileää tai lämmintä ilmavirtaa.

Jotkut voivat nähdä mielikuvissaan värejä, toiset ehkä valonauttajien hahmoja. Jotkut kokevat monenlaisia tunteita eli kaikki ärsytyksestä suureen iloon ja suruun ovat normaaleja. Milloinkaan et tunne hoidossa pelkoa, se ei kuulu energiahoitoon.

On myös heitä, jotka katselevat koko hoidon ajan kuin korkeavärähteistä elokuvaa ja saavat selväsanaisia viestejä valonauttajilta.

On myös heitä, jotka hoidon jälkeen saavat selvätietoisia, välähdyksenomaisia ideoita.

Miten tahansa hoidon kokeekaan tai on kokematta, kaikki on hyvin ja vasta hoidon jälkeisessä elämässä hoidon vaikutukset astuvat voimaan.


Energiahoitomme ovat auttaneet mm. seuraavilla tavoilla:

 • Pelot hälvenevät. Asiakkaat ovat kertoneet päässeensä eroon peloista, joita heillä on ollut koko elämänsä. Esimerkkeinä esiintymispelko, eläinpelot tai korkeanpaikankammo.
 • Riippuvuudet haihtuvat. Hoidot ovat auttaneet erilaisiin riipppuvuksiin, kuten läheisriippuvuuteen, kahviin, tupakkaan, alkoholiin sekä huume- ja lääkeriippuvuuteen.
 • Mieliala kohenee. Useilla asiakkailla masennus ja paniikkihäiriöt ovat helpottaneet, jopa poistuneet kokonaan. Hoidot ovat saaneet uuden elämän alkamaan.
 • Itsetunto paranee ja itseluottamus kasvaa, sillä hoidot nostavat sisäisen voiman esiin.
 • Vanhat ajatusmallit korvautuvat uusilla. Tarpeettomat ajatusmallit murtuvat ja korvautuvat uusilla, korkeamman itsetunnon ja oman voiman ajatusmalleilla, jotka siivittävät kohti uutta ja parempaa elämää.

 

Tutustu hoitoihin


Energiahoitojen aikaansaamat muutokset voivat olla suuria, nopeita ja tapahtua kerralla, yhdessä hoidossa. Muutokset voivat olla myös hitaita, viikkojen ja kuukausien aikana tapahtuvia. Kaikki riippuu siitä, millaisia asioita hoidoissa käsitellään ja millainen valmius itsellä on päästää irti niistä asioista, joita on sisimpäänsä haudannut. Jotkut asiat saattavat olla hyvin tiukassa vaatia monta hoitoa, kun toiset lähtevät helposti kerralla. Kaikki tapahtuu hoidoissamme aina korkeimmaksi parhaaksi 💛

Jotkut tuntevat hoitoenergian virtauksen hoidon aikana, toiset eivät. On normaalia, ettei hoidossa tunne yhtään mitään tai nukahtaa hoidon aikana.

Tuntemukset hoidon aikana eivät ole tärkeitä hoidon vaikutuksen kannalta. Toiset kokevat paljon, toiset vähän ja jotkut eivät mitään, hoito toimii silti jokaiselle samalla tavalla. Tärkeintä onkin se muutos, joka tapahtuu ajatusmaailmassasi, tunnetasolla ja yleisesti olossasi hoitoa/hoitokuuria seuraavien päivien ja viikkojen aikana 💛


Kokemuksia energiahoidoista


Nyt on mennyt pari päivää hoidosta ja voin sanoa, että olen vapaampi sisältä kuin koskaan ennen. Tiedostin kyllä itsessäni juurtuneita syyllisyyksiä, oman arvontunteen alemmuutta ja luulin että olen niistä päässyt irti, joo osittain kyllä mutta nyt irrotettiin niitä roppakaupalla. 

Kruunuchakrasta vedettiin ajatusmalleja niin että luulin pääni irtoavan 🙂 ei se irronnut mutta muuta irtosi. 

Sydämen kohdalla nostettiin rinnanmittainen painava levy ylös hitaasti ja nykien ikäänkuin 💛 Edessäni mielikuvia, tapahtumia kaukaa menneisyydestä. 

Myös seksuaalisuuteen liittyvää syyllisyyttä poistettiin ja tiedostin selvästi mistä se johtui, mitä olen kantanut mukanani vuosikymmeniä.
Sisälläni on nyt se täydellinen ilo joka minulla on ollut syntyessäni, ennen kuin se hävitettiin. 

Kiitos tuhannesti teille Piia ja Teemu sekä valonauttajat 💛💛💛

Paula Jussila


Olen ollut henkisellä polulla jo useamman vuoden ajan oppimalla uutta ja kasvaen koko ajan 💛 Minut johdatettiin sivuillenne aivan tarkoituksella, koska olin heittänyt ilmaan pyynnön päästä itseeni yhä syvemmälle 💛 Se energia ja se Rakkaus, mikä teistä huokuu on niin valtavan sydämellistä, että sielu ei voi muuta kuin huokaista onnesta, kuin olisi löytänyt kotiin! 💛

Minua ohjattiin ottamaan vastaan teidän tarjoamanne energiahoito 💛 Voin todellakin suositella! 💛

Molemmilla kerroilla energia lähti työskentelemään kauttani aivan välittömästi. Ensimmäisellä kerralla hoidettiin luultavammin kehossani olevia energiatukoksia, mutta toisella kerralla minusta hoidettiin pelkoa, jota en tiennyt edes minussa olevan!
Kiitokset Teille sydämeni pohjasta! 💛💛

Tarja Salminen


Tilasin teiltä ekakerran hoidon. Olin epäuskoinen, eihän tämä millään voi toimia näin, että minä tilaan hoidon ja se tulee jostakin tuolta… Eihän tämä voi olla mahdollista, kiukuttelin. 

Kuitenkin päätin kokeilla ihan mielenkiinnon vuoksi. Otin hoidon vastaan ja kappas vaan miltei heti alkoi tapahtumaan ja sain kierrellä katselemassa missä minun pelkoni olivat syntyneet ja yhtäkkiä pimeni… Kun tulin tietoiseksi elämästä jälleen, niin oli niin sanoin kuvaamattoman hyvä ja rauhallinen tunne, että miltei hirvitti. Eli hoito toimi oikein hienosti, vaikka epäilinkin alussa.

Nyt kun hoidosta on mennyt vuorokausi niin oloni vaan paranee ja hymy ei hyydy. On niin hyvä olla, että Kiitos teille oikein kovasti…

Seppo Jäntti


Olisi niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa teidän hoitojen vaikutuksesta elämääni. Olkoon tämä pähkinänkuoressa “pieni pala taivasta” 🌟

Voi näitä hoitoja… 💛 Olen tuntenut ihan fyysisesti, kun minua on parannettu ja puhdistettu. Se onkin valtavan hieno tunne. Useimmiten tunnen voimakkaan, pehmeästi värähtelevän energian, kuin lepäisin suuressa syleilyssä hoidon ajan. Näen myös värejä ja lempeitä kasvoja.

Kaikista suurin, kaikissa hoidoissa mitä koen, on kuitenkin tunne, kun tietoisuus laajenee ymmärtämään hoito hoidolta yhä enemmän elämästä ja meitä ympäröivästä näkymättömästä maailmasta, joka kerta se muuttuu näkyvämmäksi. Yhteys paranee ja selväaistit voimistuu tuntemaan, tietämään ja ottamaan vastaan, eikä tämä elämä olekaan enään raskas taakka kannettavaksi, vaan ihana yhteinen matka kuljettavaksi. Ja lopulta se näkymätön maailma onkin näkyvä maailma ja minä, niin kuin me kaikki osana juuri sitä todellisuutta. 

Kiitos Piia ja Teemu 💛 

Teidän työnne on niin sanomattoman arvokasta 💛💛💛

Päivi Kautto


Piian ja Teemun hoidot ovat erittäin voimakkaita ja kokonaisvaltaisia. Mietin kauan, miten ne ovat vaikuttaneet elämääni. Voimakkaimpana asiana nousee usko tulevaisuuteen. Hoidot ovat vahvistaneet minua ihmisenä sekä loistavasti täydentäneet psykoterapiaani. Kokemukseeni luottaen, tunnen, että erittäin ammattitaitoisesti toteutettu terapiani olisi jäänyt vaillinaiseksi, ehkä jopa puutteelliseksi, jos en olisi ostanut Piian ja Teemun hoitoja. 

Tunnen myös, että itsevarmuuteni on kasvanut samalla kun tietoisuuteni henkisistä asioista omalla kohdallani on laajentunut. Minä, joka olen ollut alistettu ja henkisen ja seksuaalisen väkivallan kohde, uskallan nyt avata sanaisen arkkuni ja suositella Valkoisen Liekin Voiman hoitoja. 

Myös ammattitaito ja rakkaudellisuus, jotka välittyvät Piiasta ja Teemusta, ovat nekin uskomattomia asioita, jotka välittyvät sekä hoitojen että jo Facebookinkin sivujen kautta 💛💛

Anne Koivuniemi


Intuitio kutsui tilaamaan Valkoisen Liekin Voiman kanavoiman Energiahoidon peloista vapautumiseen. Syytä en tiennyt itsekään, sillä olin sitä mieltä, ettei minulla ole pelkoja. Ainakaan isoja. Ja mitä vielä. Olin täysin tiedoton koko hoidon ajan.

Tämä oli vasta pintakuorintaa. Sitten asututtiin kerros kerrokselta aina syvemmälle minuun eli tehtiin kerroskuorinta 💛 Peloista vapauduttiin toden teolla!

Meillä kaikilla on pelkoja. Isoja tai pieniä sellaisia. Aina emme vain 
tiedosta niitä peloiksi. Minäkin ajattelin niin ettei niitä minulla 
liiemmälti enää ole. Huh hah hei! Jokaisen hoidon aikana olen kohdannut 
itsessäni erilaisia pelkoja, tasot ovat vain vaihdelleet. Olen kohdannut 
omat arkipäivän huolehtimisista aina sisäisen kasvamiseen liittyvät 
tasot. Jokainen hoito on uniikki. Jokainen hoito on tarpeellinen. Hoito 
on aina tarpeellinen, tiedostaa sen itse tai ei. Jokainen hoito 
puhdistaa, luo hyvää energiaa. Hoidot ovat jokaiselle omanlaiset. 
Tarvitaan vain avoin mieli mukaan, se riittää! 💛

Anita Görman


Haluan kertoa teille Piian ja Teemun energiahoidoista. Olen vastaanottanut niitä useita. Ne ovat vaikuttaneet minuun voimakkaan puhdistavasti ja ihanan vapauttavasti 💛 Ymmärrykseni on avautunut, tiedostamattomat pelot ovat estäneet minua toimimasta ja jähmettäneet paikoilleni. Avunpyyntö vapautumiseen kumpuaa jostain sisimmästä ja apua annetaan, jos sen haluaa vastaanottaa 💛

Kerron teille tässä eräästä hoidosta, jonka vastaanotin. Nämä tapahtumat liittyvät lapsuuteeni. En voi itse muistaa tätä, äitini kertoman mukaan olin kuusi viikkoa vanha, kun kotimme tuhoutui tulipalossa. Äitini pelasti minut ja itsensä talon parvekkeen kautta kaikki meni, jäi vain vaatteet päälle. Kotimme tuhoutui perustuksiaan myöten. Tässä hoidossa kaikki näytettiin minulle, ikään kuin katselin filminauhaa ilman pelkoa ilman tunteita. Katselin lieskoja ja tunsin savun hajun.

Seuraavaksi tunsin tukehtuvani, kurkkuani kuristi. Olin päiväunilla ulkona lastenvaunuissa ja naapurin lapset olivat” juottaneet” minulle leikkiessään hiekkaa pullosta. Naapurin rouva pelasti minut siitä tilanteesta. Tukehtumisen tunne oli todella voimakas. Hoidossa tuotiin myös esiin koulukiusaamiset, olin ne jo unohtanut. Kaikkea muutakin muistamatonta pelkoa nostettiin esiin.

Hoidon jatkuessa kaikissa chakroissani paloi kirkas tuli. Mieleeni nousi: Nyt niitä puhdistetaan. Sitten tuli kirkkaus, suuri valo. Minulle sanottiin: Auraasi kiinnitetään kristalleja. Dna: tasi muutetaan. Näin kuinka se muuttui kauniin hohtavan kristalliseksi. Kiitollisuus täytti mieleni ja itku tuli ryöppyämällä.

Kaunis kiitos 💛  Piia ja Teemu olette Rakkaita 💛💛💛

Marja Kallioinen


Miten alitajuntaa rajoittavat tekijät muodostuvat?

Alitajunta muovautuu jatkuvasti sen mukaan, miten itse suhtaudumme ympärillämme tapahtuviin asioihin, ihmisiin ja elämään. Suhtautumista ja reagointia on tietenkin hyvin vaikea muuttaa silloin, kun alitajunnassa on negatiivista kuormaa, sillä se vaikuttaa juuri siihen, miten asioihin suhtautuu. Silloin on negatiivinen kierre niin voimakas, että sitä on mahdotonta katkaista vain päättämällä ajatella toisin. 

Siihen tarvitaan työkaluja.

Energiahoito katkaisee negatiivisen kierteen hyvin tehokkaasti, mutta on vain väliaikainen ratkaisu, ellei ole keinoa pitää hyvää kehitystä yllä. Ylläpitoon tarvitaan arjessa mukana kulkeva metodi, jota voi käyttää nopeasti ja helposti missä ja milloin vain. Sellainen on IHME-metodi 💛

Alitajunta kuormittuu sekä pikkuhiljaa, että äkillisten traumojen seurauksena

Alitajunta kerää negatiivista taakkaa pikkuhiljaa ja me totumme sitä kantamaan, sillä emme huomaa sen kertymistä, ellei kyseessä ole nopea ja traumaperäinen tapahtuma, kuten läheisen menetys.

On tavallista, että sisimpään kertyy suruja, pettymyksiä, traumoja ja kaikkea muuta, mitä ei pysty käsittelemään niiden tapahtumahetkellä. Näitä ovat erot, surut, pettymykset, loukkaukset jne. Oikeastaan kaikki sellainen, mikä aiheuttaa jollakin tasolla jonkinlaista mielipahaa, voi kerääntyä alitajuntaan negatiiviseksi möykyksi, ellei sitä osaa käsitellä tuoreeltaan ja päästää siitä irti. 

Usein syynä on se, ettei asioiden käsittelyyn ole keinoja eikä välineitä. Tällöin käsittelemätön asia jää vaikuttamaan sisimmän kautta elämään ja ajatuksiin, vaikka asia ei olisikaan tietoisessa mielessäsi jatkuvasti. 

Energiahoidot nostavat esiin, ulos ja valoon niitä asioita, jotka luulit jo käsitelleesi, vaikka todellisuudessa ne ovat olleet piilossa alitajunnassasi. Siksi myös hoitojen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä, koska alitajunnasta nousevat asiat ovat jokaisella erilaisia.


Riittääkö yksi energiahoito?

Energiahoitojen määrä riippuu kokonaan valmiudestasi päästää irti tai vapautua sisimmässäsi olevasta asiasta, jonka vuoksi haluat hoitoa. Asia voi olla tietoinen, tiedostamaton, tässä elämässä tapahtunut tai jossain lukemattomissa aikaisemmissa elämissä tapahtunut asia, josta edelleen kannat mukanasi negatiivista energiaa.

Muutos lähtee aina sisimmästäsi, minkä vuoksi sisimmän eheyttäminen on aina avain syvempään ja pysyvään muutokseen.

Hyväksi todettu polku on kanavoitujen energiahoitojen lisäksi Portal of Onenessin kuunneltavat energiahoidot ja kurssikokonaisuudet. Esimerkiksi pelkästään IHME-metodin avulla pystyt pitämään itsesi tasapainoisena ja korkeissa värähtelyissä aina hoitojen välissä ja päivittäisessä arkielämässäsi.

Vaikka energiahoidot ovat todella voimakkaita, niin ne eivät välttämättä auta juuri sillä tavoin, mitä odotukset ovat.

Esimerkiksi eräs leskeksi jäänyt nainen halusi käsitellä suruaan energiahoitomme avulla. Hän kokeili hoitoa muutaman kerran, mutta suru ei hellittänyt, sillä hän ei vielä ollut valmis päästämään surusta irti. Hänen oli tarkoitus käsitellä suruaan vielä ja oppia siitä jotain tärkeää. Hän sai hoidoista voimaa työstää suruaan ja jatkaa elämäänsä. Nainen lisäksi ilmoitti muutaman viikon kuluttua, että hänen migreeninsä on kadonnut. Hoidoilla voi siis olla yllättäviäkin vaikutuksia.

tutustu hoitoihin


Energiahoidot UKK

Voiko energiahoito olla avuksi pelon tuntemiseen?

Energiahoito on auttanut tuhansia ihmisiä häivyttämään pelon tunteen täysin pois. Onnistunut energiahoito auttaa sinut irroittamaan itsesi pois pelon kahleista ja tyhjentää mielesi vääristä asioista pois.

Miten energiahoito vaikuttaa?

Vaikutuksia on yhtä monta kuin vastaanottajiakin, sillä kun energia vaikuttaa energiakeskuksiin eli chakroihin, ovat vaikutukset kiinni vastaanottajan omasta tilanteesta. Yleisellä tasolla energiahoitojen vaikutukset ovat henkisen tasapainon vahvistuminen, sisäisen rauhan lisääntyminen, oman elämän ja itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen, rakkauden ja runsauden vastaanottaminen, tietoisuuden laajentuminen ja ymmärryksen lisääntyminen.

On myös täysin mahdollista, että energiatason hoidon henkiset vaikutukset heijastuvat myös fyysiseen kehoon, jolloin saa lisää virkeyttä, elinvoimaa, jaksamista, kivuttomuutta, liikkuvuutta jne.

 

Miten kanavoitte hoidon energiat?

Me (Piia ja Teemu) kanavoimme hoidon asettumalla yhdessä välikädeksi valomaailman energian ja fyysisen maailman väliin. Välitämme energiahoidossa puhtainta mahdollista energiaa, jokaisen vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksesi.


Mistä tiedän toimiko energiahoito?

Tärkeää on, että et keskity liikaa mahdollisiin tuntemuksiin hoidon aikana. Tärkeää on luottaa hoitoon ja sen voimaan. On täysin normaalia, että muutamana hoidon jälkeisenä päivänä olosi on ärtynyt tai itkuinen, eikä ollenkaan kevyt ja ihana, kuten ehkä odotit sen olevan. Kun hoidetaan korkeimmaksi parhaaksi, voi sisimmästäsi puhdistua jotain hyvin syvältäkin. Olisi liian rankkaa, jos se kaikki tulisi tietoisuuteen tai poistuisi kerralla. Sen vuoksi onkin tavallista, että hoito jatkuu hiljalleen taustalla vielä muutaman päivän vastaanottamisen jälkeen, jolloin olo voi olla monella tasolla kuin jyrän alle jäänyt. Se on hyvä asia. Se on aihe kiitollisuuteen, sillä kaikki se kertoo siitä, että puhdistusta tapahtuu ja sisäinen valosi alkaa loistaa kirkkaammin. Hoidon jälkeiseen mahdolliseen rankkaan olotilaan auttaa todella paljon, kun keskittyy vain IHME-menetelmään.

Suosittelemme myös keskittymään siihen, miten hoito muuttaa elämääsi ja ajatusmaailmaasi seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Usein huomaat hoidon vaikutuksen ajatusmaailmassasi ja käytöksessäsi hieman myöhemmin.

Toki osalla hoito näkyy heti esimerkiksi itkuna, kipuna tai valtavana janona. Varsinainen muutos tapahtuu kuitenkin vasta myöhemmin, eivätkä hoidon aikana tuntuvat tuntemukset ole hoidon varsinaisia tavoitteita.


Toimiiko hoito, kun te olette siellä ja minä täällä?

Matka ja aika eivät rajoita energian kulkua. Kaukaisimpana asuva asiakkaamme on ottanut hoidon vastaan Uudessa-Seelannissa. Useimmiten asiakkaat ottavat hoidon vastaan jonain muuna aikana kuin silloin, kun me sen kanavoimme, sillä jokaisen hoidon voi ottaa vastaan juuri silloin, kun siihen itselle on paras hetki. Ajalla tai paikalla ei ole mitään merkitystä.

Tilaa energiahoito täältä  ja anna itsellesi mahdollisuus parempaan elämään 💛


Hoitojen ja hoitokuurien vaikutuksia ovat olleet esimerkiksi:

 • Itsensä rakastamisen oppiminen
 • Kumppanin löytyminen
 • Runsauden lisääntyminen
 • Työpaikan löytyminen
 • Opiskelupaikan löytyminen
 • Terveellisten elämäntapojen vakiintuminen
 • Itsetunnon paraneminen
 • Itsekunnioituksen kasvaminen
 • Rohkeus tehdä elämäänsä muutoksia

Hoitokuurit ovat paljon tehokkaampia kuin yksi hoitokokeilu, sillä meissä kaikissa on paljon tiedostamatonta kipua monessa kerroksessa. Jokainen hoito puhdistaa juuri sen verran, mihin olet sillä hetkellä valmis ja mikä on korkeimmaksi parhaaksesi. Sen vuoksi hoitojen vaikutus voi ilmetä yllättävilläkin tavoilla.

tilaa hoito


.