Hermoston rauhoittaminen

Hermoston ylivirittyneisyys vaikuttaa monin eri tavoin elämään ja arkeen. Kun hermosto ei toimi tasapainoisesti, pienetkin stressitilanteet voivat helpommin johtaa sympaattisen hermoston yliaktiivisuuteen, mikä aiheuttaa lisää jännittyneisyyttä, levottomuutta, unihäiriöitä ja keskittymisvaikeuksia. Lisäksi tulevat tietenkin myös fyysiset oireet, kuten esimerkiksi sydämen tykytys, verenpaine, rytmihäiriöt, hikoilu, vapina, hengästyminen, väsymys ja huimaus. Pitkäaikainen stressi myös heikentää vastustuskykyä ja altistaa erilaisille sairauksille. Hermoston ylivireystilasta kehittyy helposti itseään ruokkiva oravanpyörä, joka ajan mittaan vain pahenee ja mitä on vaikea omin päin katkaista.

Hermoston tasapainoisella, rauhallisella toiminnalla sen sijaan on erittäin paljon myönteisiä vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin ja sitä kautta koko elämään. Parasympaattisen hermoston aktivointi auttaa kehoa rentoutumaan ja palautumaan stressistä. Hermoston rauhallisuus edistää hyvää unta, parantaa keskittymiskykyä ja tehostaa oppimista. Fyysisellä tasolla hormonitoiminta tasapainottuu, leposyke- ja verenpaine laskevat, energiatasot paranevat ja palautuminen tehostuu. Lisäksi hermoston tasapainoinen toiminta vahvistaa immuunijärjestelmää ja parantaa yleistä hyvinvointia.

Hermosto vastaa paitsi kehon toimintojen säätelystä, myös henkisestä voimasta, tunteista ja mielialasta.

TASAPAINON LUOMINEN

Portal of Balance tasapainottaa hermostosi, jolloin kehosi ja mielesi toimivat niin kuin niiden pitääkin toimia ja saat hiljennettyä mielesi silloin, kun sitä haluat. Hermoston rauhoittaminen ja tasapainottaminen johtaa ennen pitkää myös siihen, että pystyt tietoisesti valitsemaan sekä ajatuksesi että tunteesi. Portal of Balance rakentaa ja tasapainottaa kehosi, mielesi, sielusi ja koko energiajärjestelmäsi yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Portal of Balance – Rauhoita hermostosi on Portal of Onenessiin sisältyvä verkkokurssi, joka auttaa sinua luomaan sisäistä tasapainoa, mielenrauhaa, kehon oikeanlaista toimintaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Balancen jälkeen olet vahvempi, rohkeampi, energisempi ja keskittyneempi. Oma voimasi nousee napachakrastasi, ydinvaloasi pitkin sydämeesi ja sytyttää sisäisen liekkisi roihuamaan 🔥🙏

Portal of Balancen keskiössä ovat 12 äärimmäisen voimakasta energiahoitokuuntelua, jotka rauhoittavat hermostoasi ja vapauttavat sinut fyysisistä stressin oireista, henkisestä stressistä, erilaisista ahdistuksista ja peloista.

 

BALANCEN KUUNNELTAVAT ENERGIAHOIDOT

Jokainen kuunneltava energiahoito on tehty kanavoiden energiaa valomaailmasta, luomalla kanavoidusta energiasta teksti ja tekstistä yhdessä musiikin kanssa hoitokuuntelu. Musiikki onkin hoidoissa suuressa roolissa ja jokaiseen hoitoon on valittu energialtaan oikeat kappaleet. Haluammekin kiittää Medwyn Goodallia, että hän näki meissä sen saman valon, jonka asiakkaammekin näkevät ja suostui kanssamme yhteistyöhön 💛 Medwynin levy-yhtiön musiikki takaa sen, että jokainen Portal of Onenessin hoitokuuntelu (myös Portal of Balancessa), on musiikiltaan maailman korkeavärähteisintä ja samalla se vaatii myös meitä ylittämään itsemme jokaisen hoidon kohdalla. Näin olemme jälleen tässäkin valmennuksessa tehneet 💛 Olemme samaan aikaan äärettömän ylpeitä aikaansaannoksestamme ja syvästi kiitollisia, että saamme tehdä tätä työtä juuri tällä tavalla 🙏✨

Saadaksesi täyden energian hoitokuunteluista, suosittelemme käyttämään kuulokkeita 🎧

BALANCEN JAKSOT

1. Hermoston rauhoittaminen
2. Oma voima
3. Tietoinen ja alitajuinen tuska
4. Kehon hoito alkaa
5. Kehon hoito jatkuu
6. Chakrat
7. Mahatmaenergia
8. Riippuvuudet
9. Anteeksiantaminen
10. Irtipäästö 
11. Tunnelukot
12. Kiitollisuus
 
Jokainen jakso sisältää aiheeseen sopivan, kanavoidun energiahoitokuuntelun sekä harjoituksia, tehtäviä, tekstiä ja videoita, jotka auttavat hermostoasi rauhoittumaan ja toimimaan tasapainoisesti 💗 
Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0