Kevätpäiväntasaus on portti suurempaan manifestointiin

Kevätpäiväntasauksena päivä ja yö ovat koko maapallolla yhtä pitkät. Syyspäiväntasauksesta kevätpäiväntasaukseen saakka pohjoinen pallonpuolisko on kallistuneena auringosta poispäin ja kevätpäiväntasauksen jälkeen se on kallistuneena jälleen aurinkoon päin. On piristävää, kun talvi taittuu, valo lisääntyy, kevät alkaa ja kaikki ympärillä herää henkiin, mutta kevätpäiväntasauksella on myös suuri henkinen merkitys.

Maapallo on paitsi dualistinen, vapaan tahdon planeetta, se on myös henkinen koulu, sielujen kasvupaikka. Maapallolle virtaa jaksottain erilaista energiaa, joka vaikuttaa kaikkiin täällä asuviin olentoihin, myös meihin ihmisiin ja silloinkin, kun emme niistä mitään tiedä. Elämä on kuitenkin helpompaa, kun tietää 😊

Maapallon vuosi jakautuu neljään eri lohkoon, joissa jokaisessa on oma luonnollinen energiavirtaus. Oikeaan aikaan, oikeita asioita tekemällä, kaikki tapahtuu helpommin, kun menet luonnostaan virran mukana 💗

vuoden energiakierto

Jos vuosi jaetaan ympyräksi, ja siihen ympyrään lisätään neljä pistettä tasaisin välimatkoin, ovat nuo pisteet talvipäivänseisaus, kevätpäiväntasaus, kesäpäivänseisaus ja syyspäiväntasaus. Jokaisen näiden suuren energiavirtauksen muutospäivänä Maapallolle virtaa suuri valoaalto, auttamaan muutoksessa.

Yhdessä eri energiavirtaukset muodostavat kierron. Syksy on irtipäästön ja vanhasta luopumisen aikaa. Irtipäästö huipentuu talvipäivänseisauksena, jolloin energiavirtaus vaihtuu ja alkaa uuden luominen vanhan tilalle. Tämä tapahtuu talvella vasta mielen tasolla. Silloin on vielä liian varhaista yrittää saada uutta manifestoitua käytännön tasolle. Mielen tason uudistus jatkuu kevätpäiväntasaukseen saakka.

Kevätpäiväntasauksena energia jälleen vaihtuu ja maailmankaikkeus alkaa tukea uuden luomista fyysiselle tasolle. Kaikki se mitä on alkuvuoden aikana luotu ideoina jo energiatasolle, on nyt mahdollista luoda fyysiselle tasolle. Keväällä uusien ideoiden toteuttaminen käy helpommin, virran mukana 💛

Kesäpäivänseisauksesta alkaa arviointijakso. Valo tukee tätä arviointia ja näyttää asiat sellaisena kuin ne ovat, peittelemättä, paljaana. Meillä on koko kesä aikaa arvioida sitä, mitkä asiat elämässä ovat säilyttämisen arvoisia ja mistä on aika luopua ja korvata ne uudella. Fyysisen ja henkisen elonkorjuun jälkeen koittaa syyspäiväntasaus ja kierto alkaa alusta. Syksyllä on aika luopua kaikista niistä isoista ja pienistä asioista, mitkä on arvioinnin aikana turhiksi havaittu.

Kuunkierto

Pienemmässä mittakaavassa samaa energiavaihtelua tapahtuu myös joka kuukausi, kuunkierron mukaan. Uusikuu on talvipäivänseisaus. Nouseva puolikuu on kevätpäiväntasaus. Täysikuu on kesäpäivänseisaus ja laskeva puolikuu on syyspäiväntasaus.

Muutoksia on siis mahdollista tehdä joka kuukausi, mutta suurimmat mahdollisuudet ja suurin maailmankaikkeuden tuki on, kun toimii yhteistyössä vuodenkierron energioiden kanssa.

energiahoidot avuksi

Tämän kaiken ylläolevan vuoksi olemme saaneet valomaailmalta tehtävän kanavoida energiahoitopaketin jokaisen neljän suuren valoaallon aikaan, sillä se auttaa suuresti energianmuutoksessa, oman värähtelyn muutoksessa, virtauksen mukana elämisessä ja unelmien toteuttamisessa. Alta löydät energiahoitomme 💛

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0