Leijonaportti 2022

Mikä Leijonaportti on?

Leijonaportti on vuosittain toistuva astrologinen tapahtuma, jossa Aurinko, Maa ja Sirius ovat linjassa Leijonan tähtikuviossa. Tämä kosminen linjaus avaa valoportaalin, jonka kautta korkeampien ulottuvuuksien energia pääsee suuremmin maapallolle ja vaikutukset heijastuvat kaikkialle. Se vaikuttaa tiedostamattomalla tasolla jokaisen energiakehoihin ja sitä kautta tunteisiin, uniin ja ajatteluun.

Milloin Leijonaportti on auki?

Tärkein päivä on Leijonaportin avautuminen 8.8., jolloin valoportaali on täysin auki 💛

Mitä Leijonaportista pitäisi tietää?

Tuhansien vuosien ajan Leijonaportin valoaalto on siivittänyt ja ohjannut ihmisiä kohti korkeampia todellisuuksia. Ajankohta on niin tärkeä, että Gizan pyramidit on rakennettu niin, että ne muodostavat linjan Siriuksen kanssa Leijonaportin avautumisen aikaan eli ne ovat näyttäneet kansalle, milloin Leijonaportti avautuu.

Eihän Leijonaportti tai valoaalto mitään muutosta pelkällä olemassaolollaan tee, jos tekisi, eihän silloin edes tarvitsisi tietää milloin se on. Se avaa oven, mutta jokaisen on itse siitä kuljettava 🙏

Kun Leijonaportti on auki, on helpompi olla yhteydessä korkeampiin tasoihin, omaan korkeampaan minuuteensa, sekä valomaailman auttajiin. Tänä aikana fyysinen maailma ja korkeammat elämän tasot ovat lähempänä toisiaan kuin muina aikoina. Näin voi saada helposti ohjausta ja vahvistusta omaan elämäntehtävään, sielunsuunnitelmaan ja elämäntarkoitukseen.

Valomaailman lähentyminen fyysisen maailman kanssa voi johtaa kohtaamisiin valomaailman kanssa, Valomaailman merkkien huomaamista ja ymmärtämistä, selväaistien kehittymistä, chakrojen avautumista, merkityksellisten unien näkemistä, enkelten, yksisarvisten, mestareiden tai muiden korkeiden valo-olentojen tapaamista jne.

Ennen kaikkea Leijonaportaali on suuri mahdollisuus tietoisesti kehittää itseään ja kohottaa värähtelyään 💛

Runsaus

Kun Leijonaportin aikana olet lähempänä valomaailmaa ja valominääsi, pystyt manifestoimaan paremmin. Leijonaportin aika onkin varsinaista runsauden manifestoinnin aikaa ja mikäli asetat intentiosi ja keskityt luomaan itsellesi runsautta, tulet huomaamaan vaikutukset hyvin nopeasti.

Leijonaportin ollessa auki, olemme kaikki lähempänä valomaailmaa kuin muuton, joten se on myös täydellinen aika energiahoidoille 💛

Valomaailman apu

Mestarit, enkelit, yksisarviset, lohikäärmeet ja muut valo-olennot ovat koko ajan valmiina auttamaan, mutta suurimmaksi osaksi me yritämme härkäpäisestikin pärjätä omillamme. Tai sitten vaihtoehtoisesti pyydämme apua joka asiaan, mutta emme tee omaa osuuttamme. Nämä kaksi polkua ovat yhtä hitaita kulkea vaikka ovatkin oikeastaan toistensa peilikuvia.

Hedelmällisintä yhteistyö on silloin, kun me itse haluamme tehdä jotain ja olemme valmiita tekemään asian eteen kaikkemme ja pyydämme siihen valomaailman auttajat mukaan. Ei siis niin päin, että odotetaan passiivisesti, että valomaailma toteuttaa toiveemme ja itse vain odotellaan. Silloin saa odottaa maailman tappiin saakka, eikä mikään muutu.

Kun itse olemme motivoituneita, keskittyneitä ja määrätietoisia, sekä pyydämme valomaailmaa auttamaan ponnisteluissamme, silloin he tulevat auttamaan. He ovat nimensä mukaisesti valonauttajia. Auttajia, eivät tekijöitä. Sinä olet se, joka tekee, valonauttaja se joka auttaa.

Lopuksi

Leijonaportti 8.8. antaa sinulle mahdollisuuden suureen etenemiseen ja valomaailma odottaa sinulta merkkiä, että saako sinua tänä vuonna auttaa. Sinä itse kuitenkin päätät, käytätkö mahdollisuuden vai et.

Vuoden 2022 Leijonaporttihoito on huikea Yksisarvisten Mahatmaenergiahoito ja se kanavoidaan 8.8.

Hoitoon kuuluu postitettava kristalliyksisarvinen, jonka kanssa hoito otetaan vastaan 💛

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0