Mitä chakrojen hoitaminen tuo?

Energian virtaus chakrojen kautta

Napachakra on kehittyessään ja aktiivisesti toimiessaan loputtoman energian generaattori. Energiaa ei kuitenkaan saa käyttöön, vaikka napa sitä jauhaisi taukoamatta, ellei solar plexus toimi myös aktiivisesti ja korkeavärähteisesti.

Solar plexus on napachakran ja sydänchakran välissä. Se on energiakeskus, jonka kautta olemme yhteydessä ulkomaailmaan koko ajan. Mikäli se toimii heikosti, tallettaa se pelkoja, traumoja, huolia ja murheita sisäänsä. Korkealla tasolla se on puolestaan negatiivisen energian muuntokeskus. Se käyttää kaiken negatiivisen energian polttoaineena ja toimii kuin
miniaurinko pallean kohdalla ☀️

Sydänchakra on koko chakrajärjestelmän keskus, joka on yhteydessä jokaiseen muuhun
chakraan. Alemmalla tasolla toimiessaan sydän on sulkeutunut, aiheuttaen huonoa itsetuntoa, itsensä pienentämistä, yksinäisyyttä ja rakkaudettomuutta. Kun sydänchakra on auki, se luo onnellisuutta, luottamusta, rakkautta toisia ja itseä kohtaan.

MATKA NAPACHAKRASTA SYDÄMEEN

Se tarkoittaa kaikkien kolmen chakran kehittämistä, jotta napachakrassa luotu oma voima voi nousta solar plexuksen miniauringon kautta sydämeen ja laajeta luomisvoimana elämään.

Yksistään näiden kolmen chakran, napa-, solar plexus- ja sydänchakran kehittäminen ei vielä johda nirvanaan, mutta ilman niiden avoinaista yhteyttä, on tie poikki kokonaan. Kaikkien muidenkin chakrojen täytyy olla riittävällä tasolla, että energian nousu napachakrasta sydämeen onnistuu, sillä kuten aiemmin jo kirjoitimme, sydän on yhteydessä kaikkiin. Kun se onnistuu, on se merkkinä siitä, että chakrajärjestelmä on kokonaisuutena kehittynyt riittävälle tasolle. Se onkin siis enemmän kokonaiskehityksen mittari kuin asia, jota yksistään pitäisi kehittää. Seuraava esimerkki avaa asiaa enemmän.

Mitä tarkoittaa käytännössä, että chakrat toimivat korkealla ja aktiivisesti?

Saat idean, joka syntyy sakraalichakran luovuuden kohdussa. Juurichakra lisää luottamusta ideaan ja luottamus puolestaan laittaa maailmankaikkeuden vastaamaan omalla energiallaan sinun luomaasi energiaan. Maatähtichakran yhteys planeettaan varmistaa, että idea on toteutettavissa ja pitää jalat maassa koko prosessin ajan. Kruunuchakra ja sen yläpuolella olevat kausaali-, sielutähti- ja tähtiporttichakra, antavat samaan aikaan idealle korkeampaa ohjausta. Kolmas silmä -chakra antaa korkeamman näkökulman ideaasi ja erilaisia toteutumispolkuja. Mikäli kaikki on tähän mennessä kunnossa, nousee idea sakraalichakrasta napachakraan, jossa oman voiman energiageneraattori alkaa tuomaan ideaa käytännön tasolle. Sitten päästäänkin siihen vaiheeseen, josta alussa oli puhe, eli nyt idean täytyy nousta solar plexuksen kautta, saada lisää voimaa ja manifestoitua avonaisen sydänchakran kautta maailmaan.
 
Tämän kokonaisuuden parantamisen vuoksi me teemme säännöllisesti erilaisia kanavoituja energiahoitoja, joissa nimenomaan on aiheena ja intentiona hoitaa koko chakrajärjestelmää. Kun koko chakrajärjestelmä kehittyy korkeammalle tasolle, elämästä tulee nautinnollista. Ei välttämättä kevyttä ja helppoa, mutta chakrojen kehityksen myötä myös tietoisuus totta kai lisääntyy ja silloin osaa suhtautua ikäviinkin asioihin kypsemmin ja oppia niistä sen sijaan, että jäisi voivottelemaan elämäänsä.
 
Alkulähde ja koko valomaailma tahtovat, että meillä on mieluummin hyvä olla kuin paha olla, mutta meidän omalla vastuulla on kehittää energiakeskuksia eli chakroja sille tasolle, että tämä on mahdollista 💛
 

MITÄ ITSE VOI TEHDÄ?

Hoitojen lisäksi on äärimmäisen tärkeää pitää itsestään huolta energiatasolla. Tämä tarkoittaa energiasuojauksia, maadoitusta, yhteyttä omaan korkeampaan olemukseen ja säännöllistä energioiden puhdistamista. Aivan samoin kuin fyysistäkin kehoa täytyy pitää puhtaana säännöllisellä peseytymisellä, niin myös energiakehoja tulee puhdistaa säännöllisesti.
 
Kanavoidut hoidot ovat kuin uima-altaan vedenhuollossa käytetty shokkiklooraus, joka tehdään silloin, kun altaassa on levää, on satanut paljon, talven jälkeen tai muuten, kun on tosi likaista. Säännöllinen viikkokloori ja suodatinjärjestelmä pitävät altaan puhtaana shokkihoidon jälkeen. Tätä vastaa energiatasolla IHME-metodin ja Portal of Onenessin kuunneltavien hoitojen käyttäminen. Yhdessä ne ovat ihmiselämän suodatinjärjestelmä ja viikkokloori 😊 Sekä IHME, että kuunneltavat hoidot löytyvät Portal of Onenessista 💛
 
Kun nämä kaksi asiaa ovat arjessa mukana, shokkihoitojen eli kanavoitujen tehohoitojen tarve puhdistustarkoitukseen loppuvat kokonaan. Kun perusasiat ovat kunnossa, kanavoidut hoidot toimivatkin puhdistuksen sijaan tehokkaana värähtelyn kohottajana ja koko chakrajärjestelmän kehittäjänä. Ja kun jälleen kanavoidun hoidon jälkeen käyttää energia-arjen perusjuttuja eli IHME -metodia ja Portaalin hoitokuunteluita, pysyt hoidon jälkeisellä, uudella, korkealla värähtelytasollasi, jossa sinä hallitset elämää, eikä elämä sinua 💛
Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0