Portal of Oneness – Hyvinvointia helpossa paketissa

Mitkä ovat henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneen ensimmäiset kysymykset? No ne ovat tietenkin, että mitä pitäisi tehdä ja miten pääsee eteenpäin? Ongelmaksi saattaa sitten muodostua se, että jos löytääkin kaikesta maailman tarjonnasta itselleen kiinnostavan suunnan, se on usein liian sitovaa ja aikaa vievää niin, ettei sitä pystykään toteuttamaan normaalin arjen keskelllä ja mielenkiinto koko asiaa kohtaan lopahtaa.

Portal of Oneness on ratkaissut nämä molemmat suuret kompastuskivet oman kasvavan hyvinvoinnin tieltä. Helpot, kuunneltavat sisällöt ja kuukausimaksullinen palvelu, joka ei sido mihinkään. Aloita milloin haluat ja käytä sisältöä juuri silloin ja niin paljon kuin itse haluat 🤍

Kuulokkeet korville ja hoitokuuntelu päälle, niin hyvinvointi kasvaa kuuntelu kuuntelulta 🤍

Mitä löytyy?

Portal of Oneness sisältää viisi Portaalia, jotka on rakennettu palvelemaan eri tarkoituksia. Näitä ovat Portal of Cleansing, Portal of Healing, Portal of Abundance, Portal of Recovery ja Portal of IHME.

Portaaleissa on kuunneltavia energiahoitoja ja harjoituksia eri aiheisiin, kuten:

 • Menneisyyden hyväksyminen
 • Pelkojen ja traumojen hoito
 • Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen
 • Omien energioiden puhdistus
 • Kodin energioiden puhdistus
 • Chakrojen hoito
 • Tietoisuuden laajentaminen
 • Sisäisen lapsen hoitaminen
 • Runsauden laajentaminen
 • Kehoyhteyden vahvistaminen
 • Korkeamman minuuden ohjaus
 • Oman energian hallinta
 • Karman sulattaminen
 • Sydämen hoito
 • Kehon tasapainotus
 • Energiakehojen värähtelyn tasapainotus

Portal of Oneness sisältää jo nyt kymmeniä kuunneltavia energiahoitoja ja harjoituksia, jotka auttavat eri aiheisiin ja kokonaisuudessaan lisäävät hyvinvointia sisintä eheyttämällä. Todellinen hyvinvointi lähtee aina sisimmästä ja vaikka itseään voikin aina välillä huijata ulkoisilla asioilla, eivät ne ole kestäviä ratkaisuja. Jos sisimmässä on tasapainoinen ja hyvä olo, ulkoiset asiat vaikuttavat vähemmän. Jos taas sisin on riekaleina, on onnellisuus tai onnettomuus kiinni ainoastaan ulkoisista asioista, jolloin elämä ei ole omissa käsissä.

Elämä muuttuu

Jokainen meistä menettää jossakin vaiheessa lapsuuden viattoman ja sinisilmäisenkin uskon toisten ihmisten hyvyyteen ja siihen, että maaimassa kaikki järjestyy. Elämä opettaa antamalla kokemuksia, jotka kolhivat viatonta sisintä lommoille. Sisimmän parantaminen eletyn elämän aiheuttamista kolhuista tuo takaisin lapsuudesta tuttua puhdasta ja kirkasta hyvyyttä, mutta myös viisautta joka karsii pois sinisilmäisyyden. Elämän kasvattavin koulu onkin kovien kokemusten kääntäminen omaksi vahvuudeksi ja voimaksi.

Kun vanhat haavat sisimmästä paranevat, haavan tehnyt kokemus muuttuu inhottavasta, traumaattisesta, tai surullisesta muistosta vain muistoksi, ilman tunnetaakkaa. Tiedostamattomien lukkojen, muurien tai arpien paraneminen puolestaan muuttaa ajatusmaailmaa, näkökulmia asioihin ja jopa maailmankuvaa.

Entisestä ujosta voi kuoritua esiin rohkea esiintyjä. Rakkaudessa turpaan saanut voi uudella eheällä sydämellä löytää elämänsä rakkauden. Elämässään paikoillaan polkeva voi saada sydämenpalon toteuttaa pitkäaikaisia haaveitaan. Melkeinpä mikä tahansa on mahdollista, aivan samoin kuin pienen lapsen tulevaisuus on vielä täysin auki ja jokaisesta voi tulla mitä vain. Samalla tavalla sisimmän eheytyessä mahdollisuudet kasvavat ja uusia ovia tulee eteen. Sitten on enää itsestä kiinni, minkä oven avaa ja astuuko siitä sisään?

Haluatko sinä takaisin saman luottamuksen, rajattomuuden ja itseluottamuksen, joka ihan pienillä lapsilla on, ennen kuin joku opettaa, että et sinä voi?

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0