Kevätpäiväntasaus avaa suuret mahdollisuudet

Kevätpäiväntasaus

Kevätpäiväntasauksena päivä ja yö ovat pohjoisella pallonpuoliskolla tarkalleen yhtä pitkät. On hienoa, että talvi taittuu ja kevät alkaa, mutta kevätpäiväntasauksella on myös paljon suurempi merkitys.

Planeetallamme on eri energiajaksoja, jotka vaikuttavat kaikkiin sen pinnalla asuviin olentoihinkin, myös meihin ihmisiin, vaikka emme niistä mitään tietäisikään. Elämä on kuitenkin helpompaa, kun tietää 😊Maapallon vuosi jakautuu eri sykleihin, ja oikean aikaan asiat tapahtuvat helpommin luonnostaan virran mukana, kuin väärään aikaan väkisin yrittämällä.

vuoden energiakierto

Jos vuosi jaetaan ympyräksi, ja siihen ympyrään lisätään neljä pistettä tasaisin välimatkoin, ovat nuo pisteet talvipäivänseisaus, kevätpäiväntasaus, kesäpäivänseisaus ja syyspäiväntasaus. Yhdessä ne kaikki muodostavat loppumattoman kehän, jossa syyspäiväntasauksesta talvipäivänseisaukseen on irtipäästön ja vanhasta luopumisen aikaa. Talvipäivänseisauksena alkaa uuden luominen vanhan tilalle. Valon määrän lisääntyessä kaikki vanha, mistä on syksyn puolella luovuttu, alkaa korvautua uudella. Tätä uuden luomista jatkuu kevätpäiväntasaukseen saakka.

Kevätpäiväntasauksena energia vaihtuu ja maailmankaikkeus alkaa tukea uuden luomista fyysiselle tasolle. Kaikki se mitä on alkuvuoden aikana luotu ideoina jo energiatasolle, on nyt mahdollista luoda fyysiselle tasolle.

Kesäpäivänseisauksesta alkaa arviointijakso. Valo tukee tätä arviointia ja näyttää asiat sellaisena kuin ne ovat, peittelemättä, paljaana. Meillä on syyspäiväntasaukseen asti arvioida sitä, mitkä asiat elämässä ovat säilyttämisen arvoisia ja mistä on aika luopua ja korvata ne uudella.

Syyspäiväntasauksessa kierros alkaa alusta ja alkaa jälleen luopumisen aika. Syksyllä on aika luopua niistä, mitkä on arvioinnin aikana turhiksi havaittu.

Kuunkierto

Pienemmässä mittakaavassa samaa energiavaihtelua tapahtuu myös joka kuukausi, kuunkierron mukaan. Muutoksia on siis mahdollista tehdä joka kuukausi, mutta suurimmat mahdollisuudet ja suurin maailmankaikkeuden tuki on, kun toimii yhteistyössä vuodenkierron energioiden kanssa.

energiahoidot avuksi

Kanavoimme energiahoitopaketin jokaisen neljän suuren valoaallon aikaan, sillä se auttaa suuresti energianmuutoksessa, oman värähtelyn muutoksessa, virtauksen mukana elämisessä ja unelmien toteuttamisessa. Alta löydät kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat energiahoitomme 💛

Vastaa