Saku imi muiden negatiivisia energioita itseensä ja väsyi, kunnes hän oppi suojautumaan niiltä ja saavutti rauhan

Olen ollut koko elämäni erityisherkkä. Reagoin voimakkaasti muiden ihmisten tunteisiin, energioihin ja ilmapiiriin. Välillä tuntui, että olin kuin sieni, joka imi muiden ihmisten tunteet ja energiat itseensä tahtomattaan.

Vaikka erityisherkkyys on lisännyt kykyä empatiaan, niin erityisherkkyys on arjessa hyvin raskasta. Jos puolisollani oli huonompi päivä tai ystäväni soitti minulle ikävässä mielentilassa ja puhui raskaista asioista, niin minun oli todella vaikea päästä niistä asioista tai tunnelmista sen päivän aikana irti.

Jäin siis elämään muiden ihmisten energioihin, mikä imi omat energiavarastoni tyhjiksi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olo oli voimaton ja saamaton, mikä johti vaikeaan kierteeseen.

”Välillä tuntui, että olin kuin sieni, joka imi muiden ihmisten tunteet ja energiat itseensä tahtomattaan.”

Näiden piirteiden tunnistaminen itsessäni on onneksi johtanut siihen, että olen osannut lähteä etsimään keinoja saavuttaa tasapainoa, rauhaa ja suojaa itselleni. Se ei kuitenkaan ole ollut niin helppoa, koska informaatiotulva netissä on valtava. Kirjoja, kursseja ja keinoja on paljon, minkä takia oman itsensä kuuntelu ja omaan arvostelukykyyn luottaminen on vaikeaa, koska ei tiedä, minkä niistä valitsisi. Kun vaihtoehtoja on paljon, niin yhteen vaihtoehtoon tarttuminen ja siihen sitoutuminen on vaikeaa.

Informaatiotulva on saanut oloni jopa entistä rauhattomammaksi, minkä lisäksi se on aiheuttanut turhautumista ja epäonnistumisen tunnetta – vaikka vaihtoehtoja on paljon, niin miksi en silti ole onnistunut rauhan ja tasapainon löytämisessä?

Sitten törmäsin IHME-valmennukseen.

IHME-valmennus oli sysäys rauhaan, tasapainoon ja energiasuojaukseen – mutta se oli vasta alkua, koska sitten asioita alkoi tapahtua

Olen ollut aina kiinnostunut itseni kehittämisestä, henkisyydestä ja energia-asioista. Kiinnostuin IHME-valmennuksesta, koska valmennuksen käyneiden kokemukset sekä Piian ja Teemun omat kokemukset olivat hyvin samaistuttavia.

Minua epäilytti kuitenkin yksi asia, johon olen törmännyt lähes kaikissa muissa vastaavanlaisissa valmennuksissa.

Loppuuko tämänkin valmennuksen vaikutus heti kun valmennus päättyy? Vastaus on, että ei loppunut.

Niin IHME-valmennuksessa kuin muissakin valmennuksissa alku on tuntunut todella voimakkaalta ja energiamuutokset tuntee kehossa selvästi. Valmennuksen edetessä keho kuitenkin tottuu energioihin, jolloin fyysinen vaikutus tuntuu paljon miedommalta. IHME-valmennuksessa opin, että se on täysin normaalia. Täytyy vain asettaa vahva aikomus tekemiselle, luottaa omaan tekemiseen, lopettaa yliyrittäminen ja tehdä parhaansa. Se riittää. Palkinto tulee kyllä säännöllisen tekemisen myötä, vaikkei se joka kerta siltä tuntuisikaan. Ne ovat kuitenkin juuri niitä hetkiä, kun pitää jatkaa tekemistä.

”Täytyy vain asettaa vahva aikomus tekemiselle, luottaa omaan tekemiseen, lopettaa yliyrittäminen ja tehdä parhaansa. Se riittää. Palkinto tulee kyllä säännöllisen tekemisen myötä.”

IHME-valmennus on tuonut minulle rauhaa. Pystyn keskittymään paljon paremmin siihen mitä teen, kun olen ensin tehnyt IHME-metodin. Tekemiseni on tietoisempaa eivätkä ulkoiset tekijät häiritse minua samalla tapaa.

IHME-valmennuksen jälkeen minusta on tullut myös itsevarmempi, itseluottamukseni on parempi ja luotto omaan voimaani ja energiaani on kasvanut paljon. Tiedän täysin, mikä on minulle itselleni parasta ja miten minun kannattaa missäkin tilanteessa toimia oman hyvinvointini kannalta. Osaan nykyisin suojautua mm. IHME-metodin avulla negatiiviselta energialta ja huomaan, kuinka suojani meinaa pettää, jos en ole tehnyt metodia sinä päivänä.

Olen myös paljon energisempi, koska muiden ihmisten ja tilanteiden energiat eivät syö enää omia energiavarastojani. Kauppareissutkaan eivät enää väsytä. Energisyyden myötä elämääni on alkanut virtaamaan lisää iloa ja runsautta tuovia asioita. Jaksan myös itse laittaa hyvän kiertämään aiempaa useammin.

Konkreettinen esimerkki on se, että aloitin IHME-valmennuksen aikana työttömyyden jälkeen uudessa työpaikassa. Pääsin töihin, kun halusin antaa nykyiselle työnantajalleni palautetta heidän toiminnastaan. He pitivät tyylistäni kirjoittaa ja teen nyt kyseiselle yritykselle erilaisia kirjoitustöitä. Sitä kautta olen saanut elämääni myös juuri sellaisen työporukan, josta olen haaveillut.

”Olen myös paljon energisempi, koska muiden ihmisten ja tilanteiden energiat eivät syö enää omia energiavarastojani. Energisyyden myötä elämääni on alkanut virtaamaan lisää iloa ja runsautta tuovia asioita.”

Ennen valmennusta minulla oli pieni huoli varallisuudestani, mutta onneksi uskaltauduin lähtemään IHME-valmennukseen ja myöhemmin myös Ylösnousemuksen Portaaliin mukaan. Niiden myötä varallisuuteni on parantunut ja olen saanut valtavasti uusia positiivisia asioita elämääni.

Koen, että olen saanut moninkertaisena takaisin sen, mitä olen antanut itsestäni.

Millainen IHME-valmennus sitten oli?

IHME-valmennusta oli helppo tehdä osana arkea. Keskeisenä osana valmennusta on IHME-metodi, joka tehdään kuuntelun avulla aamuin illoin. 5 viikon valmennuksen aikana kuuntelut lyhenevät suurin piirtein viikoittain. Se on mukava asia, koska viikossa oma osaaminen kasvaa, eikä yhtä pitkää kuuntelua tarvitse enää seuraavana viikkona metodin tekemiseksi.

Myös valmennuksen tekstiosuudet olivat sopivan mittaisia ja Piian ja Teemun tekemät videot selvensivät erinomaisesti jokaisen viikon päätavoitteet. Se helpotti juuri oikeisiin asioihin keskittymistä.

Nykyisin teen IHME-metodin 2–3 kertaa päivässä. Kerran aamulla, kerran päivällä ja kerran illalla.

Huomaan heti, jos olen unohtanut tehdä metodin päivän aikana. Konkreettinen esimerkki kävi yksi päivä, kun minun piti käydä hakemassa avaimet eräältä koululta. Hain avaimet, menin takaisin autooni ja ihmettelin omaa oloani. Olin ärtynyt, vaikkei mitään ihmeellistä ollut tapahtunut. Tunnustelin omaa oloani ja totesin, että tämä ärtymys ei ole nyt omaa energiaani, vaan olin ottanut sen koululta mukaani. Tajusin, että olin unohtanut vahvistaa IHMEttä päivän aikana ennen koululle menoa.

Tuo kokemus sai minut tajuamaan, kuinka pitkän matkan olen päässyt eteenpäin siitä, mitä aiemmin olin. Olin taas hetken se energioita imevä sieni, joka en enää IHME-valmennuksen myötä ole ollut.

Ylösnousemuksen Portaalin hoidot ja kuuntelut ovat olleet erinomainen jatko IHME-valmennukselle

Portaalin energiahoidot ja hoitokuuntelut ovat auttaneet minua IHME-valmennuksen tavoin rauhan löytämisessä ja rauhallisen olotilan ylläpidossa. Jokaisen kuuntelun jälkeen olo tuntuu fyysisesti rauhoittuneelta. Eräs hoitopaketti oli niin voimakas, että olin kaksi viikkoa väsynyt.

Olen sitä mieltä, että keskitymme liian usein huolehtimaan muista kuin itsestämme.

Kuuntelut ovat parasta mahdollista itsestään huolehtimista. Itsestään huolehtiminen taas on myös muista huolehtimista, koska silloin jaksaa paremmin. Portaalin kuunteluiden myötä oma vireystilani on jatkuvasti parempi ja olen jaksanut taas osallistua aktiivisemmin vapaaehtoistyöhön, mikä on yksi intohimoistani. Tällä tavoin itsestään huolehtimalla saan laitettua hyvän kiertämään, koska väsyneenä vapaaehtoistyöt jäisivät vähemmälle.

”Keskitymme liian usein huolehtimaan muista kuin itsestämme. Kuuntelut ovat parasta mahdollista itsestään huolehtimista. Itsestään huolehtiminen taas on myös muista huolehtimista, koska silloin jaksaa paremmin.”

Yleisesti tykkään Portaalista kovasti, koska siellä on laaja ja jatkuvasti kasvava valikoima. Kuuntelut keskittyvät aina tiettyyn aihealueeseen, kuten pelkojen poistoon tai itseensä tutustumiseen. Näistä on takuulla hyötyä kaikille.

Siksi voin lämpimästi suositella IHME-valmennusta sekä Ylösnousemuksen Portaalin kuunteluita ihan jokaiselle. Olen itse hyvin analyyttinen ja looginen ihminen, ja tällaiset hengelliset valmennukset tasapainottavat sitä erinomaisesti. Ne auttavat minua keskittymään tähän hetkeen ja tuovat rauhan myös rauhattomaan arkeen.

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0