MIHIN ENERGIAHOITO AUTTAA?

Energiahoito auttaa tietoisiin ja alitajuisiin ongelmiin.

Tietoiset ongelmat ovat niitä, joiden tiedät olevan olemassa, mutta näihinkin on usein olemassa jokin alitajuisessa mielessä oleva syy. 
 


Alitajuiset ongelmat voivat olla oikeastaan mitä tahansa alkaen siitä, että lapsena jäit ilman tikkaria, kun muut saivat. Ne voivat olla myös aikaisemmista elämistä juontuvia alitajuisia ajatusmalleja, pelkoja, esteitä, jotka ovat voineet syntyä traagisten tapahtumien seurauksena tai elämänvalintojen seurauksena. Tässä on hyvä tiedostaa, että olimmepa olleet sitten uhrin taikka tekijän roolissa, jossakin trauman aiheuttaneessa tapahtumassa, molemmista rooleista riittää alitajunnassa puhdistettavaa.Energiahoidossa ei ole tarkoitus saada selville niitä tiedostamattomia syitä esimerkiksi pelolle, vaan puhdistaa sisimpää, jolloin pelko häviää. Mitä tahansa alitajunta kätkeekään, puhdistettavat asiat ovat sellaisia, jotka vaikuttavat minäkuvaan ja maailmankuvaan. Ne ovat ongelmia, jotka luovat pelkoa, turvattomuutta, arkuutta, alemmuudentunnetta, huonoa itsetuntoa, arvottomuutta, rakkaudettomuutta jne. Alitajuisiin ongelmiin on vaikeaa tai jopa mahdotonta päästä tietoisella mielellä käsiksi, ja kun niihin ei pääse käsiksi, ei niille myöskään voi tietoisella mielellä tai tahdonvoimalla tehdä mitään.Energiahoito pääsee käsiksi syvälle tiedostamattomaan kerrokseen ja puhdistaa sieltä niitä syitä, joita siellä on. Joskus niitä nousee tietoiseen mieleen, mutta useimmiten ei ole tarpeen tietää, mitä sieltä puhdistetaan. Usein energiahoidosta seuraa lyhytaikainen synkkyys, kun alitajunnasta nousee puhdistettua energiaa pintaan. Se on kuin harmaa kerros aurassa, jonka läpi katsellessa kaikki näyttää harmaalta ja voi helposti tulla ajatus, että hoidosta olikin vain haittaa. Päinvastoin ❤️ Tärkeää tässä vaiheessa on keskittyä siihen, että se on juuri sitä harmautta ja alitajuista synkkyyttä, joka hoidossa on irrotettu ja josta olet pääsemässä eroon. Hengitä valoa harmauden läpi ja ole kärsivällinen. Olet jo voiton puolella ❤️ Harmaus häviää kuitenkin yleensä nopeasti, mutta voi viedä muutaman päivänkin, joten toisinaan kärsivällisyyttä koetellaan hoitojen jälkimainingeissa. Jos osaat IHME-metodin, on se nopein apu harmauden hälventämiseen ja kiitollisuuden tuntemiseen. ❤️

HOITO VAI HOITOSARJA

Vastaus riippuu hyvin paljon siitä, millaisen ongelman tai puhdistuksen kanssa juuri tällä hetkellä painiskelet. Mikäli yhden hoidon jälkeen tuntuu siltä, että homma jäi vähän kesken, on silloin totta kai aihetta jatkaa työtä hoitosarjan merkeissä. Ylösnousemuksen Portaalissa tämä on helppoa, kun samaan kuukausimaksuun saa käyttää hoitokuunteluita vaikka 24/7 ja hoitosarjan kesto ja intensiivisyys on vain itsestä kiinni. 

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0