❤️ LEIJONAPORTAALIHOITOJEN TAPAHTUMAT, OSA 2 ❤️

💚 SMARAGDISÄTEEN RUNSAUSHOITO 💚

Tässä hoidossa mentiin todella syvälle puhdistuksen kanssa. Niin syvälle ja sellaisiinkin asioihin, joita ei ollut hyvä nostaa tietoisuuteen. Eikä se mitään, pääasia että poistui 🙏🏻

Sinusta poistettiin kaikkea sitä vanhaa, mikä on sinun runsaudenvirtaasi kuivattanut, kaikkia negatiivisia ajatuksia, tunteita, muistoja, niin tietoisesta kuin tiedostamattomasta mielestäsi. Tämä kaikki tehtiin, että pystyisit antaa runsauden virrata vapaasti, sinuun ja sinusta poispäin, tasapainoisesti. Ei tarvitse väkisin otsa kurtussa pusertaa, vaan hengitä, ja anna virrata. Salli. Luota.

”Kunpa voisin” -ajatusmalliasi muokattiin muotoon Minä pystyn.

Kiitollisuuttasi kohotettiin suuresti, avaamaan silmät ja ymmärtämään, näkemään ja ennen kaikkea tiedostamaan, miten paljon sinulla jo on runsautta 💚 Miten paljon on hyvää ympärilläsi ja sinussa itsessäsi. Ettei ajatuksesi olisi liikaa muualla, kuin tässä hetkessä. Ja kun näet kaiken sen runsauden, jossa jo elät, pystyt siitä lähteä luomaan runsautta enemmän itsellesi.

Mestari Merlin oli selkeästi tämän Runsaushoidon kapellimestari, ja sait yhdessä hänen kanssaan manifestoida tulevaisuuttasi.

”Me luomme yhdessä.” Merlin sanoi sinulle.

Auraasi puhdistettiin suuresti. Sitä muokattiin, uudistettiin ja eheytettiin. Todellinen tehopesu koko hoito 🌪 Niin kokonaisvaltainen, että ei mikään ihme, jos tarvitset lepoa ja vettä paljon tämän hoidon jälkeen, ja ei mikään ihme, että hoidon jälkeinen elämä on jotenkin kauniimpi, sen värit ovat kirkkaammat, kun sallit niiden olevan 🌈🙏🏻

Hoidon lopuksi auraasi laitettiin kahdeksan runsauden avainta, jotka kulkevat mukanasi ja auttavat sinua kohtaamaan juuri ne ihmiset, asiat ja tapahtumat, joiden avulla pystyt parhaiten runsautta elämääsi luomaan. Tulet vetämään puoleesi oikeanlaisia ihmisiä ja asioita. Muista nämä avaimet aurassasi ja ole valmis tekemään töitä runsautesi eteen. Jos joku asia, ihminen tai idea johon törmäät, tuntuu sydämessäsi hyvältä, kuuntele sitä ääntä ja tartu tilaisuuteen 💚🌟 

🥰 KUTSUUKO TÄMÄ HOITO SINUA? 😍

Tilaa tämä upea Smaragdisäteen Runsaushoito itsellesi, saat ilmoittaa maksutta mukaan alle 17v lapsesi ja kaikki lemmikkisi 💚

Hoitosi hinta on vain 52€, näin jokainen halukas perhe pääsee mukaan 💛

Tilaa oma ja perheen Smaragdisäteen Runsaushoito täältä 💚Hoidon jälkeen saat vastaanotto-ohjeet ja saat ottaa hoidon vastaan itsevalitsemana ajankohtana. Tilattavissa 22.8. saakka täältä✨ LEIJONAPORTTI 2021: Smaragdisäteen Runsaushoito

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0