❤️ LEIJONAPORTAALIHOITOJEN TAPAHTUMAT, OSA 1 ❤️

🐉💕 SYDÄNVIRTAUKSEN LOHIKÄÄRMEHOITO 💕🐉 

Jos sydänkeskus voi jossakin hoidossa olla oikein toooodella suuressa pyörityksessä, niin tässä hoidossa se oli 💗 Tämä hoito kanavoitiin ensimmäisenä Leijonaportaalin hoidoista. Tuntui, kuin koko sydänkeskus olisi ollut suuressa pyörityksessä ja mankeloinnissa, ja niinhän se todella oli 💗

Tämän hoidon suurimpana teemana oli hoitaa sitä, kun olet luottanut johonkin ihmiseen ja myöhemmin onkin paljastunut, ettei hän ollutkaan luottamuksen arvoinen 🤦‍♀️🤦‍♂️ Pettymystä, shokkia, traumaa, taakkaa, syyllisyyttä, epäluottamusta, arvottomuutta, turvattomuutta… 😭 Minä tunsin rakas sinun kipusi, mutta voin kertoa, että tämä hoito teki paljon 🙏🏻

Sydänchakran hoitaminen puhdisti suuresti myös juurichakraa, solar pleksusta ja kurkkuchakraa.

Juurichakrastasi hoidettiin turvattomuuden tunnetta. Se kamala tunne, kun matto on vedetty jalkojesi alta ja epäluottamus on paljastunut sinulle. Olet jäänyt tunne-elämässä ja ehkä fyysisenkin elämän osalta täysin tyhjän päälle. Tyhjyys. Tätä sinusta rakas hoidettiin, sinua autettiin. Sydämesi epäluottamusta hoivattiin, tuskaasi helpotettiin 💗

Solar pleksuksestasi hoidettiin pelkoa tulla petetyksi uudestaan. Eihän luottaminen ole koskaan helppoa petetyksi tulemisen jälkeen. Monelle se on jopa mahdotonta, ja voi miten hienoa on, että nyt sitä hoidettiin näin suurella intentiolla 💗

Totuuden paljastuminen saa aikaan niin monenlaisia tunteita, surusta vihaan ja syyllisyydestä häpeään, jne. Luottamuksen pelkoa hoidettiin hyvin syvältä sinusta. Kun joku on joskus pettänyt luottamuksesi, lisää se epäluottamustasi niin moneen eri suuntaan, itsesi tiedostamatta. Sitä saattaa ihmetellä, että miksi onkaan niin vaikeaa luottaa siihen, että elämä kantaa, runsaus virtaa tai että tosirakkaus löytyy, tms. ja syynä tähän epäluottamukseen onkin ollut jonkun toisen ihmisen epäluottamus sinua kohtaan. KAIKKI LINKITTYVÄT TOISIINSA.

Kurkkuchakraasi hoidettiin, ettet enää peittelisi tunteitasi, vaan tuntisit aidosti kaikki tunteet. Sinua hoidettiin, ettet peittelisi totuutta itseltäsi tai muilta, vaan tuntisit ja puhuisit aidosti. Vaikka sinut petettiin, (on sitten kyse tämän tai menneen elämän tapahtumasta), on sinulla silti lupa ja oikeus tuntea kaikki ne pettymyksen tunteet, niitä ei tarvitse piilottaa (enää).

Hoito oli erittäin vahva. Sinut käärittiin sydämen tehopesun jälkeen suureen Universaalin Rakkauden peittoon, jossa sait olla kaikessa rauhassa käärittynä, eheytymässä, mestarit ja rakkauden lohikäärmeet vierelläsi 💞

🧘🏼‍♀️ HOIDON PÄÄTTEEKSI 🧘🏼‍♀️

Taakka, jota hoidossa sydämestäsi poistettiin, saattaa tuntua hoidon jälkeen ihan fyysisinä tuntemuksina, tiedäthän, niin kuin elämässä yleensäkin, jos kannat raskasta painoa oikein pitkään, ja lopulta kun päästät siitä irti, tuntuu se vielä kehossa hetken aikaa. 

Tarvitset palautumista. Muista hengittää IHMEttä ja vastaanottaa Ylösnousemuksen Portaalin hoitokuunteluista Rafaelin metsä -hoitokuuntelua sekä Suurta Viisauden Kirja -ohjattua meditaatiota 🙏🏻💗

🥰 KUTSUUKO TÄMÄ HOITO SINUA? 😍

Tilaa tämä upea puhdistusrakkaushoito itsellesi, saat ilmoittaa maksutta mukaan alle 17v lapsesi ja kaikki lemmikkisi 💗 Hoitosi hinta on vain 32€, näin jokainen halukas perhe pääsee mukaan 💗

Tilaa oma ja perheen Sydänvirtauksen Lohikäärmehoito täältä ❣️ Hoidon jälkeen saat vastaanotto-ohjeet ja saat ottaa hoidon vastaan itsevalitsemana ajankohtana. Hoito on tilattavissa 22.8. saakka täältä https://valkoisenliekinvoima.fi/tuote/sydanvirtauksen-lohikaarmehoito/ 

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0