Leijonaportti 2021

Mikä Leijonaportti on?

Leijonaportti on vuosittain toistuva astrologinen tapahtuma, jossa Aurinko, Maa ja Sirius ovat linjassa Leijonan tähtikuviossa. Tämä kosminen linjaus avaa portaalin, jonka kautta korkeampien ulottuvuuksien vaikutus heijastuu kaikkiin ihmisiin maapallolla. Se vaikuttaa tiedostamatta energiakehoihimme ja sitä kautta tunteisiin, ajatteluun, uniin ja värähtelyyn yleensäkin.

Milloin Leijonaportti on auki?

Leijonaportin portaali alkaa avautumaan heinäkuun lopulla. Täysin avonaiseksi portaali pamahtaa 8.8. ja sen vaikutus jatkuu aina 22.8. saakka.

Miksi Leijonaportista pitäisi kiinnostua?

Tuhansien vuosien ajan Leijonaportti on siivittänyt henkisiä ihmisiä kohti korkeampaa kirkkautta. Ajankohta on ollut varsinkin Egyptissä niin tärkeä, että Gizan pyramidit on rakennettu niin, että ne muodostavat linjan Siriuksen kanssa Leijonaportin avautumisen aikaan.

Leijonaportaalin aukioloaikana on helpompi olla yhteydessä korkeampiin tasoihin, omaan korkeampaan minuuteensa, sekä valomaailman auttajiin. Tänä aikana fyysinen maailma ja korkeammat elämän tasot ovat lähempänä toisiaan kuin muina aikoina.

Tämä maailmojen lähentyminen voi johtaa spontaaneihin kohtaamisiin valomaailman kanssa, selväaistien kehittymistä, chakrojen avautumista, merkityksellisten unien näkemistä, enkelten, yksisarvisten, mestareiden tai muiden korkeiden valo-olentojen tapaamista jne.

Ennen kaikkea Leijonaportaali on suuri mahdollisuus tietoisesti kehittää itseään ja kohottaa värähtelyään 💛

Runsaus

Kun Leijonaportin aikana olet lähempänä valomaailmaa ja valominääsi, pystyt manifestoimaan paremmin. Leijonaportin aika onkin varsinaista runsauden manifestoinnin aikaa ja mikäli asetat intentiosi ja keskityt luomaan itsellesi runsautta, tulet huomaamaan vaikutukset hyvin nopeasti.

Leijonaportin ollessa auki, olemme kaikki lähempänä valomaailmaa kuin muutoin 💕 On siis verrattain täydellinen aika energiahoidoille 💛

Valomaailman apu

Mestarit, enkelit, yksisarviset, lohikäärmeet ja muut valo-olennot ovat koko ajan valmiina auttamaan, mutta suurimmaksi osaksi me yritämme härkäpäisestikin pärjätä omillamme. Tai sitten vaihtoehtoisesti pyydämme apua joka asiaan, mutta emme tee omaa osuuttamme. Nämä kaksi polkua ovat yhtä hitaita kulkea vaikka ovatkin oikeastaan toistensa peilikuvia.

Hedelmällisintä yhteistyö on silloin, kun me itse haluamme tehdä jotain ja pyydämme siihen valomaailman tyypit avuksi. Ei siis niin päin, että odotetaan passiivisesti, että valomaailma toteuttaa toiveemme ja itse vain odotellaan. Silloin saa odottaa maailman tappiin saakka, eikä mikään muutu.

Kun itse olemme motivoituneita, keskittyneitä ja määrätietoisia, sekä pyydämme valomaailmaa auttamaan ponnisteluissamme, silloin he ryntäävät auttamaan. He ovat nimensä mukaisesti valonauttajia. Auttajia, eivät työnjohtajia.

Yhteenveto

Leijonaportti antaa sinulle mahdollisuuden, valomaailma auttaa sinua, sinä itse kuitenkin päätät käytätkö mahdollisuuden vai et.

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0