Kesäpäivänseisaus

Moikka 💛

Neljä kertaa vuodessa tapahtuu päänupissani jotain, kun sieltä pyrkii ulos kirjoitusta, jonka sisältöä en koskaan tiedä etukäteen. Tasaus- ja seisauspäivät ovat ehkä sen vuoksi itselleni niin tärkeitä, että oma elämäni muljahti pysyvästi talvipäivänseisauksena 2012, eikä se sen jälkeen ole entisensä ollut. Kaikki oli alkanut jo puoli vuotta aiemmin kesäpäivänseisauksena, mutta ymmärrys tästä kaikesta tuli vasta paljon myöhemmin, kun kelailin asioita taaksepäin katsellen ja asioita yhdistellen. Siitä omasta suuresta muljahduksesta tulen kirjoittamaan toisella kertaa tarkemmin, mutta sen jälkeen on kiinnostanut suuresti se, mitä näinä päivinä oikein tapahtuu. Kesäpäivänseisaus on jo aivan ovella ja se tarkoittaa, että vuoden suurin mahdollisuus mullistukseen on alkamassa. Kääntyykö tänä kesänä sinun elämäsi juna uudelle raiteelle?

Mahdollisuus

Kesäpäivänseisauksen merkitys henkiselle kasvulle on ennenkaikkea suuri mahdollisuus. Mitään ei tapahdu silloinkaan itsestään tai vain sen vuoksi, että on kesäpäivänseisaus ja suuri valoaalto. Se on vasta mahdollisuus. Mutta. Kun tämän kesäpäivänseisauksen tarjoaman suuren mahdollisuuden käyttää, ei maailma ole sen jälkeen enää sama kuin ennen. Kesäpäivänseisaus tarjoaa täydellisen ikkunan hypätä tietoisuudessa sellaiselle tasolle, jolla ei aikaisemmin ole ollut. Tämä mahdollisuus on jokaisella, sillä jokainen voi hypätä omalta tasoltaan ylöspäin.

Kesäpäivänseisauksessahan on kyse lopulta vain auringonvalosta ja siitä, että auringonvaloa on tuona päivänä pohjoisella pallonpuoliskolla enemmän kuin yhtenäkään toisena päivänä vuodesta. Mutta mitäs auringonvalo sitten symboloi niin suurella voimalla, että tätä päivää on vuosituhansien ajan juhlittu?

Alla on lyhyt tiivistelmä juhlapäivän todellisesta luonteesta 💛

Muistutus

Auringonvalo edustaa voimaa ja tarkemmin sanottuna elämänvoimaa, luomisvoimaa 💛 Se on yhtä kuin sisäinen voima, luomisvoima, tahto. Kesäpäivänseisauksen suuri valoaalto on muistutus siitä, että ihminen ei ole ytimeltään eläin, jolle on evoluution seurauksena kehittynyt suuret aivot ja niiden mukana tietoisuus minuudesta. Kesäpäivänseisaus muistuttaa valoaallollaan, että ihmisen todellinen ydin on energiaolemus, joka käyttää ihmisen fyysistä kehoa asumuksenaan, kokeakseen elämää fyysisellä tasolla, ihmiskehossa. Mikäli haluat vahvistaa todellista ydintäsi, on sitä varten Kesäpäivänseisauksen hoitopaketin ensimmäinen hoito.

Luomisvoiman valjastaminen käyttöön vaatii tietenkin paljon muutakin kuin vain tahdon, mutta ilman tahtoa luomisvoima ei herää lainkaan. Tahto on kaiken alku. Luominen itsessään on oman energian laajentamista ulospäin. Aina, kun lisäät johonkin asiaan omaa energiaasi, luot. Olipa kyse sitten jonkin esineen tekemisestä, leipomisesta, rakentamisesta, suunnittelusta tai mistä vaan, kun lisäät asiaan omaa energiaasi, sinä luot. Kun käytännön luomistyötä jalostetaan ja siirrytään käyttämään sisäistä luomisvoimaa asioiden manifestointiin, vaatii se sisäiseltä voimalta jo paljon enemmän kuin vain heräämisen. On harjoitettava, että taito kehittyy.

Tahto

Tahtoa tarvitaan jokaiseen asiaan, mitä haluaa saavuttaa tai tehdä. Pelkkä toive ei saa vielä energiaa liikahtamaan, eikä näin ollen mitään aikaan. Se on näin kesäaikana hyvin verrattavissa nurmikonleikkuuseen. Jos esittää seuraavanlaisen pyynnön mielessään; “Toivon, että huomenna olisi sen verran aikaa, että saisin tuon ruohon leikattua tai edes aloitettua.”, niin illalla on helppo todeta, että voi voi, kun sitä aikaa ei nyt tullutkaan… Tahto puolestaan ilmenee esimerkiksi siten, että toteat ääneen, että “Huomenna muuten leikkaan tuon ruohon, satoi tai paistoi.” Todennäköisyys sille, että nurmikko on illalla lyhyempi, on satakertaisesti suurempi kuin hennon toiveen jälkeen. Tahto siirtää vuoria, ei toive.

Meillä jokaisella on sisimmässämme uskomattoman suuri voima. Suurempi, kuin kukaan meistä edes ymmärtää. Uskomatonta on myös se, miten hyvin me osaamme sen voiman sisimpäämme kätkeä ja itseltämme piilottaa. Oman luomisvoiman saa viritettyä käyttöön Kesäpäivänseisauksen hoitopaketin toisessa hoidossa.

Vastuu

Oman voiman ja suuren tahdon käyttäminen pitää sisällään tietenkin myös suuren vastuun. Kaikki mitä luot, palaa jossain muodossa takaisin. Tämä on Karman laki, joka kannustaa käyttämään tahtoa oikein ja hyviin asioihin. Koska emme aina pysty näkemään, mikä on korkeimmaksi parhaaksi, voimme tahtoa ns. “ominpäin” käyttämällä luoda itsellemme velkaa. Tähän asiaan auttaa Kesäpäivänseisauksen hoitopaketin viimeinen hoito, jossa aktivoidaan korkeampi silmä. Korkeampi silmä on kolmannen silmän ja kruunuchakran välissä oleva hengen silmä, joka ohjaa ja opastaa korkeimman parhaan pariin aina ja väsymättömästi. Korkeamman silmän aktivoiminen on kesäpäivänseisauksen hoitopaketin sinetti, kruunu, joka varmistaa sen, että hoitopaketin jälkeen tahdon käyttäminen luo vain hyvää, jokaisella tasolla ja korkeimmaksi parhaaksi 💛

Rakkaudella,
Teemu

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0