MITÄ OLET, SITÄ VEDÄT PUOLEESI

Tiesitkö, että kaikki mitä ajattelet, tunnet, sanot tai kirjoitat, on energiaa? Tiesitkö, että maailmankaikkeus vastaa aina energiaasi, tuoden sinulle aina juuri sitä, mitä itse säteilet ulospäin? Vaikka et edes sanoisi mitään, mutta sisimmässäsi ajattelisit matalavärähteisesti, negatiivisesti tai ilkeästi, vastaa maailmankaikkeus energiaasi samalla lailla, tuoden elämääsi esim. sinua kohtaan ilkeän ihmisen, outoja onnettomuuksia, vaikeuksia, “huonoa tuuria” tms. Mitä olet, sitä vedät puoleesi.

Jos kannat sisimmässäsi ja aurassasi murheita, taakkaa, surua, kipua, huolia, stressiä ja alitajuisia ja tietoisia traumoja, vedät sitä kaikkea puoleesi vain lisää. Se on niin yksinkertaista. Tiedän, se kuulostaa raa´alta, kun on muutenkin vaikeaa, mutta näin maailmankaikkeuden lait toimivat. Mitä olet, sitä vedät puoleesi.

TILANTEEN MUUTTAMINEN

Jos haluaa, että ulkoinen maailma muuttuu, täytyy muuttaa sitä energiaa, mitä sisimmässään kantaa. Täytyy puhdistaa ja tasapainottaa, käsitellä negatiiviset tunteet ja päästää niistä irti, että voisimme vetää puoleemme enemmän positiivista. Kuulostaako vaikealta? Se voi olla hyvin vaikeaa, jopa mahdotonta, mutta ei sen tarvitse olla.

Meidän elämäntehtävämme on tehdä valomaailman ohjauksessa helppoja työkaluja, että jokaisen olisi helppo tehdä mahdottomasta mahdollista 💛

IHME -METODI MUUTTAA VÄRÄHTELYÄSI

IHME -metodin käyttö muuttaa maailmasi, muuttamalla ajatusmallisi ja tunnereaktiosi. Et voi muuttaa värähtelyäsi teeskentelemällä, vaan sisimmässä täytyy oikeasti tapahtua muutos. IHME tekee tämän muutoksen. Ajatusmallit ja tunnereaktiot puhdistuvat, tasoittuvat ja kohoavat uuteen värähtelyyn, jolloin säteilet ympärillesi rauhaa, rakkautta, kiitollisuutta ja viisautta. Ja edelleen vedät puoleesi sitä mitä värähtelet. Tulee ihania ihmissuhteita, kauniita hetkiä, onnea, runsautta ja positiivisuutta.

IHME -metodi on sinulle tärkeä. Ihan todella tärkeä. Se on myös minulle tärkeä, ja se on meille jokaiselle tärkeä. IHME -metodi yhdistää sinut henkesi valoon, jolloin toimit henkesi ohjauksessa. Eikö olisikin ihanaa, kun voisit luottaa, että toimit oikein kiperässä tai vaikka helpommassakin tilanteessa? 💛

HEI HEI RAIVOKOHTAUKSET, MYKKÄKOULU JA PIIKITTELY. TERVETULOA VIISAUS JA TASAPAINO 🙏🏻 

Henkesi tuntee sinut läpikotaisin, hän on se, joka on elämänkirjasi kirjoittanut, suunnitellut kaiken, ja hän tietää, mikä on parhaaksesi. Korkeimmaksi parhaaksesi ✨ Eikö kuulostakin mahtavalta sellainen elämä, jossa sinulla olisi koko ajan kädessä täydellinen kartta ja kompassi 🗺🧭 jotka näyttävät suunnan. Sitä on IHME 🙏🏻

HEI HEI EPÄMÄÄRÄISET OIREET JA IRTONAINEN OLO. TERVETULOA RAUHA JA LÄSNÄOLO 🙏🏻

IHME -metodin avulla sinun jalkasi pysyvät maassa, olet yhteydessä planeettaamme, elät tässä hetkessä ja saat heittää heipat kaikille niille ikäville oireille, joita maadoittumattomuus on sinussa aikaansaanut.

HEI HEI TOISTEN IHMISTEN RASKAAT ENERGIAT

IHMEessä eläen värähtelysi kohoaa joka hetki ja sen avulla sinä elät omassa voimassasi, suojassa, herkkänä, vahvana, itsetietoisena. Sinä et enää vedä toisten ihmisten energioita itseesi ja kärvistele sen jälkeen mielen ja kehon kivuissa ja tuskissa, jotka eivät edes ole sinun.

HEI HEI SÄHELTÄMINEN JA AIKAANSAAMATTOMUUS

IHME -valmennus opettaa sinut keskittämään oman energiasi tarkasti siihen, mihin ikinä haluat sen keskittää. Et enää sähellä miljoonaan eri suuntaan yhtä aikaa, vaan keskität energiasi oikealla tavalla oikeaan asiaan, saaden asioita ja tehtäviä nopeasti hoidettua.

IHME -VALMENNUKSEN VAIKEUS ON SEN HELPPOUS.

Moni asiakas on ihmetellyt, miten niin simppeli, nopea, helppo ja vaivaton metodi voi oikeasti muuttaa koko elämän? 😍 Se muuttaa ja jokainen huomaa sen itse omalla kohdallaan. IHME tekee sisimmässä niin paljon. Se puhdistaa, parantaa, muuntaa, tasoittaa, rauhoittaa 🙏🏻 Ja kun sisin muuntuu kevyemmäksi, positiivisemmaksi ja koko värähtely korkeammaksi, alkaa se vaikuttamaan väistämättä myös ulkoiseen elämään. Myös sinulla 🙏🏻

IHME -METODI TOIMII, KUN SITÄ KÄYTTÄÄ.

Mitä kauemman aikaa IHME -metodia käyttää, sen suurempia muutoksia se aikaansaa. IHME -valmennus on kanavoitu juuri Sinua varten, että sinulla on loppuelämäksesi helppo ja nopea työkalu, joka korjaa, puhdistaa, parantaa, tasapainottaa ja rauhoittaa. Ei se vastoinkäymisiä pyyhi elämästäsi pois, sillä tottakai niitäkin tarvitaan, että opitaan eri tunteista, mutta IHME auttaa käsittelemään tunteita, oppimaan niistä ja päästämään irti nopeammin. Kaikki on IHMEessä helpompaa, niin päätösten tekeminen, rajojen asettaminen, asioiden loppuun saattaminen, runsauden luominen, anteeksi antaminen, ja kaikki, mitä ikinä voit kuvitella.

MUUTOS ALKAA

Jo ensimmäinen kerta, kun saat kokea IHMEen korkean energian, saa se sinussa muutoksia aikaan. Kyllä, tuo 13 minuutin kuuntelu, jolla aloitamme.

Seuraavalla viikolla metodin kuuntelu kestää vain 7 minuuttia, ja kolmannesta viikosta lähtien enää vain 4 minuuttia. Lopulta viidennestä viikosta eteenpäin olet jo niin harjaantunut IHME -metodin käyttäjä, että teet IHMEen mielessäsi, missä ja milloin vain, ainoastaan muutamassa sekunnissa. So simple 💛 

ALOITA HETI. ODOTTELUN AIKA ON OHI.

Olet odotellut jo tarpeeksi, nyt on aika tehdä muutos. Ottaa ensimmäinen askel. Tilaa valmennus ja aloita se heti  🌼 Tulet taatusti vielä kiittämään minua tästä kehotuksesta 💛

ENTÄS JOS EI OLE AIKAA?

Höpö höpö 💛 Kaikilla on aikaa raivata kalenteriinsa 13 minuuttia aamuun ja 13 minuuttia iltaan. Sen jälkeen 7 minuuttia aamuun, päivään ja iltaan. Sen jälkeen 4 minuuttia aamuun, päivään ja iltaan. Ja sen jälkeen muutamia sekunteja sinne tänne pitkin päivää.

Sinusta tulee paljon aikaansaavampi, joten sinulle jää todella paljon enemmän aikaa ja energiaa, mikä ennen on mennyt murehtimiseen ja miettimiseen. Sinä alatkin toimimaan ja tekemään, IHMEessä eläen 💛✨

ENTÄ JOS SILTI VIELÄ VÄHÄN EPÄILYTTÄÄ?

Klikkaa tästä suljettuun Facebook-ryhmäämme, jossa on satoja IHME-valmennuksen jo käyneitä ihmisiä. Tule aistimaan sitä energiaa, sitä rauhaa, tasapainoa ja iloa, joka täyttää elämän, kun IHME-metodi on käytössä 💛

– Terkuin Piia

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0