Pauliina – Merkityksen löytäminen synkkyyden keskeltä

Kaikki alkoi, kun menetin kaksi vauvaa.

Lasten kuolema syöksi minut syvään ja synkkään uhrienergiaan, joka hallitsi elämääni pitkään.

Tilanne tuntui toivottomalta, koska uhriutumisesta on vaikea päästä eroon. On vain jatkuva tunne, että minä olen kokenut vääryyttä ja minä olen uhri. Se oli suunnatonta roskaruokaa egomielelleni.

Jälkeenpäin olen tajunnut, että uhrienergia ruokki huomionsaamistani niin, että se toi hetken hyvän olon, kunnes uhrienergiat palasivat ja sitä vain alkoi etsimään jälleen uusia keinoja todeta kokeneensa vääryyttä.

Kierre oli loputon. Niin kauan kuin elin uhrienergiassa, vedin sitä myös puoleeni.

Energiani olivat täysin jumissa synkkyydessä ja negatiivisuudessa. Soppaa pahensi se, että olen herkkä muiden energioille, joten kannoin mukanani myös muilta imemääni negatiivista energiaa. Minua saattoi kiukuttaa asiat, jotka eivät edes liittyneet minuun tai energiakenttiini.

Lopulta tajusin, että tämä tilanne ei pääty koskaan, jos en päätä lopettaa sitä. Päätin, että minun täytyy tehdä jotain perustavanlaatuista muutosta elämääni ja arkeeni, jos haluan uhrienergiasta eroon.

Onnistuin muutoksessa. Ja vieläpä hyvin pienin teoin. Huomaan nykyisin myös muiden ihmisten uhrienergiat.

Tilanne ei pääty koskaan, jos sitä ei itse päätä lopettaa

Pitkäaikaistyöttömyys, perussairaudet tai muut elämän vastoinkäymiset etenkin näin korona-aikaan luovat selvästi ihmisiin uhrienergiaa, joka pitää otteessaan niin kauan kuin asialle päättää tehdä jotain. Tiedän, koska olen itse käynyt sen polun hyvin synkällä tavalla.

Toivottavasti nämä kokemukseni saavat sinut nopeammin pois uhrienergioista, eikä sinun tarvitse käydä yhtä pitkää polkua kuin minun. Se polku loppuu vasta, kun sille tekee itse lopun.

Minulla se loppu oli IHME-valmennus.

IHME opetti muutoksen löytyvän lähempää kuin uskoinkaan – itsestäni

Minua kiinnosti oman henkisyyteni kehittäminen jo ennen IHME-valmennusta. Tiesin sitä kautta joitain Piian ja Teemun valmennuksia, mutta IHMEeseen törmätessäni aistin heti, että tämä on oikea suunta, johon minun tulee lähteä.

Suurin muutos valmennuksen aikana tapahtuu ymmärryksessä omasta itsestään. Ymmärsin, että suojaa tai valoa ei tule hakea muualta, vaan muutos lähtee aina itsestä. Kun oppii luottamaan itseensä, oman valon huomaa, mikä luo myös suojaa.

Piian ja Teemun aikaansaama muutos oli järisyttävä ja todellinen heräämisen hetki. Tajusin, että pystyn itse vaikuttamaan siihen, millaisia energioita käyn läpi ja miten elän niitä. Koen myös, että uhriutuminen on ollut osa tätä prosessia, jotta pystyn näkemään näin suuren kontrastin nykytilani ja aiemman uhrienergiani välillä.

Moni valmennusta harkitseva voi ajatella, että nyt ei ole hyvä hetki, kun on kaikenlaista meneillään. Mutta juuri silloin valmennus kannattaa käydä. IHME on ollut minulle korvaamattoman arvokas työkalu pääsemään pois tilanteesta, jossa en halunnut enää olla.

Valmennuksen keskiössä on IHME-menetelmä. Kun sen oppi tekemään, niin aikaa menetelmän tekoon kuluu muutamia sekunteja. Nykyisin teen sitä esimerkiksi kauppajonossa, autolla ruuhkassa ajaessa tai jos olen menossa esimerkiksi haastavaan tai jännittävään tilanteeseen.

Menetelmä nostaa värähtelyitä, tuo turvallisuuden tuntua ja se siivoaa negatiivisen sakan mielestä. Olosta tulee sallivampi, hyväksytympi ja rakkaudellisempi. Hankalat ihmiset ja tilanteet opettavat nykyisin valtavasti, vaikkei se heti siltä tuntuisikaan.

Yleisesti menetelmä on parhaimmillaan tilanteissa, joissa kokee epävarmuutta tai negatiiviset tunteet meinaavat puskea mieleen. Tällöin menetelmä vahvistaa valoa ja energioita.

Muutos näkyi ensin itsessä, sitten kaikkialla ympärilläni

Ymmärrän nykyisin paljon paremmin, mistä omat tuntemukseni, olot ja kivut johtuvat. Siten osaan peilata niitä omiin energioihini ja miettiä, että voinko tehdä niille jotain. Usein pystyn ja muutos on välitön.

Menetelmä nostaa itsetuntoa, turvallisuuden tuntua ja voimavaroja. Tulee tunne, että minulla on kaikki hyvin ja että minulla on kaikki keinot poistaa huonoja energioita elämästäni. Huonojen energioiden siivoaminen mielestä on verrattavissa ihan kodin siivoamiseen. Tulee raikkaampi, kiitollisempi ja avonaisempi olo.

Nyt kun olen oppinut vaikuttamaan itseeni, voin vaikuttaa myös ympäristööni.

Aloitan aamun aina IHME-menetelmällä, sillä jos sen joskus jättää välistä, niin koen paljon useammin päänsärkyä, kiukkuisuutta ja nappaan esimerkiksi lapsestani energiaa itseeni, jolloin soppa on valmis.

Huomaan myös, miten kodista alkaa tulemaan siivottomampi ja tavaraa alkaa kertymään nurkkiin, jos menetelmä unohtuu tehdä. Kun teen menetelmää, niin energiani pysyvät korkealla ja saan asioita aikaan paljon paremmin, jolloin myöskään tavaroita ei kerry nurkkiin.

Myös oma uneni paranee menetelmän myötä ja näen vähemmän painajaisia. Uni on kaikin puolin levollisempaa.

Kenelle suosittelen IHME-valmennusta?

Jos omat energiat mietityttävät yhtään tai sinua kiinnostaa energiatyöskentely, itsensä kehittäminen ja henkisyys, niin silloin suosittelen valmennusta kelle tahansa. Mikäli valmennukseen vain sitoutuu, niin siitä hyötyy 100 % varmasti. Niin paljon olen kuullut tästä muiltakin hyvää.

IHME ei avaa silmiä, vaan sydämen.

Valmennus antaa työkalut parempaan arkeen. Kaikista vapauttavinta on se, että sen jälkeen kaikki on vain itsestä kiinni. Potentiaali on meissä jokaisessa jo valmiiksi ja IHME on keino kaivaa se esiin ja ohjata itsensä haluamalleen polulle. Se ei avaa silmiä, vaan sydämen.

Minä sain valmennukselta juuri sen, mitä lähdin hakemaan. Se on korvaamattoman arvokasta, minkä takia suosittelen IHME-valmennusta äärimmäisellä lämmöllä.

– Pauliina Myllymäki

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0