Muutoksen hallinta

Muutos on ainoa asia joka elämässä on pysyvää, joten muutoksen hallinta on äärimmäisen tarpeellinen taito. Kaikki muuttuu koko ajan ja se on ihan oikein, niin pitääkin. Sinä et ole tuuliajolla muutoksen pyörteissä, vaan sinulla on valta hallita ja ohjata muutosta. Ohjaat itseäsi elämäsi merellä kuin taitava kippari Saaristomerellä. Kipparit eivät kuitenkaan joudu tekemään työtään yksin, heitä auttavat luotsit, jotka varmistavat, että pienet ja suuret laivat löytävät turvallisesti perille satamaan.

Elämäsi merellä sinullakin on omat luotsisi, jotka ohjaavat ja auttavat, jos niin haluat. Valonauttajat ovat jatkuvassa valmiudessa, mutta sinun täytyy olla se, joka ottaa radiopuhelimen ensimmäisenä käteen. Jos vain odottelet, ei kukaan tule ottamaan kädestäsi kiinni ja ala taluttamaan oikeaan suuntaan. Pyydä apua ja ole vastaanottavainen ohjaukselle sen jälkeen. Pysy luottavaisena ja toimi ohjauksen mukaan, jota saat.

Miten valomaailma ohjaa?

Moni kysyy minulta, mistä tietää miten valomaailma ohjaa? Mistä tietää mitä tehdä, jos on päätettävä tärkeä asia? Mistä voisi tietää ja olla varma, että ihan varmasti tekee oikean ratkaisun?

Tiedän, että joskus omiin päätöksiin on vaikea luottaa. On mukana murhetta ja pelkoa tulevaisuudesta. Moni kaipaa vahvistuksen lisävahvistuksia ja vielä triplavahvistuksia. Olen itsekin tarvinnut aikoinaan paljon vahvistusta, ennenkuin olen oppinut elämään täysin intuitioni ohjauksessa. On sinulla sitten kyse siitä, että lähtisitkö opiskelemaan, hankkisitko lemmikin, aloittaisitko rempan, ostaisitko itsellesi jotain, lähtisitkö henkiseen valmennukseen mukaan, tilaisitko energiahoitoja, ottaisitko lopputilin, puhuisitko mieltä painavasta asiasta läheisillesi, laittaisitko talosi myyntiin, tai mistä tahansa asiasta, ymmärrän, että päätös on aina iso ja se vaatii varmistelua. Mutta sinä et ole milloinkaan yksin, sinulla on aina auttajat ympärilläsi 💜

Polun valinta

Kun mietit seuraavaa askelta, keskity, hiljenny. Sinulla on aina omat lähimmät valonauttajat ympärilläsi, joten kysy heiltä, mitä elämässäsi tapahtuu, mitä siitä seuraa, jos otat askeleen sydämesi ohjaamaan suuntaan? Ole vain ja vastaanota vastaus. Saat sen tunteena, mielikuvana, ajatuksena, tuoksuna, voit kuulla vastauksen sisäisillä korvillasi, tai tieto vain yksinkertaisesti pudotetaan tietoisuuteesi. On tärkeää kuunnella myös kehoaan, kun vastaanottaa vastausta valomaailmalta. Rentoutuuko kehosi? Puristuuko jotkut lihakset jännityksestä? Onko hengitys rentoa vai pinnallista? Alatko pidättämään hengitystä vai kulkeeko hengitys vapaammin? Pidä aistit avoinna. Tuntuuko sydämesi menevän suppuun tämän valinnan myötä? Vai avautuuko se vain suuremmin? Alkaako sinua hymyilyttämään? Vai puretko hampaita yhteen?

Oikean vastauksen ja suunnan aistit myös sydämen hyvänä olona. Aistit sen lämpönä, ehkä kylminä väreinä, turvallisena olona, riemuna, positiivisuutena, ilona, innostuksena. Toki siihen voi liittyä jännitystä ja ehkä huoltakin, se on luonnollista. Voit miettiä, onko sinusta siihen? Onnistuuko se? Entä muut ihmiset? LUOTA saamiisi vastauksiin. Tätä on muutoksen hallinta. Tämä on sinun elämäsi ja sydämesi toiveet on tarkoitettu toteutettavaksi.

Ainut ketä sinun tulee miellyttää, olet sinä itse.

Et ole vastuussa toisten ihmisten reagoinneista, etkä voi vetää ketään perässäsi valoon. Tämä on tärkeää muistaa. Lisävahvistusta saat esim Viestejä Valonauttajilta -korteista, jotka olemme kanavoineet valomaailmalta Sinulle, että voit milloin tahansa kysyä heiltä opastusta ja sitä myös joka kerta saat. Korttipakka on tarjouksessa täällä Viestejä Valonauttajilta.

Olemme kanavoineet myös toisen pakan (ei-fyysisen) ja se on käytettävissäsi verkkosivuillamme, täällä Viesti Sinulle

IHME

IHME -valmennus yhdistää sinut sielusi viisauteen, ja sinähän olet itse suunnitellut tämän elämäsi sielutasolla, sielusi taatusti tietää, mikä on sinulle parasta. Lähtemällä IHME -valmennukseen mukaan, pystyt elämään koko ajan sielusi viisaudessa ja toimimaan sen kautta. Silloin ei tarvitse epäröidä, silloin ei tarvitse arvailla ja muutoksen hallinta on helpompaa kuin koskaan. Tunnet myös syvää kiitollisuutta. IHME -valmennuksen voi aloittaa heti. Lue lisää täältä IHME-valmennus

Portaali

Suuret päätökset ja suurten unelmien saavuttaminen vaatii itseä jarruttaminen esteiden ja tukosten poistoa. Joskus on vaikea saavuttaa haluamaansa, vaikka mitä tekisi. Ylösnousemuksen Portaali on paikka, joka on täynnä työkaluja sinulle, että pystyt puhdistumaan ja vapautumaan jumiutuneista ajatusmalleista ja tämän sekä entisten elämien sitoumuksista sekä traumoista. Asettamalla intention haluamaasi asiaan ja vastaanottamalla Portaalin uskomattoman upeita ja säkenöiviä hoitokuunteluita, pystyt saavuttamaan yhä vain suurempia ja suurempia unelmia ja tavoitteita.

Portaalin jäsenyyden saat tilattua alkaen IHME -valmennuksen 3. viikolta lähtien. Silloin energiasi on jo kohonnut tasolle, että voit ottaa vastaan Portaalin ihmeellisyyksiä. Pienellä kuukausimaksulla saat vastaanottaa hoitoja vaikka joka päivä ja vaikka useamman kerran päivässä. Niin minä teen ja niin tekee hurjan moni muukin. Ylösnousemuksen Portaalin kasvavaan sisältöön voit jo nyt tutustua täällä ✨ Ylösnousemuksen Portaali

Energiahoidot

Tiedätkös , että meidän kanavoimamme energiahoidot ovat yksinkertaisin ja vaivattomin tapa puhdistaa sisimmästä kaikkea sellaistakin, joiden olemassaolosta et ole ollut edes tietoinen? Plus, että niistä saa valtavasti apua kaikkiin tietoisiinkin juttuihin? Tutustu hoitoihin täältä Energiahoidot

Ihanaa, valoisaa päivää Sinulle 💛

Rakkaudella, Piia

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0