Evan elämä – uhrista itsevarmaksi

Eva säteilee sisäistä valoaan. Evan elämä - uhrista itsevarmaksi.

Pelossa eläminen

Minä tiedän mitä on pelko. Minä tiedän mitä on tuska. Tiedän miltä tuntuu, kun rintaa painaa ja tuntuu että sydän on aivan rikki. Minä tiedän miltä se tuntuu 💔💜

Jos jotain olen elämässäni tehnyt niin pelännyt. Olen pelännyt niin paljon, että maailmani on ollut sumuinen ja jatkuva surullisuus on ollut minussa läsnä 🖤💜

Olen pelännyt menettäväni ihmisiä, olen menettänyt ihmisiä. Olen pelännyt menettäväni kaiken mitä minulla on ollut. Ja minä menetin kaiken, mitä minulla oli. Ja aloitin kaiken alusta uudelleen. Minä olen menettänyt paljon, mutta pelännyt vieläkin enemmän. 

Itseni alentaminen

Olen valvonut öitä, kun en ole saanut unta ahdistukseltani. Olen valvonut ja noussut aamuvarhaisella ylös, kun olen miettinyt, miten selviän kaikista haasteistani. Olen jämähtänyt ongelmiini, suruuni ja pelkoihini, osaamatta tehdä mitään. Olen itkenyt ihmisten perään. Yrittänyt lunastaa itseäni. Olla riittävä. Olen ollut miellyttäjä. Olen tehnyt kaikkeni, että minä riitän. Olen lunastanut itseäni, ollut kiltti ja jättänyt omat mielipiteet sanomatta, että ihmiset pysyisivät rinnallani. Olen tehnyt kaikkeni muiden eteen, unohtaen aina tuon tärkeimmän, itseni. 💜

Olen aina auttanut muita, mutten koskaan auttanut itseäni.

Olen kapinoinut sitä vastaan kuka minä olen. Hullua kyllä olen tehnyt kaikkeni pysyäkseni kärsimyksessä ja kurjuudessani. Olen pitänyt kiinni vääristä asioista ja ihmisistä. Olen pitänyt kiinni ja valehdellut itselleni, että kaikki muuttuu kun odotan, tekemättä itse lopulta yhtään mitään. Tekemättä sitä yhtä ainutta oikeaa asiaa. Puhdistamalla itseäni. Olen lyönyt päätä seinään, pitänyt kättä rinnallani, kun on painanut niin kovin. Olen hymyillyt läpi tuskan ja kivun ettei vain kukaan näe. Etten vain vaivaa ketään. Etten minä rasita muita. Ei saa pyytää, ei saa vaivata. Pitää selvitä. Kyllä se tästä. Tämä kyllä loppuu. 💜

Ei se lopu. Se loppuu vasta kun todella menet sisimpääsi ja alat puhdistamaan itseäsi ja tiedostamaan tämän sisäisen työn tärkeyden ja pitämään sen elämäsi tärkeimpänä asiana. Sitten se alkaa helpottamaan, kun kohtaat itsesi. 💜

Uhriutuminen

Ihmiset ovat kohdelleet minua kuin kynnysmattoa, vaikka joku olisi satuttanut minua, en ole sanonut mitään. Olen vain itkenyt hiljaisuudessani. Omassa piilossani. 
Olen ollut marttyyri, uhri. Olen osannut tuon roolin täydellisesti. Minulla olisi hyvin iso ja kirkas kruunu jos olisin noista ajoista kruunun saanut. Mutta en saanut. Etkä sinäkään saa. Vaikka kuinka uhrautuisit et luo sillä mitään hyvää elämääsi. Sanon sen nyt lujasti mutta minun on pakko. 💜

Olen kävellyt lukemattomia kilometrejä miettien, miten kurjuuteni loppuu.  Ennen Valkoisen Liekin Voimaa en tiennyt mistä tuon voiman ja avun saa, mistä sen löytää, mikä ihan oikeasti auttaa ja mitä pitäisi tehdä.

Löytyy keino

Tottakai tiesin Enkelit ja puhuinkin heille ja voi kuinka paljon he ovat kannatelleet minua elämässäni. Mutta vasta kun löysin Piian ja Teemun minä todella ymmärsin mitä tulee tehdä. Aloin ottamaan hoitoja, lähdin askeleisiin, jotka silloin olivat ennen IHME-valmennusta 💜 

Ymmärrys kasvaa, suru väistyy

Tein töitä itseni kanssa. Tein ja teen edelleenkin paljon töitä. Olen ollut valtavan sinnikäs ja periksiantamaton. Olen jatkanut. Olen luottanut. Olen kaatunut ja noussut ylös. Opin että autan itse itseäni, etsimäni voima on minussa, se oli ollut koko ajan. Etsin sitä muista. Tarrauduin muihin. 

Ja se kuka minä nyt olen, minä olen aivan toinen Eva. Puhtaampi ja vahvempi 💎💎💎

Oma Voima

Tuska on poissa. Kaikki on niin erilaista. Sanon mitä ajattelen ja tunnen. Teen sitä mitä haluan. Tiedän ja tunnen että olen tärkeä ja kaiken hyvän arvoinen. Tiedän että olen hyvä ystävä, olen hyvä äiti ja työntekijä ilman että minun tarvitsisi lunastaa itseäni millään tavoin. En enää pelkää menettäväni ihmisiä. Tiedän, että he joiden kuuluukin olla rinnallani pysyvät elämässäni. Ja he joiden kuuluu lähteä, lähtevät. En vatvo asioitani ja ongelmiani. Asiat ovat mitä ovat minä totean. Jos en voi tehdä niille juuri nyt mitään, niin annan olla. Kunnes tulee hetki, kun tiedän ja kaikki järjestyy. Olen oppinut hyväksymään. En pelkää tekeväni virheitä tai mokaavani. Jos niin käy niin opin niistä. Virheet ja mokaamiset kuuluvat elämään. 

Olen oppinut myötätunnon. Olen aina antanut myötätuntoni muille. Nyt olen oppinut antamaan sitä itselleni. Minä riitän. Minä nukun yöni, tuska ja pelko eivät ole valvottaneet enää pitkään aikaan.

Olen itkenyt laskupinon äärellä niin lukemattoman monia kertoja ja niin paljon että voisin uida omassa järvessäni, jos kaikilla niillä kyynelillä olisi täytetty tuo valtavan suuri kuoppa, jota koko ajan itselleni kaivoin. 

Jos nyt voisin palata tuohon hetkeen. Mennä seisomaan tuon Evan viereen minä sanoisin, että lopeta heti 🆘️ Ja saman minä sanon sinulle, jos tunnistat tästä itsesi. 

Sanani juuri sinulle

Jos keksit jatkuvia tekosyitä miksi juuri nyt ei ole varaa ottaa energiahoitoa tai lähteä IHMEeseen, niin voin sanoa sinulle, että runsaus tuskin saapuu elämääsi. Saattaa olla, että tuota niukkuuden siimaasi vain kiristetään, kunnes ymmärrät ja siima lopulta katkeaa, kun lopulta teet tuon tärkeimmän valinnan ja kaiken kattava runsaus saa sinulta luvan tulla. Opit ottamaan vastaan.

Jos olet löytänyt itsesi tämän kirjoituksen äärelle, on sillä suuri tarkoitus. Millään muulla ei lopulta ole mitään merkitystä kuin sillä suunnitelmalla minkä olet laatinut, kun olet matkalle maan päälle lähtenyt. Et ole kirjannut siihen millaisen laukun haluat ostaa tai millainen ateria tulee syödä tai millä rahalla maksaa mikäkin lasku. Olet laatinut suunnitelman paljon suuremmasta 🌏💜

Pysähdy ja kysy mihin suuntaan sinun halutaan kulkevan. Jos luet tätä kirjoitusta ja tunnistat itsesi, etkä vielä ole ottanut energiahoitoja tai lähtenyt IHMEeseen, niin minä voin sanoa, ettei tämän selkeämpää merkkiä sitten kovin äkkiä eteesi tulekaan. Ja minä todella ymmärrän, jos juuri nyt ei ole varaa eikä mahdollisuutta. Olen elänyt ajanjakson, kun ei ole ollut mitään. Olen kerännyt likaisia pulloja, jotta voin viedä ne kauppaan ja pystyn ostamaan ruokaa lapsilleni.  Joten minä uskallan sanoa, että minä kyllä tiedän mistä puhun. Tiedän myös sen, että rahat järjestyvät, kunhan teet päätöksen. Keksit keinon 💜

Sinua autetaan ja MUISTA, kaikki antamasi hyvä moninkertaistuu. Myös kaikki se hyvä mitä annat itsellesi, etenkin se. Sinä pystyt. Sinä kyllä selviät. Ei ole sellaista ongelmaa mihin ei ratkaisua olisi. Sinua autetaan ja tuetaan. Sinua Rakastetaan. 💜

IHME ja hoidot

Jos tämä teksti osui sinuun ja haluat lähteä muuttamaan elämääsi, niin saatavilla olevista hoidoista suosittelen tilaamaan 7 chakran Enkelihoidon täältä 7 chakran Enkelihoito – huhtikuu. Tämä hoito on kaikkein edullisin saatavilla oleva hoito mutta se ei lainkaan vähennä sen voimakkuutta. Hoito auttaa sinua suuresti pääsemään eteenpäin. Verkkokaupassa on myös osamaksumahdollisuus. Sitä käyttäen minäkin aikoinani matkaan lähdin, kunnes tuli päivä, kun olen pystynyt maksamaan hoitoja suoraan tililtäni. Ja niin se tulee sinullekin. 💜

Ja IHME löytyy täältä IHME-valmennus. Tämän valmennuksen avulla muutat elämäsi suunnan kertaheitolla. Sinä otat ohjakset omassa elämässäsi.

Minä en vaihtaisi elämääni, en edes noita tuskaisempia hetkiäni. Nyt olen minä. Paras versio itsestäni. Olen hioutunut ja jatkan sisimpäni puhdistusta ja kiillotusta. Kiitos Piian, Teemun ja Mestareiden. Kiitos kaikille niille ihmisille, jotka suuresta rakkaudesta ovat minua opettaneet rakastamaan ja arvostamaan itseäni. Kiitos kaikille heille, jotka ovat lähteneet elämästäni ja kiitos kaikille heille, jotka ovat rinnallani ja elämässäni. Rakastan teitä suuresti. 💜

– Eva Jämiä

Vastaa