Talvipäivänseisauksen merkitys

Kanavoimme joka vuosi talvipäivänseisauksen aikaan hyvin voimakkaan energiahoitopaketin. Mutta miksi kanavoimme sen nimenomaan talvipäivänseisauksena? Meillä on siihen hyvät syyt, samat syyt, jotka ovat luultavimmin olleet tiedossa jo tuhansia vuosia sitten eläneillä ihmisillä, koska he ovat rakentaneet niin moneen paikkaan isoja kivikehiä, jotka osoittavat auringonlaskun talvipäivänseisauksena sekä auringonnousun kesäpäivänseisauksena. Tunnetuin kaikista on tietenkin Stonehenge, suurin kaikista kivikehistä, jotka osoittavat nämä tärkeät ajankohdat.

Sen on täytynyt olla jo sen ajan ihmisten maailmassa hyvin tärkeä päivä, koska on nähty niin paljon vaivaa ja käytetty suunnattomasti energiaa, että tiedetään varmasti milloin tämä tärkeä päivä oikein on. Mutta miksi ihmeessä se on ollut niin tärkeää, että sen vuoksi on nähty niin paljon vaivaa? Onko se yhä yhtä tärkeää, mutta me emme vain tiedosta sitä? Pitäisikö tiedostaa? Miten tiedostaminen vaikuttaisi elämään? 

talvipäivänseisaus

Valo

Talvipäivänseisauksen merkitys on ollut ja on yhä hyvin yksinkertainen, mutta samalla yksikertaisuudessaan hämäävä. Syy on Valo, mutta ei tietenkään pelkästään ulkoinen valo, vaikka valon lisääntyminen, valon voitto pimeydestä onkin hyvin vaikuttava luonnonäytelmä. Pelkästään sen vuoksi ei kuitenkaan olisi raahattu yhtään kiveä paikasta toiseen. Kyllä vuosi vaihtuu ja kevät koittaa joka vuosi muutoinkin.

Tämä ulkoinen tapahtuma eli auringonvalon lisääntyminen ja päivän pidentyminen on vain ulkoinen tapahtuma, eikä se yksistään ole suuren tarinan arvoinen. 

Se paljon tärkeämpi tapahtuma käydään läpi sisimmässä ja sen tapahtuman ympärille on rakentunut juhlapäiviä jokaiseen uskontoon ja kulttuuriin. Kaiken juhlimisen keskellä, juhlan alkuperäinen tarkoitus vain on meiltä unohtunut.

Ihmisen sisäinen rytmi noudattaa planeetan rytmiä, joka tarkoittaa, että talvipäivänseisauksesta alkaa uusi vaihe ja meidän on mahdollista lisätä sisimmän valoa helposti ja luontevasti. Syksy on vanhasta luopumisen aikaa, irtipäästöä. Irtipäästö loppuu talvipäivänseisauksena, jolloin alkaa uuden energian luominen, toiveiden luominen, tulevaisuuden luominen.

Tämän mahdollisuuden vuoksi talvipäivänseisausta on pidetty niin tärkeänä, että on rakennettu useiden sukupolvien ja jopa satojen vuosien ajan kivikehiä ja muita rakennelmia osoittamaan, milloin tämä tärkeä päivä on. Jo muinaiset ihmiset ymmärsivät, että planeetan rytmissä eläminen saa kaiken sujumaan paljon pienemmällä vaivalla kuin vastavirtaan kulkemalla.

Talvipäivänseisauksen merkitys on yhtä suuri vielä tänäänkin kuin mitä se on ollut aikaisemminkin. Maailma muuttuu, mutta planeetan rytmi on sama kuin aina. Planeetta kiertää aurinkoa yhä samaan tahtiin. Ihmisetkin ovat yhä hyvin samanlaisia. Vaikka ongelmat näyttäytyvät eri muodossa ja useimmiten onneksi myös ratkaisut ovat parempia, on meillä yhä samoja haasteita kuin tuhansia vuosia sitten eläneillä ihmisillä. Niitä ovat omat tunteet ja niiden hallinta. Alemmat tunnekuohut eivät enää johda kahakkoihin nuijat kädessä, mutta ristiriitoja, kaunaa ja hankaluuksia ne silti aiheuttavat.

Sisin

Koska planeettamme on dualistinen paikka, on ihan kaikelle olemassa vastakohta. Valon vastakohta on pimeys, niin ulkona kuin sisimmässäkin. Kuten mestarit ovat kautta aikojen opettaneet, heijastamme sisäisen maailmamme ulkoiseksi ja energia vetää puoleensa energiaa. Se tarkoittaa, että jos ja kun sisimmässämme on yhtään pimeyttä jäljellä, näyttää maailma meille sen saman pimeyden. Ei fyysistä pimeyttä tietenkään, vaan tunne- ja ajatusmaailman pimeyden, joka tulee “näkyville” toisten ihmisten kautta. Jos sisimmässämme on puhdistettavaa, vedämme pimeyttä puoleemme, että ymmärtäisimme, että sisimmässä on puhdistettavaa. Muutoin se olisi meiltä itseltämme piilossa, emmekä ymmärtäisi tehdä sille mitään. Alemmat tunteet, nykyiset ja menneet, tukahdetut ja unohdetut tunteet ovat sisimmässämme oleva pimeys. Korkeammat tunteet, kuten empatia, myötätunto ja rakkaus ovat valo ja valon lisääminen saa meidät karistamaan sisäisen luolaihmisen energian yltämme kerros kerrokselta. 

Meistä jokainen on valoihminen, toisilla on vain valon päällä kerroksia enemmän kuin toisilla ♡♡♡ Nämä lisääntyvät energiat näinä päivinä tuovat esiin kaiken sen, mitä on nyt puhdistettava – ne tuovat totuuden esiin, puhdistuksen kautta. Energiat myös nostavat esiin jokaisessa ihmisessä olevan valon. Niin sanottuja henkisiä heräämisiä ja tietoisuuden laajentumisia on siis luvassa juuri heille, jotka ovat siihen valmiita.

Talvipäivänseisauksen merkitys korostuu, sillä kun planeettamme on risteyksessä, jonka jälkeen valo alkaa pohjoisella pallonpuoliskolla lisääntyä, on se jokavuotinen risteys myös ihmisille. Ihmisen henkisessä kehityksessä valon lisääntyminen ei ole väistämätön ja itsestään tapahtuva asia. Se on mahdollisuus. Talvipäivänseisauksena mahdollisuus on monikymmenkertainen normipäivään verrattuna ja siksi jotkut ovat jaksaneet siirrellä painavia kiviä tuhansia vuosia sitten, ettei tämä tärkeä päivä menisi ohi huomaamatta. Oletko sinä valmis käyttämään tämän mahdollisuutesi tänä vuonna? Jokainen päivä on tottakai tärkeä ja jokaisena päivänä on tärkeää valita valo pimeyden sijaan, mutta talvipäivänseisauksena valon lisääntyminen voi olla niin voimakas, että voi jälkeenpäin sanoa vanhan elämän jääneen taakse ja uuden alkaneen juuri sinä päivänä.

Me olemme valmiina tekemään oman osuutemme myös tänä vuonna ♡

Energiahoidot

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0