Miksi ja mikä IHME?

IHME menetelmän vaikutuksista elämään voisi kirjoittaa kirjan tai kirjoja ja jokainen kirjailija vieläpä kirjoittaisi siitä omanlaisensa version. Vaikutukset ovat niin monipuolisia ja henkilökohtaisia, että jokaisella menetelmän käyttö saa aikaan omanlaiset vaikutukset. Sen lisäksi vaikutukset vain vahvistuvat käytön myötä, joten vielä vuosienkin päästä valmennuksen jälkeen, IHME -metodi luo muutosta parempaan.

Tämä johtuu siitä, että IHME ei ole vain helppo menetelmä, joka auttaa hetkellisesti, vaan tavoitteena on, että siitä tulee elämäntapa. Elämäntapa, joka tasapainottaa, rauhoittaa, puhdistaa ja laajentaa tietoisuutta.

Olet ehkä saattanut lukea tai kuulla jostain aikaisemmin, että ihmisten tarkoitus maapallolla on alunperin ollut kokeilla, että pystyykö samaan aikaan elämään matalammassa, fyysisessä todellisuudessa ja säilyttää yhteytensä Alkulähteeseen. Tätä on useasti yritetty, mutta sivilisaatiot ovat aina menneisyydessä kaatuneet siihen, että yhteys ylös on katkennut ja sen jälkeen ihmiset ovat luisuneet vihaan ja sotiin.

Tämän luisumisen seuraukset voidaan helposti huomata myös tämän päivän maailmassa. Rauha, yhteisymmärrys ja harmonia ovat vain haaveita, jotka vain siellä täällä saavat jalansijaa. Enimmäkseen maailma on hyvin epätasapainoinen ja sekasortoinen paikka.

IHME antaa mahdollisuudeen elää elämää sisäisessä tasapainossa ja harmoniassa sekasorronkin keskellä eli tehdä juuri sitä, mikä ei ole aikaisemmin ihmisiltä onnistunut. IHMEen kanssa se onnistuu.

IHME metodin käyttö vie siihen tilaan, jonka henkistä kasvua etsivät ihmiset ympäri maapalloa pyrkivät saavuttamaan. Tästä tilasta on hyvin paljon eri nimityksiä riippuen mistä päin käydään kyselemässä, mutta jossain sitä kutsutaan nirvanaksi, toisaalla zen-hetkeksi, joku voi puhua valaistumisestakin. Kaikki viittaavat samaan asiaan eli siihen, että on todellinen, tietoinen yhteys ylös, samalla kun eletään fyysisessä kehossa.

Lue lisää valmennuksesta täältä.

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0