Miksi ja mikä IHME?

IHME menetelmän vaikutuksista elämään voisi kirjoittaa kirjan tai kirjoja ja jokainen kirjailija vieläpä kirjoittaisi siitä omanlaisensa version. Vaikutukset ovat nimittäin juuri niin monipuolisia ja henkilökohtaisia kuin jokainen tarvitsee. Sen lisäksi ne vain lisääntyvät ja voimistuvat käytön myötä, joten vielä vuosien päästäkin valmennuksesta, IHME toimii ja luo muutosta parempaan.

Tämä johtuu siitä, että IHME ei ole vain helppo menetelmä, parhaimmassa tapauksessa siitä tulee elämäntapa. Elämäntapa, joka tasapainottaa, rauhoittaa, puhdistaa ja laajentaa tietoisuutta.

Olet ehkä saattanut lukea tai kuulla jostain aikaisemmin, että ihmisten tarkoitus maapallolla on alunperin ollut kokeilla, että pystyykö samaan aikaan elämään matalammassa, fyysisessä todellisuudessa ja säilyttää yhteytensä Alkulähteeseen. Tätä on useasti yritetty, mutta sivilisaatiot ovat aina menneisyydessä kaatuneet siihen, että yhteys ylös on katkennut ja sen jälkeen ihmiset ovat luisuneet vihaan ja sotiin.

Tämän luisumisen seuraukset voidaan helposti huomata myös tämän päivän maailmassa. Rauha, yhteisymmärrys ja harmonia ovat vain haaveita, jotka vain siellä täällä saavat jalansijaa. Enimmäkseen maailma on hyvin epätasapainoinen ja sekasortoinen paikka.

IHME antaa mahdollisuudeen elää elämää sisäisessä tasapainossa ja harmoniassa sekasorronkin keskellä eli tehdä juuri sitä, mikä ei ole aikaisemmin ihmisiltä onnistunut. IHMEen kanssa se onnistuu.

IHME metodin käyttö vie siihen tilaan, jonka henkistä kasvua etsivät ihmiset ympäri maapalloa pyrkivät saavuttamaan. Tästä tilasta on hyvin paljon eri nimityksiä riippuen mistä päin käydään kyselemässä, mutta jossain sitä kutsutaan nirvanaksi, toisaalla zen-hetkeksi, joku voi puhua valaistumisestakin. Kaikki viittaavat samaan asiaan eli siihen, että on todellinen, tietoinen yhteys ylös, samalla kun eletään fyysisessä kehossa.

IHME-valmennus alkaa 1.11.2020. Lue lisää valmennuksesta täältä.

Vastaa