Runsauden värähtely

Runsaus on muutakin kuin vain rahaa, vaikka raha onkin yleisin runsauden esimerkki. On se rahaakin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta 💚 Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa. Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta.

Moni on käynyt vaikka mitä kursseja ja luentoja siitä, miten manifestoidaan tai lisätään haluamaansa runsautta elämään, mutta ei kuitenkaan onnistu siinä ihan toivomallaan tavalla. Missä vika? Miksi eri tekniikat, manifestoinnit ja vetovoiman lakiin perehtyminen vain harvoin onnistuvat lisäämään runsautta elämään, ainakaan kovin runsaasti?

Vastaus on hyvin yksinkertainen, mutta sen käytännön toteuttaminen ei olekaan ihan yhtä helppoa. Runsaus on värähtelyä, ja sitä voi vetää puoleensa VAIN värähtelemällä itse samalla taajuudella.

Tämän vuoksi raha menee rahan luo ja rakkaus rakkauden luo. Yksinäisyys puolestaan vetää puoleensa yksinäisyyttä ja köyhyys köyhyyttä. Että runsauden virrasta tulisi osa elämää ja itse voisi elää runsauden keskellä, täytyy ensin oma värähtely saada runsauden taajuudelle. Värähtely puolestaan muodostuu kaikesta siitä, mitä olemme, mitä tunnemme, mitä ajattelemme ja mitä teemme, niin tietoisesti kuin alitajuisestikin.

Tietoisten ajatusmallien muuttaminen vielä onnistuukin harjoittelulla ja tekniikoilla, mutta alitajunta onkin sitten se vaikeampi pala kakkua. Alitajunta vaatii todisteita käytännön elämästä, ennen kuin se uskoo elävänsä runsaudessa. Eli jos maailma ympärillä osoittaa, että vielä on pitkä matka runsauteen, alitajuinen mieli elää täysillä puutemaailmassa, vaikka tietoinen mieli yrittäisikin kääntää näkymää positiiviseksi. Tietoisella mielellä alitajunnan vakuuttaminen on hidas prosessi, jolloin värähtely ei voi kohota runsauden taajuudelle kovinkaan nopeasti. Se kohoaa vain sitä mukaa, kun alitajuntaa muokataan. Niin kauan kuin alitajunta elää puutteessa, se jarruttaa muutosta. Eli meidän pitää käydä alitajunnan kimppuun kuin sika limppuun, sillä kun saamme alitajunnan muutettua ensin, loppu tapahtuu melkein kuin itsestään ja värähtely nousee runsauden taajuudelle.

Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Runsauden värähtely saa alitajuntasi hyväksymään pala palalta sen, että vaikka hetkellisesti olisikin yksin, ei tarvitse ajatella olevansa yksinäinen. Vaikka välillä olisi rahaton, ei tarvitse ajatella olevansa köyhä. Vaikka välillä voisi olla terveempikin, ei tarvitse ajatella olevansa sairas. Vaikka välillä elämä olisi haasteellista, ei tarvitse ajatella olevansa uhri.

Silti kaikesta ylläolevasta, tietoisesta positiivisesta ajattelusta huolimatta, alitajunta voi olla sitkeästi sitä mieltä, että on niin syvällä puutteen suossa, ettei mitään muuta ole olemassakaan, vaikka tietoinen mieli kuinka väittäisi. Silloin ajatusmallien murtaminen ei yksinkertaisesti onnistu, ja on tehtävä enemmän.

Meidän keinot alitajunnan murtamiseen, muokkaamiseen ja pesemiseen ovat IHME, Portal of ONENESS, hoitokuuntelut, kurssit, kanavoidut energiahoidot sekä kaikkia näitä tukevat kristallit, jotka auttavat tuomaan energiatason asiat fyysiseen maailmaan 💚

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0