Muutoksen värähtely

Aina, kun kaipaamme jotain uutta elämään, tarvitsemme muutoksen värähtelyä.

Muutoksen värähtely vahvistaa omien ajatuksiemme ja tunteidemme energian moninkertaiseksi. Sen lisäksi muutoksen värähtely auttaa irrottamaan otteen sellaisista asioista, jotka jarruttavat tai estävät kokonaan muutoksen tapahtumisen. Tämän seurauksena vedämme puoleemme uutta energiaa. Sellaista energiaa, joka vastaa omaa värähtelyämme.

Mihin ikinä muutosta haluammekaan, muutoksen värähtely nopeuttaa asioiden tapahtumista ja kiihdyttää energian virtaamista. Tässä täytyy kuitenkin olla tarkkana. Koska muutoksen värähtely vahvistaa omaa muutosta aikaansaavaa energiaamme, olemme itse vastuussa millaista muutosta luomme. Muutoksen värähtely vahvistaa meidän omaa energiaamme, mutta ei ole uutta energiaa. Siitä syystä johtuen, me aina itse luomme muutoksen. Olemme myös aina itse vastuussa siitä, millaisen muutoksen luomme.

Aina, kun muutosta haluaa, on syytä keskittyä vain ja ainoastaan siihen, mitä haluaa ja unohtaa täysin mielestään se, mitä ei halua. Maailmankaikkeus tunnistaa värähtelymme suuruuden ja aiheen, mutta ei se erottele sitä, onko asia toivottua vai ei. Käytännössä siis niin, että jos ei halua olla rahaton, mutta keskittyy suuresti päivittäin rahan puutteeseen, maailmankaikkeus lukee silloin suurimmaksi energiaksi rahan puutteen ja vastaa puutteeseen lisäämällä puutetta. Maailmankaikkeus on tässä asiassa erehtymätön ja kaikille tasapuolinen. Se vastaa värähtelyyn värähtelyllä. Jos haluamme muutoksen, meidän pitää muuttaa omaa värähtelyämme.

Jos haluamme hallita muutosta ja ohjata sitä mieleiseen suuntaan, tulee meidän aina keskittyä siihen, mitä haluamme lisää, eikä koskaan siihen, mistä haluamme luopua.

Meillä on kaupassa Muutoksen värähtelyyn viritettyjä kiviä ja kristalleja, pääasiassa ametisteja tai ametistiakaatteja, jotka toimivat ylläkuvatulla tavalla muutoksen vahvistajin. He ovat apunasi vahvistamassa energiaasi Muutoksen polulla, jos niin päätät ♡

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0