Kevätpäiväntasaus

Kevätpäivänseisaus on vuodenkierrosta se ajankohta, jolloin päivä ja yö ovat pohjoisella pallonpuoliskolla tarkalleen yhtä pitkät, mutta mitenkäs ihmeessä tämä planeettamme normaali kiertoliike Aurinkomme ympäri sitten liittyy energiahoitoihin? Äkkiä voisi luulla, että ei niin mitenkään, mutta liittyypä hyvinkin ♡ Ensin kuitenkin hieman planeetan energeettisistä vaihteluista, jotka ovat samat myös ihmisillä. Vuosi maapallolla jakautuu eri sykleihin, ja eri syklien aikana toiset asiat tapahtuvat helpommin luontaisen virran mukana, kuin ns. väärään aikaan, väkisin yrittämällä. Jos vuosi jaetaan ympyräksi, ja siihen ympyrään lisätään neljä pistettä tasaisin välimatkoin, ovat nuo pisteet Talvipäivänseisaus, Kevätpäiväntasaus, Kesäpäivänseisaus ja Syyspäiväntasaus. Yhdessä ne kaikki muodostavat loppumattoman kehän, jossa Syyspäiväntasauksesta Talvipäivänseisaukseen on irtipäästön ja vanhasta luopumisen aikaa. Talvipäivänseisauksena alkaa uusi. Valon määrän lisääntyessä kaikki vanha, mistä syksynpuolella on luovuttu, korvautuu uudella ja paremmalla aina Kevätpäiväntasaukseen saakka. Kevätpäiväntasauksena tapahtuu jälleen energian vaihtuminen, siitä Kesäpäivänseisaukseen saakka luodaan käytännöntasolla todeksi kaikkea sitä, mikä on alkuvuoden aikana valona ja energiana tullut jo ideoiden tasolle. Kesäpäivänseisaus on Valon juhlaa, varsinkin täällä ylhäällä pohjolassa, jossa valon määrä on suorastaan loputon. Kesäpäivänseisauksesta Syyspäiväntasaukseen on arvioinnin aikaa. Kolmen kuukauden ajan meillä on mahdollisuus, lähes rajattoman Valon kylvettämänä, arvioida mitkä asiat elämässä ovat säilyttämisen arvoisia ja mistä on aika luopua ja korvata ne uudella ja paremmalla. Sitten Syyspäiväntasauksesta lähtien kierros alkaa alusta ja on aika luopua niistä, mitkä arvioinnin aikana on oikeiksi havaittu ♡ Pienemmässä mittakaavassa samaa energiavaihtelua tapahtuu myös joka kuukausi kuunkierron mukaan, eli suuria muutoksia saa kyllä tapahtuvaksi ympäri vuoden, mutta suurimmat mahdollisuudet ja suurin maailmankaikkeuden tuki on, kun toimii yhteistyössä vuodenkierron energioiden kanssa ♡ Sitten niihin hoitoihin ♡ Nämä neljä päivää vuodesta ovat erityisen merkittäviä ajankohtia energiahoidoille, sillä kuten sanottu, energia ei silloin muutu pelkästään maapallolla, vaan myös ihmisten omissa energiakentissä. Ihminen elää planeetan kanssa samassa rytmissä, vaikka sitä kovin harva enää nykyään tiedostaa. Ennen muinoin oli toisin, kun kivikehiä rakennetiin näyttämään nämä tärkeät ajankohdat. Myöhemmin on erilaisia juhlapyhiä ajoitettu samoihin ajankohtiin, mutta juhlan alkuperäinen tarkoitus on jäänyt unholaan. Jokatapauksessa, kun näihin erinomaisen oivallisiin ajankohtiin tällätään energiahoito tai meidän tapauksessamme hoitopaketti, saavutetaankin tuloksia, jotka ovat aivan eri ulottuvuudessa verrattuna muina aikoina kanavoituihin hoitoihin ♡ Sen vuoksi Valkoisen Liekin Voima tuleekin tästä eteenpäin kanavoimaan energiahoitoja vain neljästi vuodessa, tasaus- ja seisauspäivien aikoihin ♡ Valon lapsi -hoitopaketin löydät täältä

Vastaa